Wie ben ik.

Ik ben Nienke van der Veldt, geboren in het jaar 1978 en ik ben vooral heel gewoon mezelf.
Ik leef mijn leven samen met mijn lieve man Bert en onze twee prachtige kinderen.
Ik houd enorm van het leven, het is mijn hoogste, mooiste en avontuurlijkste opleiding die ik heb genoten en nog steeds geniet.
Ik had elke stap die ik tot nu toe op deze aarde heb gezet niet willen missen en de vele stappen die ik ga zetten ook niet.
Ze hebben me tot dusver gebracht bij wie ik nu ben en wat ik het liefste doe en dat is mijn hart volgen.

Mijn hart volgen betekent mezelf inspireren vanuit mijn hartfrequentie, daar waar ik mezelf weet te ontmoeten in wie ik werkelijk ben. Veldtkracht is hier vanuit ontstaan.
Ik heb gemerkt dat Veldtkracht vrijgeven, mensen raakt, in beweging brengt en/of inspireert in hun eigen waarheid en bewustzijn.
Dus heb ik besloten om Veldtkracht meer zichtbaar en openbaar te maken op verschillende manieren. Je zult ze allemaal tegenkomen op deze website.


Intuïtief schrijven maakt een groot deel uit van Veldtkracht.
Maar om mijn schrijven vrij te geven vond ik nogal een enorme drempel, omdat ik dyslectisch ben. De drempel bestond vooral uit angsten die daaraan gekoppeld waren. Namelijk: faalangst, schaamte, onzekerheid en angst om afgewezen te worden.

Uiteindelijk zag ik dat mijn kracht me een prachtige keuze en mogelijkheid gaf om juist dit te transformeren in mij.
Namelijk: laat ik me door mijn angst weerhouden omdat ik me ervoor schaam en omdat andere mensen mogelijk mijn schrijffouten veroordelen en afwijzen, of mag dat deel er gewoon van mijzelf zijn.
Ik heb besloten dat het er mag zijn zodat ik mijn hart kan blijven volgen. Dat ik mezelf niet meer afwijs maar mezelf in al mijn facetten lief heb. Schrijven betekent de onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en de ander laten stromen, de liefde die voorbij alle grenzen en beperkingen gaat.

Ik gun iedereen inspiratie en geraaktheid, om zo een eigen waarheid in zichzelf te kunnen creëren,
ook omdat ik zelf ervaar hoe bevrijdend dat is.
Het zorgt voor zelfliefde, je eigen waarde en bestaan, recht te doen.

Als je nieuwsgierig bent geworden ben je van harte uitgenodigd om kennis te maken met Veldtkracht.

Liefs Nienke