Configuratie.

Achior vindt zichzelf soms erg grappig! 

Hij weet dat ik naast Veldt-taal liever gewone taal spreek en niet gek ben op ingewikkelde Nederlandse woorden. Maar hij soms wel. Een paar week geleden was er iemand op bezoek die vroeg of ik naar een blokkade wilde kijken bij haar hoofd. Ze wilde graag weten waar deze blokkade vandaan kwam. Want zelf had ze geen idee.

Ik maakte contact met haar onderbewustzijn via het osmose veld waarop Achior mij het woord “configureren” hardop uit mijn mond liet floepen. Achior legde me tegelijkertijd via beelden uit dat haar twee hersenhelften bepaalde verbindingen aan het herstellen/ vernieuwen zijn waardoor er opnieuw een samenhang ontstaat, zodat haar hersenen in balans met elkaar kunnen samen werken.

Tja, dan sta je daar met een woord dat je mond uitfloept zonder te weten wat het betekent. Ik had wel eens van een “configuratiescherm” gehoord op je computer. Maar het zei me niet zoveel. Ik zeg tegen mijn bezoek dat ik geen idee heb wat het woord precies betekent en dat ik behoefte heb om het even op te zoeken. Ik heb geen idee waarom Achior ineens dit woord gebruikt. Ik voel met mijn handen en zie wel beelden van herstellende activiteiten tussen haar linker en rechter hersenhelft maar begrijp het woord configuratie niet. Ondertussen voel ik dat Achior me uitdaagt, wat me zowel weerstand geeft maar me ook volledig op aan zet.

Ondertussen heeft mijn bezoek zelf razend snel het woord “Configuratie” op haar telefoon opgezocht en leest wat ze gevonden heeft hardop voor. Het gaat ook nog eens over de rechter en linker hersenhelften. Zo mooi om te zien dat iemand ineens zelf ontdekt door één vraag, één woord, een osmoseveld en een telefoon wat er met zichzelf aan de hand is. Want om het verhaal kort te maken: ze kwam er ineens zelf achter dat ze een trauma aan het herstellen is.

Ze vertelde me namelijk ineens dat ze van nature linkshandig is maar vroeger gedrild is rechtshandig te schrijven. Als je vroeger namelijk linkshandig was dan werd je als beperkt gezien. Zo mooi dat iemand zelf ontdekt wat er eigenlijk aan de hand is.

We kletsen even door over het onderwerp, waarop er meer informatie vrij komt vanuit het veld: door het geforceerd ingrijpen op fysiek niveau en de gevolgen op emotioneel niveau is er onbalans ontstaan. Niet alleen in haar fysieke lijf maar ook in de andere lichamen.

Nu ze bezig is haar emotionele lichaam te herstellen, wil het lichaam automatisch graag mee doen. Het herstelt en lijnt zichzelf als het ware opnieuw uit in de nieuwe samenhang van informatie.

Ondertussen krijg ik beelden van haar fysieke lichaam die zich met name nu uitlijnt in haar atlasgewricht. Deze beelden heb ik vaker gezien bij mensen tijdens een Veldtkracht sessie.

De informatie die ik vrij kreeg een aantal jaar geleden is dat wij in bewustzijn groeien en moeder aarde inspeelt op onze bewustzijns frequenties door middel van haar spiegelbeeld en scheppingskracht. Het is een wisselwerking tussen haar en alles wat in haar universum leeft en de velden daarbuiten, in het universum van de oneindige eindeloosheid. Wanneer zij zich uitlijnt in haar systeem in haar eigen velden door de frequenties, vanuit ons, zichzelf en de velden buiten beweegt in feite alles mee. Dus ook lijnen wij ons uit in ons systeem. Door een verhoogt bewustzijn verandert bijvoorbeeld de fysieke stand van de aarde waardoor ons fysieke systeem, onze belichaming, dus ook verandert.

