Veldtkracht en osmose.

Veldtkracht is samenwerken vanuit osmose.
Osmose betekend voor mij samensmelten met de kern, met de ziel van iets of iemand waarbij informatie wordt uitgewisseld door resonerende trillingsfrequenties. Hierdoor ontstaat er een samenwerkende eenheid en is bedoeld om nieuw bewustzijn te creëren.

Dit gebeurt op basis van spiegelogie, aandacht en aantrekkingskracht, dit kan zowel magnetisch en/of als polair ervaren worden. Wanneer deze resonerende frequenties met elkaar versmelten ontstaat er een gezamenlijk trillingsveld in het NU moment. Waarbij informatie vanuit beide velden elkaar opzoeken en informatie uitwisselen. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en onbekend. Hierdoor ontstaat er een nieuwe informatiestroom in beide bewustzijnsvelden. Deze nieuwe informatie brengt automatisch beweging op de gebieden waar bewustzijn op wil komen. Dit gebeurd door de vrije energie die door de osmose vrij begint te stromen.

Elke samensmelting is scheppend, uniek en nooit hetzelfde. Ook de intensiteit van een samensmelting kan erg verschillen. Dit hangt met name af van de hoeveelheid overeenkomsten en/ of tegenstellingen van trillingen en frequenties die in beide velden aanwezig zijn en elkaar aantrekken maar ook kunnen afstoten.

Ik zie en ervaar osmose als elkaar helpen herinneren, updaten en opladen en het in beweging brengen van elkaars zielenbewustzijnsveld. Doormiddel van Veldtkracht kan ik bepaalde informatiestromen, die gespiegeld worden, horen, zien, voelen en vertalen. Ik maak hierbij gebruik van mijn eigen lichaam, (zielen)bewustzijn, ervaringen en eigen waarheid. Daarom is en blijft het altijd belangrijk te voelen of het wel resoneert en of het overeenkomt met jouw eigen waarheid.

Voor de werking van de uitwisseling maakt het niet uit of de vertaling wel of niet resoneert met elkaar. Het maakt ook niet uit of je er wel of niet in gelooft. Osmose brengt ten alle tijden beweging in bewustwording. Het is een natuurwet die we ons niet meer herinneren. Want osmose vind continu plaats tussen velden, mensen, dieren, planten en frequenties. Alles wat uit een trilling bestaat, wisselt informatie uit. We zijn ons er alleen regelmatig niet bewust van.

De vertaling die ik van de vrijgekomen informatie maak is om de ander en mezelf te inspireren in bewustwording. 
We zetten elkaar in beweging en dit is iets wat volledig vanzelf gaat. Met als doel ons eigen authentieke zielenbewustzijn te herinneren, te kunnen ervaren, aandacht te geven en te vergroten. Dat we elkaar op deze manier in beweging brengen vind ik erg liefdevol, omdat het gelijkwaardig van vorm is.

Veldtkracht betekend voor mij ware liefde ontmoeten en ervaren, waardoor ik een avontuurlijk, passie- en liefdevoller leven creëer waar ik blij van wordt, van geniet en trots op ben en volledig resoneert met mijn verlangen.


De wetenschap en ervaring dat ik door mijn eigen ware liefde te leven, automatisch andere bewustzijnsvelden moeiteloos ondersteun in het verhogen van trillingsfrequenties en bewust-zijn is een ontzettende Eye opener geweest voor mij.
Het geeft me de waarheid dat het intens belangrijk is om jezelf lief te hebben en jezelf te zijn in alles wie je bent en de verantwoordelijkheid te nemen om je leven te leven vanuit jouw eigen liefde.
Waarbij je jezelf volledig erkent in jouw prachtige authentieke ziele zijn.


Veldtkracht is mijn authentieke ziele zijn, mijn puzzelstukje in dit grote universele veld en ik hoop je te mogen inspireren aandacht te geven aan jouw puzzelstukje want je bent van grote waarde.

Veldtkracht

Afbeelding

De afbeelding is de heilige geometrische code:
Osmose
Deze code heeft me diep geraakt en antwoord gegeven wat Veldtkracht in de kern is.
Veldtkracht is Osmose.
Het staat voor de samensmelting van mijn mens en ziel zijn, waardoor ik op een bewuste manier kan samenwerken met de velden waarin ik mij begeef.
Deze heilige geometrische code is gemaakt door levenskunstenaar:
Janosh Stoffers

Ben je benieuwd wie dat is kijk dan op  www.janosh.com