Veldtkracht activaties.

Hieronder vindt je beeldmateriaal waarin ik via Veldtkracht contact maak met het universele veld. De taal die ik spreek noem ik Veldt-taal. Ik geef vrije energie vrij via mijn ogen, stem en handen bestaande uit frequenties en lichtcodes. Deze taal is universeel en komt vanuit verschillende informatie bronnen die zich in het universele veld bevinden. Ons menselijk bewustzijn verstaat deze taal via ons onderbewustzijn en dat is precies de bedoeling. Dit omdat onze gedachten vaak de saboteurs zijn en afleiders van het voelen. Dat wat ik deel is zowel universeel als exclusief. Wanneer je de taal, de frequenties en de codes binnen laat komen, brengt het precies dat bij jou in beweging, wat in jou in beweging wil komen. Het bied jou een mogelijkheid om het voelen van jou eigen bron in je wakker te maken. Veldtkracht is bedoeld om je te inspireren en te bekrachtigen in de liefde voor jezelf, in je zelfherstellend vermogen en jouw eigen authentieke zijn. 

Wanneer jij Veldt-taal beluisterd en me in de ogen aankijkt wandel jij als het ware even mee in het veld waarin ik me dan op dat moment begeef. Doordat ik mijn veld deel met jou, kun je je eigen bewustzijn zelf activeren op het thema wat je aanspreekt.  Veldtkracht activaties zijn helend, tijdloos en bekrachtigend. Het werkt in het nu, in het verleden, heden en in de toekomst. Ik vind het werkelijk magisch en logisch tegelijk. 

Veldtkracht activaties vragen om uit je hoofd te gaan, in je lijf en in je gevoel. Ik leg meestal uit dat je het kunt zien als een telefonisch gesprek die we buiten tijd en ruimte voeren. Dit gebeurd via het universele veld, daar waar we gezamenlijk een eenheid vormen. Wil je meer weten en weten hoe dit werkt, kijk dan even onder het kopje osmose op deze website.

Veldtkracht