Wanneer wij onze scheppingskracht weten te activeren door onze innerlijke vlam te ontsteken kan de pijnappelklier worden geactiveerd. De pijnappelklier activeert ons zielsbewustzijn (= lichtlichaam)  waardoor het met ons menselijke systeem kan communiceren. Ieder mens draagt een vlam in zich die wil vlammen, het is je passie die aangeraakt wil worden, jouw potentie, bestaande uit jouw unieke scheppende vermogens.

Wanneer ons zielsbewustzijn meer geactiveerd wordt via de pijnappelklier verandert ons spirituele DNA en die verschuift onder andere ook ons atlasgewricht waardoor er meer ruimte ontstaat voor de doorstroming van onze unieke scheppingskracht naar de pijnappelklier die zowel de hemel als de aarde in jouw verbindt. Wanneer deze stroming fijn door het lichaam kan stromen vanuit het bekken omhoog naar de pijnappelklier vloeit het als een Fontein terug in al onze lichamen/velden. Hierdoor worden onze heldere vermogens en (zelf) herstellende vermogens gevoed en geactiveerd. Ons individuele veld geeft dan een verhoogde trilling vanuit authenticiteit af naar de velden buiten onszelf waardoor anderen kunnen worden aangeraakt door deze verhoogde trilling. Frequenties die het bewustzijn in beweging brengt.  En zo verhogen we naar mijn waarheid onze frequentie.

Soms zou ik graag een camera op mijn derde oog willen zetten zodat ik mensen de beelden zou kunnen laten zien die ik nu zie, als ik dit opschrijf. Het zit allemaal zo ingenieus in elkaar dat het ook moeilijk is om er woorden aan te geven. Maar goed, ik doe mijn best. Iets met passie… Haha ik denk dat het voor velen misschien ook sciencefiction is. En met recht want dat vind ik ook regelmatig. Hahah

Om even terug te komen op het verhaal waar ik mee begon, ik kon zien dat het atlasgewricht van mijn bezoek zich dus aan het verschuiven is, doordat haar spirituele DNA (zielsbewustzijn) dit activeert. Puur doordat ze zichzelf aan het healen en opnieuw aan het uitlijnen is. Enkel door aandacht te geven aan haar scheppende vermogens waardoor ze steeds liever voor zichzelf aan het worden is. Waardoor haar passie meer tot leven komt.

Achior legt uit dat we dit massaal aan het doen zijn. Het hoort bij onze evolutiesprong legt hij uit. Hij laat me herinneren in mijn dagboek dat ik een aantal jaren geleden mijn eigen atlas gewricht heb uitgelijnd, doordat ik mijn eigen spirituele DNA begon te activeren. Ook doordat ik mezelf aan het healen en uitlijnen was. Ik vind het iedere keer echt wonderlijk dat ik op deze manier meer bewustzijn mag ontvangen en vervolgens kan delen over hoe zelfliefde, groei in bewustzijn, zelf herstel en mijn waarheid voor mij werkt. Hoe dus eigenlijk Veldtkracht werkt. Eerst maak ik iets zelf mee, schrijf ik het op, kan ik het delen en hierdoor mogelijk iets activeren in andermans bewustzijn, door simpel deze informatie vrij te geven.

Ik vind het pure magie!

Wat ik aan informatie vrij gaf over wat ik vanuit het veld vertaalde, resoneerde met mijn bezoek en ik kon zien aan de frequentie stromingen tussen ons, dat er van alles was geactiveerd. Of mijn bezoek nu ook weer links zal gaan schrijven, dat gaan we vanzelf ervaren. Maar ik denk dat het daar niet zo zeer omgaat. Dat ze haar emotionele trauma aan het opruimen is en daarmee zichzelf ook lichamelijk uitlijnt en zichzelf in bewustzijn activeert moge duidelijk zijn.

