Durf jij sexy te zijn?

Dagboek fragment 24-11-2022

Ik trok vandaag een universum kaart om mijn dag en inzichten van de afgelopen dagen te bekrachtigen. Verrassend genoeg stond er op “niets is sexyer dan jezelf zijn” nou daar werd ik direct vrolijk van.

Want weet je wat nu zo grappig is, ik ben de afgelopen dagen achter iets fundamenteels gekomen. Ik was steeds maar opzoek naar een vorm geven aan wie ik ben en wat ik doe. Iets wat er toe doet waar ik mezelf en andere mensen mee inspireer zonder vaag of onverstaanbaar te zijn.

Ik had weer eens de neiging om het weer in een ander soort concept en vorm te gieten, maar concepten en programma's blijken gewoonweg echt niet bij me te passen. Een nieuw programma of concept maakt dat ik niet kan stromen en dan loop ik vast omdat Veldtkracht juist bewegend is in de aanwezigheid van het nu. Wat altijd anders is dan het vorige nu of toekomstige nu.

Ik voel vaak wat er allemaal mogelijk is. Daar raak ik heel snel door geïnspireerd. Daarom ben ik eigenlijk ook een manusje van alles en vind ik het lastig om keuzes te maken. Maar mijn blinde vlek is dat ik er tegen aanloop dat ik moeite heb om al mijn ideeën en inspiratie gewoon vrij te laten stromen zonder meteen met mijn hoofd het in een vorm of concept te willen gieten.

Sterker nog ik veroordeelde mijn stromende vorm en vocht er hartstochtelijk tegen. Waardoor ik sommige ervaringen aantrok en vormen creëerde vanuit wilskracht in plaats vanuit mijn innerlijke stroom.

Niet wetend en inzien dat dit juist mijn vorm is, gewoon niets anders doen dan aanwezig zijn in het nu, in mijn innerlijke stroom en gewoon stromen omdat ik dat gewoonweg ben en dat ook het liefste doe.

Hahaha is dat niet hopeloos lachwekkend. Ik ben zelf de vorm en de inspiratie en denk nog een vorm van mijn inspiratie te moeten maken. Met andere woorden: Ik hoef mezelf niet te creëren want ik creëer mezelf, sterker nog ik ben al gecreëerd. Snap je me nog? haha

Het is echt heel gek als je ineens echt voelt dat je de vorm gewoonweg zelf bent. Dus dat je eigenlijk niets hoeft te doen maar enkel te zijn. Je kan het wel bedenken met je hoofd en er regelmatig mee in aanraking komen en dit willen leren dat “zijn”. Maar eerlijk ik werd daar alleen maar drukker en gekker van in mijn kop. Want dat zag ik inmiddels ook als een opgelegd concept.

Maar als het spontaan ineens echt tot echt in elke cel en DNA geheugen doordringt en dit belichaamd voelt omdat het kwartje is gevallen wat daarmee echt mee bedoeld wordt. En dat is in je eigen unieke vorm echt aanwezig kunnen zijn in het nu. En dat is wat ik regelmatig gewoonweg van nature doe. Dat is echt een totaal ander verhaal dan dat je met je hoofd überhaupt kan bedenken hoe dat is. Dat kon ik echt alleen maar zelf voelen en ervaren en bewust worden door alle vormen van concepten even helemaal los te laten en mijn eigen goddelijkheid te (h)erkennen in dat wat het gewoonweg is.

Ik hoef eigenlijk niets dan alleen maar aanwezig te zijn in mijn eigen vorm in het veld en zien wat zich aan me verschijnt, waar ik in mee mag stromen. Want dan stroomt het veld over en weer in eenheidsbewustzijn voor mij. Weet je, dat is voor mij echt een bevrijdend inzicht. Dat ik niet meer hoef te denken in wat voor vorm of concept ik mezelf zou moeten gieten en ondertussen nog wel mezelf kunnen blijven. Of dat ik mezelf in een bepaald hokje of heilig huisje dien te duwen zodat ik gerespecteerd, gezien, gehoord en begrepen wordt door een ander in plaats van afgewezen.

Sterker nog ik kan en wil het ook niet meer mezelf in een hokje of heilig huisje proppen. Ik ben een bewegende stromende vorm en dans in alle velden zowel in mij als buiten mij. Ik dans zowel in het oneindige van de hemel als in het vergankelijke van de aarde. Om de hemel en aarde in samensmelting te kunnen ervaren hoeven we als mens alleen maar in het hier en nu in je eigen goddelijke vorm aanwezig te zijn. Iets wat ik van nature heel graag doe in mijn vorm aanwezig zijn. Zoals het universum me vanmorgen al vertelde “niks is sexyer dan jezelf zijn”. Haha ik begrijp het nu niet alleen, ik voel en ervaar ook wat daar werkelijk mee bedoeld wordt.

Dus de uitdaging voor vele van ons is: Durf jij sexy te zijn? 

Ik denk dat we als mensheid steeds meer in onze zijnsvorm gaan landen. Waardoor de velden vanuit een natuurlijke vorm vanuit het niet weten, naar elkaar toe stromen en samensmelten.  zodat we weer nieuwe mooie avonturen en ervaringen aantrekken in verbindingen met elkaars unieke kracht. Waarmee we ondertussen een wonderlijke omwenteling in de menselijke evolutie maken.

Best Sexy toch? 


Veldtkracht.