Veldtkracht in het veld sessies.

Wanneer je graag bewustwording wil ervaren op iets wat zich uit als lichamelijke klacht, of ergens mee worstelt, geestelijke verstoring ervaart, of misschien een levens vraag hebt of iets wat graag helder wil worden in jou, dan kun je een Veldtkracht sessie bij me aan vragen.

Via afstemming op het veld maak ik energetisch contact met jou systeem via osmose, hierbij ontvang ik informatie die vrijgegeven wil worden vanuit jou.

Het zal informatie zijn over hetgeen gevraagd is, maar ook soms wat gewoonweg graag aan de oppervlakte wil komen vanuit jou onderbewustzijnsveld. Meestal is dit informatie die al is aangeraakt en ergens aan de oppervlakte aanwezig is. Mensen die bij me komen hebben zelf al wat in beweging gezet in hun eigen zelfherstellende vermogens op het moment dat ze bij me komen.

Ik zie Veldtkracht een als je eigen bio computer updaten. Veldtkracht lijnt ook het lichaam uit. Dit gebeurd geheel vanzelf omdat we in osmose elkaars bronenergie herkennen. Veldtkracht werkt met bronenergie zodat er vooral op de kern van wie je werkelijk bent gewerkt wordt.

Of je er iets van merkt dat we in osmose zijn hangt een beetje af van je eigen frequenties waarop je trilt, Soms is het merkbaar maar regelmatig ook niet. Het hangt er ook vanaf of het de bedoeling is om het te ervaren of niet. Voor de werking maakt het niet uit.

Er wordt altijd beweging gecreëerd in bewustzijn. Ik heb de ervaring dat mensen bewuster worden van zichzelf, dat soms klachten kunnen verminderen en zelfs spontaan verdwijnen. Vooral wanneer ze zelf bewust worden wat de klacht hun wil bewustmaken. Het hangt af van je eigen bewustzijn, overtuigingen, programma’s en zelfliefde en hoe je met nieuwe inzichten en informatie omgaat.

De ervaring is dat mensen zich vaak lekkerder in hun vel voelen, meer in hun eigen kracht gaan staan. Soms kan het ook eerst een verergering van klachten geven doordat er beweging is ontstaan op het zelf herstellend vermogen. Wanneer men gaat begrijpen en bewust wordt wat er in beweging is gebracht kan dit herstel proces ook sneller doorlopen worden.

Je kunt het zien dat jouw vorm bestaat uit een bio-computer, een computer met een harde schijf. Vaak staat daar oude informatie en programma’s op die zijn verpakt en op de achtergrond continu blijven afdraaien. Dit kan soms haperingen veroorzaken in je biocomputer.

Veldtkracht is in staat de hapering op te sporen, aan te wijzen en aan te raken. Om zo de mogelijkheid te bieden om oude informatie tot mogelijk nieuwe te kunnen overschrijven door de informatie die vrijkomt vanuit Osmose. Het kan zorgen voor een update maar ook soms voor een defragmentatie van jou computer. Het hangt af van je eigen bewustzijn, verantwoordelijkheid en keuze hoe je verder gaat werken met je geüpdatet versie. Sta je open voor de update met nieuwe programma’s en leer je je zelf hiermee te werken of gooi je het nieuwe aan de kant en blijf je het oude gebruiken. Dat is volledig aan jou.

Veldtkracht stelt zich hier niet verantwoordelijk voor omdat dit ook niet kan. Jij hebt jou eigen biocomputer waar je zelf de zorg voor dient te dragen net als ik dat ook moet doen. Maar we kunnen elkaar wel ondersteunen door elkaars biocomputer te updaten met mooie nieuwe geavanceerde programma’s die ons helpen met onze eigen unieke biocomputer te werken, te ontdekken, te verzorgen en te besturen precies op een manier bij ons eigen uniek zijn past.

Veldtkracht sessie: Veldtkracht werkt met het veld dus iedere uitwisseling kan echt totaal anders zijn. Het is maar net wat zich aandient. Ik werk op fysiek, emotioneel, mentaal spiritueel en onbekend gebied. Een live sessie in mijn praktijk duurt meestal tussen de anderhalf tot twee uur. Je kan hierbij denken aan coaching gesprek, Veldt-taal, body scan, handoplegging, matrix uitlijning en channeling. Ik maak regelmatig gebruik van etherische olie, bergkristal en helende medicijn frequenties. Het is maar net wat er uit het Veldt aangeleverd wordt. Het meeste werk ik met mijn handen zwevend boven het lijf en soms op het lijf en spreek daarbij Veldt-taal. Kleding blijft gewoon aan behalve de schoenen. Ik werk op de grond, een behandeltafel en of een stoel.

Veldtkracht op afstand: Een Veldtkracht uitwisseling op afstand inclusief verslaglegging. Wat ik van jou nodig heb is je ondersteuningsvraag of lichamelijke klacht. Ik scan je veld vanuit osmose en we lijnen samen jouw veld opnieuw uit. Dit gebeurd via mijn eigen lichaam. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal spiritueel en onbekend. Daarbij komt informatie vrij die je kan helpen je bewustzijn te vergroten op datgene wat gevraagd wordt of zich aandient. Ik werk vanuit mijn eigen basis frequentie (zelf)liefde en bronenergie. Dit zijn de meester healers van je eigen zelfherstellende vermogens. En deze activeren we gezamenlijk vanuit osmose. Je bent tijdens de uitwisseling gewoon thuis in je eigen omgeving waar je een heerlijk rustig ontspannen plekje op zoekt. Ik spreek van te voren met je af wanneer ik me afstem. Na de uitwisseling ontvangt per email binnen twee dagen een verslag van de uitwisseling. Zodat je weet wat ik precies gedaan heb en wat is vrijgegeven.

