Veldtkracht sessies:

Bij Veldtkracht kun je terecht wanneer je bewustzijn wil verkrijgen op:
• eigenliefde
• hoe breng ik mezelf in balans
• blokkades zowel fysieke, emotioneel, mentaal en/of spiritueel.
• lichamelijke klachten
• onbekende klachten (Je niet lekker in je vel voelen)
• angst en trauma
• blokkades betreft relationele sferen
• vragen over wat wil ik en wie ben ik
• contact met overledenen, gidsen en of buitenaardsen met je ziel/ zielsverwanten/ ziel familie/ tweelingzielen
• ervaring vanuit vorige levens en/of voorouderlijke lijn
• je innerlijke krachtbron ontdekken en activeren
• het activeren van je pijnappelklier. (zelfhelende vermogens)

Zoals je leest kun je met veel levensvragen en hulpvragen bij me terecht. Via afstemming op het universele veld maak ik energetisch contact met jou zielenbewustzijnsveld. Dit doe ik door energetisch mijn eigen zielsbewustzijnsveld samen te smelten met die van jou. Tijdens deze samensmelting ontvang ik informatie die vrijgegeven wil worden aan jou, vanuit jouw eigen zielsbewustzijnsveld.

Het zal informatie zijn over hetgeen gevraagd is, maar ook informatie wat gewoonweg graag aan de oppervlakte wil komen vanuit jou onderbewustzijnsveld. Meestal is dit informatie die al is aangeraakt en ergens aan de oppervlakte aanwezig is. Mensen die bij me komen hebben zelf altijd wat in beweging gezet in hun veld op het moment dat ze bij me komen. Veldtkracht is in staat dit op te vangen, naar de oppervlakte te halen, te vertalen zodat het in het bewustzijn komt waardoor er beweging in zelfheling ontstaat.

Veldtkracht ontmoeten in een sessie is jezelf vanuit je eigen bronenergie updaten, uitlijnen, helen en jezelf met vernieuwd bewustzijn programmeren. Veldtkracht lijnt namelijk alle lichamen waar we als mens uit bestaan, uit. Dit gebeurt geheel vanzelf omdat we in osmose elkaars bronenergie herkennen.

Of je er iets van merkt dat we in osmose zijn hangt een beetje af van je eigen frequenties waarop je trilt. Soms is het merkbaar maar regelmatig ook niet. Het hangt er ook vanaf of het de bedoeling is om het te ervaren of niet. Voor de werking maakt het niet uit.

Er wordt altijd beweging gecreëerd in bewustzijn. Ik heb de ervaring dat mensen bewuster worden van zichzelf, dat soms klachten kunnen verminderen en zelfs spontaan verdwijnen. Vooral wanneer men zelf bewust wordt wat de klacht te zeggen heeft. Het hangt af van je eigen bewustzijn, overtuigingen, programma’s en eigenliefde en hoe je met nieuwe inzichten en informatie omgaat. Het is ten alle tijden je eigen verantwoordelijkheid en keuze hoe je met je geüpdate versie je leven verder leeft.

Veldtkracht stelt zich niet verantwoordelijk voor de updates, omdat dit ook niet kan. Jij creëert jouw eigen updates, waar je zelf zorg voor dient te dragen net als ik dat ook moet doen. Maar we kunnen elkaar wel ondersteunen met mooie nieuwe geavanceerde programma’s die ons helpen om onze eigen unieke menselijke voertuig te ontdekken, te verzorgen, mee te spelen, samen te werken en te kunnen besturen. Precies op een manier die bij ons eigen unieke zijn past.

Veldtkracht sessie: Veldtkracht werkt op fysiek, emotioneel, mentaal spiritueel en onbekend niveau. Een sessie duurt meestal anderhalf tot twee uur. Veldtkracht werkt met frequenties en broncodes vanuit het universele veld. Dit houdt praktisch in dat je een totale energetische body scan ontvangt van al jou lichamen waar je uit bestaat. Je wordt daarbij via je ruggengraad uitgelijnd door de frequenties die via mijn handen en Veldt-taal vrij komen door het osmoseveld. Soms ontstaat er tijdens een uitlijning een spontane channeling of handoplegging. Tijdens de sessie wordt er soms extra informatie, uitleg en soms wat coaching vrijgegeven vanuit het gezamenlijke osmose veld. Bedoeld om jouw bewustzijn te activeren.

Tijdens de sessie maak ik regelmatig gebruik van etherische olie, heilige geometrie en bergkristal. Het is maar net wat zich aandient vanuit het Veld. Ik werk op een zachte manier met mijn handen via hand- en vingertopopleggingen op je ruggengraad, op je pijnappelklier en voeten. Mijn handen werken zwevend boven het lijf en soms op het lijf via handoplegging ik spreek daarbij regelmatig Veldt-taal. Veldt-taal is een taal die (bron)codes en frequenties vrijgeeft vanuit het gezamenlijke osmose veld waardoor het jou lichaam activeert in bewustzijn. Kleding blijft tijdens de sessie aan, behalve de schoenen. Ik werk met een behandeltafel, de grond en of een stoel.

Veldtkracht op afstand: Een Veldtkracht uitwisseling op afstand is inclusief verslaglegging. Wat ik van jou nodig heb is je ondersteuningsvraag of lichamelijke klacht. Ik scan je veld vanuit osmose en we lijnen samen jouw velden opnieuw uit. Dit gebeurd via mijn eigen lichaam. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal spiritueel en onbekend. Daarbij komt informatie vrij die je kan helpen je bewustzijn te vergroten op datgene wat gevraagd wordt of zich aandient. Alle informatie en trillingsfrequenties en lichtcodes die vrijgegeven worden zal ten alle tijden gericht zijn op het activeren van je eigen zelfherstellende vermogens. Je bent tijdens de uitwisseling gewoon thuis in je eigen omgeving waar je een heerlijk rustig ontspannen plekje opzoekt.