Zo fijn en dankbaar om af en toe een vertaler te mogen zijn van verschillende velden, soms enkel maar met één woord waardoor ineens onbewuste delen zowel in mij als in de ander omgetoverd en geactiveerd worden in nieuw bewustzijn (=zelfherstel). Ik leer er ontzettend veel van en vind dit echt wonderlijk.

En dit alles door een energetische samensmelting en informatie uitwisseling tussen mij en de ander. Kortom, soms hebben we eigenlijk alleen elkaars aanraking maar even nodig om ons eigen bewustzijn te activeren en daarmee ook onze zelfherstellende vermogens.

Dezelfde avond legt Achior mij uit dat ik zelf ook in een configuratie proces zit maar dan geheel op mijn eigen manier. Ik zocht het woord voor mezelf nog eens op. Ik wilde voelen wat het voor mij betekent. Ik las een uitleg dat vertelde dat Configureren eigenlijk het her-programmeren omvat: het aanpassen en vernieuwen van samenhangende scripts die de gewenste samenwerking tussen bepaalde delen verzekeren. Ik voel duidelijk eerst in jezelf en daarna vind het pas plaats buiten jezelf.

Ik voelde 2022 start voor mij met de frequentie van configuratie. Om zo mijn eigen scripts op een rijtje te zetten om het vervolgens te kunnen samenvoegen tot een samenhangend geheel die een gewenste samenwerking tussen bepaalde delen verzekerd.

Ik merk dat mijn ziel verlangt naar samenwerken, maar mijn persoonlijkheid (Nienke) moet daar nog erg aan wennen en haar weg hierin vinden. Maar dat komt goed, zoals alles altijd goed komt. Sterker nog ik ben er ook al in 2021 mee begonnen en ik moet zeggen dat ik het heel leuk en een interessante uitdaging vind. 2022 gaat gewoon verder in het beleven van een bijzonder magisch avontuur!

Dat is wat ik echt kan voelen. Ik zie dat ik niet de enige ben die in samenwerken uitgedaagd wordt, want ook om me heen zie en ervaar ik dat er een grote uitdagingen liggen in het bundelen van krachten. Het doet veel beroep op het kijken naar jezelf, waarin angsten, het ego, programma’s, bepaalde pijn stukken, eigenaardigheden en scripts worden blootgelegd. Stukken die gewoonweg minder leuk en mooi kunnen zijn van jezelf. Ze vragen om onvoorwaardelijk geliefd te worden door jezelf, zodat je met alle delen waaruit jij bestaat kan samensmelten, er een samenhang ontstaat en samen kan werken met al jouw delen als een geheel.

In plaats van dat er delen van jou, door jou afgewezen, ontkent, weggemoffeld of in de schaduw weggezet te worden. Of juist onder de mantel der liefde worden verborgen. De mantel die er voor zorgt dat jij jezelf een masker opzet die je geen ware liefde geeft maar waarmee je je zelf juist voor de gek houdt waardoor de ware liefde die je werkelijk bent verstopt blijft.

Ik zal eerlijk zijn? Beide tactieken werken niet. Het betekent gewoonweg uitstel van executie. Tegenwoordig ook wel jezelf in een achterkamertje verstoppen of met een bijzonder woord juist een spirituele bypass creëren. We komen er met zijn allen niet onderuit. Alles wordt belicht, omdat het licht steeds feller gaat schijnen in mij, in jou en in de ander. Vroeg of laat worden we allemaal geconfronteerd met onze ware zelf. Maar wees gerust, onze ware zelf is liefde.

Maar het begint echt eerst met jezelf liefhebben. Ik heb het veel gezien en zie het nog steeds gebeuren dat mensen hun proces van eigenliefde proberen te omzeilen, door vooral de ander of wereld te willen redden in plaats van zichzelf. Sommige bouwen daarmee een muur die zegt….kom niet te dicht bij mijn pijn, verdriet, schaamte en boosheid want ik wil het niet zien, voelen en horen. Ze vluchten weg voor zichzelf. En gebruiken liefde of de angst als een dekmantel. Want als ik zoveel mogelijk liefde aan de ander geef dan hoef ik het niet aan mezelf te geven, niet naar mezelf te kijken en hoef ik mezelf niet lief te hebben. Want dat doen anderen dan wel voor me. Want mezelf liefhebben dat vind ik eigenlijk doodeng.