Krachten bundelen in groepsvorm met Veldtkracht: Veldtkracht bundelt ook graag krachten in groepsvorm. Vanuit haar zielen bewustzijn en bronenergie is Veldtkracht instaat om frequenties en lichtcodes vrij te geven en waar te nemen die vrijkomen vanuit groepsosmose. Veldtkracht kan deze frequenties en lichtcodes met elkaar verbinden, activeren, vrijgeven, en uitwisselen via haar handen en Veldt-taal. Waardoor er een bewuster energetische groepsdynamiek ontstaat. Een dynamisch bewustzijnsveld waarin alle betrokkenen op een liefdevolle manier fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, geïnspireerd worden door elkaars bronenergie. De groepsdynamiek die vanuit osmose ontstaat, ondersteund, heelt en is gericht op balans creëren tussen tegenpolen in elk individu. Maar ook in het groepsveld en de velden die daarmee in verbinding staan. Dit gebeurd door het creëren van bewuste verbinding, beweging, bekrachtiging, energetische aanraking en uitlijning vanuit de herinnering aan de oerbron die in ons allen aanwezig is. Deze herinnering wordt tijdens de groepsuitwisseling energetisch via osmose in het DNA geactiveerd doormiddel van het uitwisselen en vrijgeven van bronenergie, frequenties en lichtcodes.

Krachten bundelen met Veldtkracht in groepsvorm is bedoeld om vanuit de eigen authenticiteit en eigen krachtbron samen te werken. Om zo allerlei gedeelde bewustzijnsvelden op een liefdevolle manier in beweging te brengen, te updaten en in trilling te verhogen. Groepsosmosevelden die worden geactiveerd door bron energie zijn zeer krachtig, trilling verhogend, brengt polariteiten in balans en is daardoor helend en verbindend in ons individuele veld, in het groepsveld en ook in ons collectieve veld.

Veldtkracht werkt met groepen die zich voornamelijk bezig houden met gezondheid, ontwikkeling en bewustzijn. Lijkt het jou het leuk of voel je je geroepen om jouw kracht een keer te bundelen met Veldkracht tijdens je eigen groep sessie. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Veldtkracht.

Veldtkracht gratis: Op deze website en YouTube vind je gratis inspiratie in de vorm van blogs en vlogs. Ook bied ik gratis korte Veldtkracht activaties aan waarin frequenties en lichtcodes worden vrijgegeven. Wil je weten wat activaties zijn, kijk dan onder de button Veldtkracht activaties.

Mijn ervaring met Veldtkracht sessies is dat mensen meer zicht op zichzelf krijgen, lekkerder in hun vel voelen, liever voor zichzelf zijn, meer in hun eigen kracht komen te staan en daar naar handelen. Wat ik vaak zie gebeuren is dat mensen zichzelf meer gaan ontwikkelen in bewustzijn. Dit door de updates die ze met name energetisch hebben ontvangen.

Na een sessie kan het in enkele gevallen zo zijn dat er een verergering van klachten ontstaat en/of flink wat spierpijn, doordat er een versnelde beweging is ontstaan op het zelf herstellend vermogen. Je lichamen die uitgelijnd zijn tijdens de sessie moeten vaak even wennen aan het nieuwe. Wanneer men begrijpt en bewust wordt wat er in beweging is gebracht kan dit herstel/ wen proces sneller doorlopen worden. Water drinken, bergkristal, een afgestemde etherische olie en/of extra magnesium (voet) bad of magnesium innemen bevorderd dit proces.

Kosten overzicht

  • Veldtkracht sessie 1e keer: € 144,00 (1,5 tot 2 uur inclusief afgestemd olie rollertje).
  • Veldtkracht vervolg sessie: € 99,00
  • Veldtkracht op afstand inclusief verslag: € 99,00                           
  • Veldtkracht kids sessie: kinderen t/m 12 jaar: € 55,00
  • Veldtkracht, krachten bundelen in groepsvorm: n.o.t.k.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Betaling en dienstverlening overeenkomstig de algemene voorwaarden & privacy verklaring te vinden onderaan deze pagina.

Mocht je graag een Veldtkracht sessie willen boeken, maar je hebt de financiële middelen er niet voor. Omdat je bijvoorbeeld in de bijstand of schuldsanering zit. Schroom dan niet om contact met Veldtkracht op te nemen. Dan kunnen we kijken naar wat er wel mogelijk is.

Contactgegevens:
Wil je graag een Veltkracht sessie bij me boeken of mocht je vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op. Ik probeer op werkdagen tussen 9.00 uur/17.00 uur bereikbaar via tel: 06-27573965. Wanneer ik niet opneem stuur dan even een whatsappje of spreek je naam en telefoonnummer in op mijn voicemail, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Je kunt ook een mailtje sturen naar hallo@veldtkracht.nl of via het contact formulier op deze website.

Voel je vrij en welkom in het veld met Veldtkracht.
Liefs Nienke