Ik spreek van te voren met je af wanneer ik me afstem. Na de uitwisseling ontvang je per email binnen twee dagen een verslag van de uitwisseling. Zodat je weet wat Veldtkracht gedaan heeft, wat is aangeraakt en is vrijgekomen vanuit het osmose veld.

Krachten bundelen in groepsvorm met Veldtkracht: Veldtkracht bundelt ook graag krachten in groepsvorm. Vanuit haar zielenbewustzijn en bronenergie is Veldtkracht instaat om frequenties en (bron) codes vrij te geven en waar te nemen die vrijkomen vanuit groepsosmose velden. Veldtkracht kan deze frequenties en codes met elkaar verbinden, activeren, vrijgeven, en uitwisselen. Dit gebeurd via mijn handen en Veldt-taal. Hierdoor ontstaat er een bewuster energetische groepsdynamiek. Een dynamisch bewustzijnsveld waarin alle betrokkenen op een liefdevolle manier fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, geïnspireerd worden door elkaars bronenergie. De groepsdynamiek die vanuit osmose ontstaat, ondersteund, heelt en is gericht op balans creëren tussen tegenpolen in elk individu. Maar ook in het groepsveld en de velden die daarmee in verbinding staan. Dit gebeurd door het creëren van bewuste verbinding, beweging, bekrachtiging, energetische aanraking en uitlijning vanuit de herinnering aan de oerbron die in ons allen aanwezig is. Deze herinnering wordt tijdens de groepsuitwisseling energetisch via osmose in het DNA geactiveerd doormiddel van het uitwisselen en vrijgeven van bronenergie, frequenties en lichtcodes.

Krachten bundelen met Veldtkracht in groepsvorm is bedoeld om vanuit de eigen authenticiteit en eigen krachtbron samen te werken. Om zo allerlei gedeelde bewustzijnsvelden op een liefdevolle manier in beweging te brengen, te updaten en in trilling te verhogen. Groepsosmosevelden die worden geactiveerd door bron energie zijn zeer krachtig, trilling verhogend, brengt polariteiten in balans en is daardoor helend en verbindend in ons individuele veld, in het groepsveld en ook in ons collectieve veld.

Veldtkracht werkt met groepen die zich voornamelijk bezig houden met gezondheid, ontwikkeling en bewustzijn. Lijkt het jou het leuk of voel je je geroepen om jouw kracht een keer te bundelen met Veldkracht tijdens je eigen groep sessie. Neem dan contact op met Veldtkracht.

Veldtkracht gratis: Op deze website en op YouTube vind je gratis inspiratie in de vorm van blogs en vlogs. Ook bied ik gratis korte Veldtkracht activaties aan waarin frequenties en lichtcodes worden vrijgegeven. Wil je weten wat activaties zijn, kijk dan onder de button Veldtkracht activaties.

Mijn ervaring met Veldtkracht is dat mensen meer zicht op zichzelf krijgen, lekkerder in hun vel voelen, liever voor zichzelf zijn, meer in hun eigen kracht komen te staan en daar naar handelen. Wat ik vaak zie gebeuren is dat mensen zichzelf meer gaan ontwikkelen in bewustzijn. Dit door de aanrakingen en updates die ze hebben ontvangen.

Na een activatie of sessie kan het in enkele gevallen zo zijn dat er een verergering van klachten ontstaat en meestal flink wat spierpijn, doordat er een versnelde beweging is ontstaan op het zelf herstellend vermogen. Je lichamen die uitgelijnd zijn tijdens de sessie moeten vaak even wennen aan de nieuwe uitlijning. Wanneer men gaat begrijpen en bewust wordt wat er in beweging is gebracht kan dit herstel/ wen proces sneller doorlopen worden. Water drinken, bergkristal, een afgestemde etherische olie en/of extra magnesium (voet) bad of magnesium innemen bevordert dit proces.

Uitwisseling overzicht:

  • Veldtkracht sessie: € 120,00 (1,5 uur inclusief afgestemd olie rollertje)
  • Veldtkracht op afstand inclusief verslag: € 99,00         
  • Veldtkracht kids sessie: kinderen t/m 12 jaar: € 55,00
  • Klankveldreis: € 35,00 

De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering. Betaling en dienstverlening overeenkomstig de algemene voorwaarden & privacy verklaring te vinden onderaan deze pagina. Mocht je graag een Veldtkracht sessie willen boeken, maar je hebt de financiële middelen er niet voor. Omdat je bijvoorbeeld in de bijstand, schuldsanering zit of andere goede reden hebt. Schroom dan niet om contact met Veldtkracht op te nemen. Dan kunnen we kijken naar wat er wel mogelijk is. Want ik geloof altijd in oplossingen en mogelijkheden voor iedereen.

Contactgegevens:

Wil je graag een Veltkracht sessie bij me boeken of mocht je vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op. Ik probeer op werkdagen tussen 9.00 uur/17.00 uur bereikbaar via tel: 06-52592967. Wanneer ik niet opneem stuur dan even een whatsappje of spreek je naam en telefoonnummer in op mijn voicemail, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Je kunt ook een mailtje sturen naar hallo@veldtkracht.nl of via het contact formulier op deze website.

Voel je vrij en welkom in het veld met Veldtkracht.
Liefs Nienke