Wat is Veldtkracht.

"Veldtkracht is de ware ultieme liefde voor mezelf voelen en ervaren, waardoor ik ook in staat ben liefde voor anderen te kunnen voelen en ervaren. De liefde die altijd verbindend en stromend is.”

Veldtkracht staat voor de samenwerking die ik bewust ervaar tussen mijn eigen bewustzijnsveld en het universele bewustzijnsveld. Het is het veld waarin iedereen zich begeeft met al zijn of haar delen. Mijn leven is door deze bewuste verbinding mooier, magischer, liefdevoller en geruststellender geworden. Ik ben van overleven naar leven gegaan. En dat gun ik iedereen, vandaar dat ik Veldtkracht ook met anderen wil delen.

Ik kan via mijn eigen ziel op energetische wijze met andere zielen communiceren. Dat is mijn zielenkracht en tevens mijn passie. Mijn zielenkracht draagt de naam Veldtkracht en bestaat uit “Osmose”. “Osmose” betekend samensmelten met de kern. Of te wel: samensmelten met de ziel. Onder de button Osmose leg ik precies uit hoe deze vorm van samensmelten in zijn werk gaat.

Doordat ik mijn zielsoorsprong weet te herinneren is mijn spirituele DNA geactiveerd waardoor mijn zielenkracht “Veldtkracht” werd onthuld. Veldtkracht activeert, verbind, creëert en vertaalt op spelende wijze verschillende informatie deeltjes vanuit verschillende informatievelden. Deze informatie deeltjes noem ik trillingsfrequenties, lichtcodes en broncodes.

De lichtcode “Eigenliefde” is mijn broncode. Het is de sleutel geweest die de deur naar mijn volledige potentie opende. Waardoor mijn creatiekracht “Osmose” werd onthult. De code van eigenliefde zorgde ervoor dat ik mijn ziel ontmoette en daarmee samensmolt waardoor er een enorme bron aan herinneringen aan mijn kosmische DNA werd onthult. Waardoor ik de puzzel van mijn leven begon te leggen en steeds meer kon zien wie ik werkelijk ben en wat ik hier kom doen.

Eigenliefde is voor mij de grootste uitdaging in mijn leven, maar het is daar tegenover ook mijn grootste kracht. Het is de sleutel die de deur tot mijn ware liefde opende. Het is mijn grootse inspiratiebron. Omdat deze bron het levenszaad van mijn ziel draagt waaruit ik ben geboren. Mijn ziel staat voor het creëren van balans tussen tegenpolen. Ik houd me daarom graag bezig met het bewust activeren van de code van eigenliefde zowel in mezelf als in de ander. Omdat ik voel en ervaar door “osmose” dat deze code ware scheppingskracht in zich draagt die in staat is om tegenpolen te versmelten tot een eenheidsveld. Waardoor er nieuw bewustzijn vrijgegeven kan worden.

Via Veldtkracht kan ik (bron)codes updaten en in beweging brengen door herinneringen aan te raken, zowel energetisch als in het menselijk bewustzijn. Ik maak daarbij gebruik van geavanceerde, creatieve technieken vanuit mijn zielsoorsprong en maak daarbij gebruik van het universele bewustzijnsveld. Veldtkracht is op die manier in staat om verschillende velden in beweging te brengen met als doel het bewustzijn te activeren op cel en DNA geheugen. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en onbekend. Veldtkracht maakt van mij als persoon een bewustzijnsactivator die zielen en velden kan lezen en vertalen waardoor er beweging ontstaan in bewustzijn.

Ik inspireer en raak graag mensen in de kern aan, daar waar hun kracht ligt vanuit hun eigen bron (code). Via Veldtkracht wordt oude informatie via samensmelting wakker gemaakt en zodoende op energetische wijze getransmuteerd in nieuwe updates waardoor er beweging in verschillende bewustzijnsvelden ontstaat. Mijn oorsprong bestaat uit osmose en is zeer vredelievend, creatief, creëert graag met magie en gelooft altijd in mogelijkheden. Ik ben daarom ook iemand die graag harmonieus en liefdevol op mijn eigen creatieve, magische wijze zich beweegt en ronddanst in het universele veld. Op deze manier mezelf vrij laten ronddansen en bewegen is de ware liefde voor mezelf voelen en ervaren. Ik heb mijn leven lang naar deze ware liefde gezocht omdat ik me deze ware liefde kon herinneren vanuit mijn kindertijd, maar ik geloofde niet meer dat deze liefde bestond.

