Veldtkracht reviews.


Ik ben één keer bij Nienke in haar praktijk geweest voor een life sessie en ik heb één keer sessie op afstand gehad. Na de matrix uitlijning bij de life sessie voelde ik meteen verlichting in m’n rug. Het gesprek achteraf heeft me ook inzichten gegeven over mezelf. Bij de sessie op afstand is het heel fijn dat je een verslag krijgt met alle informatie die ze voor jou heeft doorgekregen.
Ik kom zeker nog eens terug!

Groeten, Roselinde

Veldtkracht heeft mij het zetje in de rug gegeven (letterlijk en figuurlijk) dat ik nodig had om verdere stappen in het leven te zetten.   De uitwisseling op afstand is echt heel bijzonder en indrukwekkend. Het is niet te bevatten, maar het legde juist de pijnpunten bij mij bloot. Het gaf mij inzicht om de genoemde stappen te nemen. 

De fysieke bijeenkomst was een mooie bevestiging van de uitwisseling op afstand. Veldtkracht heeft mij enorm veel gebracht en opgeleverd. Dank daar nogmaals voor Nienke!

Hartelijke groeten,

Karin


Ik heb een tijdje geleden een behandeling van Nienke gehad, het was een zeer bijzondere en effectieve behandeling. Ik heb mezelf wat beter leren kennen, en mijn kwalen (fantoompijn) zijn flink afgenomen.
Groeten,
Steven Vroege.

Lieve Nienke,
Toen ik voor de eerste keer bij je op de behandeltafel lag wist ik niet goed wat me te wachten stond. In die periode zat ik door een burn-out behoorlijk vast in mijn gedachte patronen. Na hierover een fijn gesprek met je te hebben gehad begon de sessie die ik als heel vertrouwd en liefdevol heb ervaren.
Wat ik heel bijzonder vond was dat ik vrij snel in een andere staat van bewustzijn kwam door wat jij deed. Ik had mijn ogen dicht tijdens de behandeling en zag dus niet wat je deed maar voelde het wel. Het voelde alsof ik samen met jou letterlijk even in het veld van bewustzijn stapte van waar ik mijzelf zie en mijn leven als het ware vanuit vogelperspectief kon bekijken zonder oordeel. Hierdoor werd ik me ervan bewust dat er in de loop der jaren veel gewoonte programmeringen, overtuigingen en andere patronen eigenlijk al heel lang niet meer voor mij werken. Voor een deel was ik me hier al wel bewust van en vond dan dat ik mezelf moest veranderen. Waardoor er meteen weer een nieuw mind programma opgestart kon worden. Het mooie van de behandeling bij jou is dat ik dit niet alleen op rationeel niveau, maar vooral ook op gevoelsniveau ben gaan voelen. Het bijzondere is dat het lijkt alsof er op meerdere lagen te gelijk iets in werking is gezet, waar ik nu nog steeds profijt van heb. Ik kan het mensen zeker aanraden!
Liefs Tijn.


Mooie ervaring! Ik voelde me meteen op m’n gemak. Niet zwaar of zweverig (wat ik bij andere lichtwerkers weleens anders heb meegemaakt) Het was best wel confronterend maar op een liefdevolle manier. Een bezoek aan Veldtkracht is echt een aanrader! 

  B. van Elst


Het ging al even niet goed met mijn dochter. Het afgelopen jaar is voor mijn kinderen een jaar vol verlies geweest. Ik had het gevoel mijn kind niet meer te kunnen bereiken. Wel voelde ik haar nood. Haar schreeuw om hulp.
Nienke is mijn nicht en meermaals hebben we gesprekken gehad over haar werk.
Lang geleden, op een familiefeest merkte ik dat Nienke snel voelde wat er nodig was om een gedragspatroon te veranderen.
Na een telefoongesprek, om bij te praten, voelde ik dat ik Nienke om hulp kon vragen. Ze vroeg iets over mijn kind, waardoor ik getriggerd werd, heel bijzonder. Haar gebundelde ervaringen konden mijn dochter misschien wel bereiken.

Nienke wilde graag helpen via Veldtkracht op afstand. Na korte tijd kreeg ik uitgebreid verslag. Ze heeft energetisch contact met mijn kind gezocht en gevonden. Haar "probleem" werd zo heel helder en ook wat ze nodig had van mij als moeder. Ook naar mij toe kon Nienke duidelijk weergeven waar mijn pijn zit. Dat was enerzijds confronterend maar vooral verhelderend en ik kon verder, mijn kind idem.
Ik ben nog steeds dankbaar voor haar hulp en inzicht(en)

Lieve groet, 
Hedda