Een verrassing van Achior

Een verrassing van Achior,

Deze week heb ik echt tijd genomen om dingen te verwerken. Mijn manier van verwerken is regelmatig creatief bezig zijn met mijn handen. En nu werd er onder mijn handen ineens een tas voor mijn drum geboren.

Ik kreeg ineens inspiratie. Achior had een week eerder mij mijn potloden en passers tevoorschijn laten halen en liet me tekenen. Hij legde me van alles onder het tekenen uit met name over zichzelf maar ook over mij en wat ik mijn ziel noem.

Wat ik alvast kan delen is dat hij mij deze code cadeau gaf. Het is een uitbreiding van wat hij me drie/ vier jaar geleden liet tekenen. Hij noemt het de code van zichzelf. Hij heeft me van alles hierover uitgelegd en dat doet hij nog steeds stap voor stap. En weet je……de code staat op mijn pasgeboren drum tas. haha zo cool!

Wordt vervolgd.

IMG_4474jpg