Of juist vanuit de angst dat als ik laat zien dat ik mezelf liefheb dat andere mensen me straks ook nog gaan liefhebben, iets wat ik eigenlijk doodeng vind. En daarom mezelf liever verstop en wegmoffel in een achterkamertje waar ik mijn eigen hemel en aarde creëer. Waar ik overheerlijk onzichtbaar kan zijn in mijn eigen tempel.

Heel eerlijk, ik ken deze beide routes als geen ander. Het gaf (en heel af en toe  nog steeds) pijnlijke lessen van afwijzing omdat ik zelfliefde en liefde regelmatig niet toesta te mogen ervaren. De spiegels blijven zich herhalen net zolang totdat ik het eenmaal doorheb, dan ga ik het zien en kan ik er ook iets aan doen. “Wat dan?” hoor ik je zeggen. Tja, gewoon Jezelf echt liefhebben. Kiezen voor jezelf, jouw hartsverlangen jouw waarheid. Jezelf die liefde geven die jij steeds hebt weggegeven aan de ander. Door een masker te dragen of een mantel die van alles verbloemt, verpakt, verbergt, opblaast, wegmoffelt, of omzeilt doordat we kiezen voor angst. We zijn zo ontzettend bang geworden om te kiezen voor kwetsbare onvoorwaardelijke liefde omdat we niet meer weten hoe dat is en hoe dat voelt.

Eerlijk, ik weet en heb ook ervaren hoe kwetsbare onvoorwaardelijke liefde voelt. Ik mag het steeds vaker ervaren en dat is echt wonderlijk, want ik ervaar dan meestal, dat mijn angst als sneeuw voor de zon verdwijnt. Ja, eerlijk het vergt moed, soms heel veel moed. Maar godzijdank dragen we ook dat deel menselijkheid in ons. We hoeven er alleen maar voor te kiezen en er naar te handelen. Waardoor in ons het deel wat heel moedig is in beweging komt.

Een bijzondere vriend zei ooit tegen mij: “ Nienke “you can do it, the power is in you”.  En ja, het is echt waar, hij wist waar hij over sprak. Het is inmiddels al een aantal jaar mijn favoriete mantra als ik iets heel spannend vind of wanneer ik weer eens niet in mezelf geloof. En neem van mij aan, dat komt regelmatig nog wel eens voor. 

Elke keer ben ik dankbaar dat ik mezelf altijd wel weer weet op te peppen met deze mantra, waardoor ik elke keer weer de moed vind om door te wandelen. Vooral in de nog onbekende velden die regelmatig aan me verschijnen.

Ik wens jou en mezelf veel liefde, moed en kracht toe. Dat we met al onze delen tot een prachtige samenhang komen waarin een samenwerking verzekert is. Zowel met onszelf als met de ander.

Dank je wel Achior. Hahah, ik denk dat ik de volgende keer een heel andere ervaring zal hebben als ik het woord configuratie op mijn laptop zie verschijnen. Ik moet toegeven Achior je bent niet alleen grappig maar ook nog eens een wonderlijke creator & activator. 

Achior: hahahah Wat je zegt......dat......precies dat, .....dat ben je lekker zelf!

Oja, en dan zeker ook nog eens met mijn kop door de helft. hahahah

Achior: ja precies dat!

....

Okay, mooi woord overigens: “Configuratie”.

Ps:
Deze blog past goed bij mijn laatste activatie configuratie. Mocht je mijn blog lezen doe dan ook de activatie configuratie daarna, het versterkt elkaar en kan jou activeren om jezelf te
configureren of juist het proces op gang te brengen. Precies op de manier wat bij jou past!

@Veldtkracht