Ik heb net als vele met mij een reis door het grijze donkere land van de verdwaalden gemaakt. Het land waar vele leerzame avontuurlijke avonturen te beleven zijn met monsters, draken, angsten, ziektes, diepe dalen, afgronden en steile hoge bergen. Het land met verdwaalde sprookjes figuren die angst verpakken in andere vormen van liefde. Die deze vormen van liefde vervolgens verward rondstrooien als zand, dat ziende ogen verblind. Het is het land van ons onbewust zijn.

Ik heb ook net als vele met mij een reis gemaakt door het land van ons bewustzijn. Het land met ziende ogen die helende, scheppende, wijze, magische liefdes velden kunnen waarnemen. Waar dansende gepassioneerde vredelievende sprookjes figuren leven die moeiteloze creatie bronnen vanuit scheppingskracht laten ontstaan. Die moeiteloos zand uit blinde ogen doet verdwijnen. Bronnen die helpen herinneren dat je al in het land van de ware liefde bent.

Toen mijn ogen werden geschoond door de helende velden begon ik deze helende velden ineens te zien, waardoor ik het land van de ware liefde opnieuw begon te herinneren. Ik kwam erachter dat ik al die tijd naar iets had gezocht wat niet buiten mij was, maar in mij. Het was het zachte gefluister van mijn ziel. Mijn ziel die ik Achior noem. Toen ik met Achior opnieuw leerde communiceren werd ik wakker gekust door de ware liefde die ik als kind was kwijtgeraakt en daarna elke dag onbewust gemist had.

Achior herinnerde mij gaande weg onze dialogen aan mijn allerdiepte verlangen waar ik mee naar de aarde kwam en dat is balans, harmonie en liefde brengen tussen de tegenpolen in mezelf. Ik herinnerde me dat als ik de tegenpolen in mezelf zou kunnen laten samensmelten tot een eenheid, mijn zielenbewustzijn vanuit mijn bron belichaamt op aarde zou kunnen gaan ervaren. En het mogelijk zou worden om dit zielenbewustzijn ook aan anderen te kunnen vrijgeven. Waardoor ik met mijn belichaamde puzzelstukje mee creëer aan het zichtbaar maken van het zielenbewustzijn. Zodat mensen hun eigen zielenbewustzijn kunnen gaan herinneren en belichamen. Omdat ik weet dat we daarmee een nieuw bewustzijnsveld kunnen creëren. Wat men ook wel de nieuwe wereld noemt.

Om dit diepe verlangen tot waarheid en werkelijkheid te creëren gebruik ik mijn creatiekracht osmose. Als ik osmose ervaar stromen er spontaan krachten vrij in het veld. En ontstaat er Veldtkracht. Krachten uit verschillende velden die niet alleen voor mezelf bedoeld zijn maar ook om te delen en vrij te geven.

Veldtkracht vrijgeven doe ik op verschillende manieren en is bedoeld om mijzelf en anderen te inspireren, te activeren en te delen in bewustzijn, zodat we weer herinneren dat wij mensen ziel zijn. De ziel die ons een totaal andere wereld kan laten ervaren. Een wereld die uit helende, scheppende, wijze, magische velden bestaat. Waar dansende gepassioneerde vredelievende sprookjes figuren leven die moeiteloze creatie bronnen vanuit pure scheppingskracht laten ontspringen. Die moeiteloos zand uit blinde ogen doet verdwijnen. Bronnen die helpen herinneren en je laten ervaren dat je al in het land van de ware liefde leeft. Daar waar jij net als zij de helende, wijze, magische, liefdes bron zelf bent en voor altijd zal zijn.

Het is ons verleden, ons heden en onze toekomst.

Veldtkracht