Veldtkracht activaties.

Hieronder vindt je beeldmateriaal waarin ik via Veldtkracht contact maak met het universele veld, de taal die daarbij vrij komt gaat via klanken en via mijn handen. Door de klanken en mijn handen stroomt vrije energie die frequenties en lichtcodes doorgeven. De taal die ik spreek door mijn stem en handen noem ik Veldt-taal. Deze taal is universeel en komt vanuit verschillende informatie bronnen die zich in het universele veld bevinden. Ons menselijk bewustzijn verstaat deze taal via ons onderbewustzijn en dat is precies de bedoeling. Dit omdat onze gedachten vaak de saboteurs zijn en afleiders van het voelen. Dat wat ik deel is zowel universeel als exclusief, dit is omdat wanneer je de taal en de frequenties tot je laat komen, precies dat bij jou in beweging brengt wat in jou in beweging wil komen en bied jou een mogelijkheid om het voelen van jou eigen bron in je wakker te maken. Veldtkracht is bedoeld om je te inspireren in je eigen authentieke zijn en deze vrij te geven. Jij bent namelijk een unieke bloem die volledig in het prachtige universele bloemenveld behoord te bloeien met jou prachtige unieke vorm en kleur.

Wanneer jij Veldt-taal hoort, me in de ogen aankijkt wandel jij als het ware even mee in het veld waarin ik me dan op dat moment begeef. Doordat ik mijn veld deel met jou, kunnen we als het ware even samen wandelen op de klanken, gebaren en frequenties vanuit dit veld. Dit gebeurd met ons eigen onderbewustzijn, waarneming, beleving en gevoelens. Veldtkracht activaties zijn tijdloos en werken zowel buiten tijd en ruimte maar ook in tijd en ruimte. Het werkt in het nu, in het verleden, heden en in de toekomst. dus je kunt ze altijd doen. Ik vind het werkelijk magisch en logisch tegelijk.

Veldtkracht activaties vragen om uit je hoofd te gaan, in je lijf en in je gevoel. Ik leg meestal uit dat je het kunt zien als een telefonisch gesprek die we via ons onderbewustzijn voeren. Wil je meer weten en weten hoe dit werkt, kijk dan even onder het kopje osmose op deze website.

Veldtkracht