Veldtkracht sessies.

Ik noem mezelf geen therapeut, coach of healer omdat ik mezelf niet zo ervaar. Als ik mezelf zou moeten omschrijven denk ik dat bewustzijnsactivator en inspirator het beste bij me past. Dat is namelijk wat ik werkelijk doe bewustzijn activeren en inspiratie vrijgeven via mijn eigen kracht die aanwezig is in het veld. Dat activeren en inspireren doe ik op heel veel verschillende manieren. Ik dans dan ook in verschillende velden en landschappen met dat wat zich in het "NU" aandient en geactiveerd, geïnspireerd en uitgelijnd wil worden in bewustzijn door mijn veld en mijn kracht, genaamd Veldtkracht.

Veldtkracht ontmoeten is jezelf vanuit je eigen bron activeren, updaten, uitlijnen, helen en jezelf met vernieuwd bewustzijn voeden. Veldtkracht lijnt in principe alle lichamen waar we als mens uit bestaan uit. Precies daar waar er een bekrachtiging of aanraking nodig is in jouw systeem om jouw bewustzijn te activeren. Door osmose gebeurt dit vanzelf omdat we in osmose elkaars bron herkennen door de vrije energie die daarbij vrij komt. Mijn handen, Veldt-taal en ogen geven graag hoog trillende bewustzijns frequenties vrij afkomstig vanuit mijn ware bron die enkel uit liefde bestaat. Veldtkracht activeert allerlei bewustzijnsvelden via osmose op fysiek, emotioneel, mentaal spiritueel en onbekend niveau. Veldtkracht maakt daarbij gebruik van vrije energie, het universeel bewustzijn, wat ten alle tijden beschikbaar is vanuit het universele veld.

Je kunt ook bij Veldtkracht een 1 op 1 sessie boeken. Praktisch houd een sessie in dat je een totale energetische body scan ontvangt van al jou lichamen waar je uit bestaat. Je wordt daarbij via je ruggengraad uitgelijnd door de frequenties die via mijn handen, ogen en Veldt-taal vrij komen door ons gezamenlijk osmoseveld. Soms wordt er tijdens een uitlijning spontaan informatie vrijgegeven over dat wat er uitlijnt en geactiveerd wordt. Allemaal bedoeld om jouw bewustzijn te activeren.


Denk daarbij aan het bewust activeren van:
• eigenliefde & liefde
• harmonie en balans
• je eigen innerlijke krachtbron activeren
• je pijnappelklier (zelfherstellende vermogens)
• jouw kristallijne veld (lichtlichaam)


Een Veldtkracht sessie duurt meestal anderhalf uur.
Ik werk op een zachte manier met mijn handen via hand- en vingertopopleggingen op jouw lichaam. Mijn handen werken met vrije energie ook in jouw ongeziene velden waardoor ik ook in je auraveld werk. Ik spreek daarbij regelmatig Veldt-taal waardoor jouw onderbewustzijn in beweging wordt gebracht en jij jezelf precies daar activeert wat jou bewustzijnsveld verlangt te activeren. Dit gebeurd via ons gezamenlijk veld.


Kleding blijft tijdens de sessie aan, behalve de schoenen. Ik werk met een behandeltafel, de grond en of een stoel.
Mijn ervaring met Veldtkracht is dat mensen meer zicht op zichzelf krijgen, lekkerder in hun vel voelen, liever voor zichzelf zijn, meer in hun eigen kracht komen te staan en daar naar handelen. Ook zie ik dat als mensen bewuster worden van zichzelf, dat soms lichamelijke klachten kunnen verminderen en zelfs spontaan kunnen verdwijnen. Via Veldtkracht activeer ik graag mensen om hun zelfherstellende vermogens en hun eigen liefde te activeren. Zodat mensen weer herinneren dat ze zelf het wonder van liefde zijn.
Na een activatie of sessie kan het in enkele gevallen zo zijn dat er een verergering van klachten ontstaat, doordat er een versnelde beweging is ontstaan op het zelf herstellend vermogen. Je lichamen die uitgelijnd zijn tijdens de sessie moeten vaak even wennen aan de nieuwe uitlijning. Wanneer men gaat begrijpen en bewust wordt wat er in beweging is gebracht kan dit herstel/ wen proces sneller doorlopen worden. Water drinken, (berg)kristal, een afgestemde olie en/of extra magnesium (voet) bad of magnesium innemen bevordert dit proces.


Uitwisseling overzicht:
• Veldtkracht sessie: € 121,00 (anderhalf uur pure aandacht voor jou inclusief persoonlijk afgestemde olieroller)
• Veldtkracht kids sessie: kinderen t/m 12 jaar: € 55,00


Contactgegevens:
Wil je graag een Veltkracht sessie bij me boeken, mocht je vragen hebben of wil je weten of Veldtkracht iets voor je kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op. Ik ben bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur/17.00 uur via tel: 06-52592967. 

Wanneer ik niet opneem spreek je naam en telefoonnummer in op mijn voicemail, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.
Je kunt ook een mailtje sturen naar hallo@veldtkracht.nl of via het contact formulier op deze website.

Voel je vrij en welkom in het veld met Veldtkracht.
Ik ontmoet je graag.

Liefs Nienke

 

Mocht je graag een Veldtkracht sessie willen boeken, maar je hebt de financiële middelen er niet voor. Schroom dan niet om contact met Veldtkracht op te nemen. We kunnen altijd kijken naar wat er wel mogelijk is.  Ik geloof altijd in oplossingen en mogelijkheden voor iedereen. De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering. 

Betaling en dienstverlening overeenkomstig de algemene voorwaarden & privacy verklaring te vinden onderaan deze pagina.