Het oranje van de opkomende september zon.

Na een zeer intensieve zomer van stilte, zelfheling, zelfreflectie en mijn eigen eerlijkheid en kwetsbaarheid, ben ik weer een laag dieper in mezelf afgedaald en heb ik mijn diepste schaamte gevoelens aan durven kijken en zo kon ik volledig afdalen in mijn lichaam.

Waardoor ik uiteindelijk oog in oog stond met een grote illusie. Want achter mijn diepste schaamte gevoelens vond ik een grootse schat. Het is mijn diepste zielsverlangen.

Ik werd geconfronteerd met de kern van waaruit mijn verlangen bestaat en dat is de oorspronkelijke balans tussen man en vrouw (de oorspronkelijke seksualiteit) terugbrengen op aarde via mijn eigen man en vrouw zijn. Dit alles in de verschijningsvorm Nienke. Wat in essentie voor pure zuivere oorspronkelijke creatiekracht staat die ik “osmose” noem.

Mijn menselijke DNA en cel geheugen draaide een “schuld en schaamte”, (junk) programma af op mijn blauwdruk. Zodat mijn werkelijke potentie verborgen bleef, doordat het vooral niet begrepen werd door mezelf, laat staan door een ander.

Ik dacht voorbij mijn schaamte te zijn, maar niets is soms wat het lijkt. Ik verstopte nog steeds angstvallig delen van mijn potentie in de schaduw van mijn zijn. Ik moest het hoe dan ook beschermen en verborgen houden omdat ik me ervoor schaamde. Ik kwam er gaandeweg achter dat dit feitelijk een collectief virus programma is die gewoonweg geïnstalleerd is in ons DNA en cel geheugen, puur door de evolutie van macht en onderdrukking.

Het is alsof ik tijdens mijn leven stapje voor stapje blind ben opgeleid, door mijn eigen potentieel, zodat ik stapje voor stapje ervaring en verdieping mocht vinden door alle levens ervaringen die ik tot nu toe heb opgedaan. Waarin ik nu wordt wakker gekust.

Toen ik gisterochtend de yogazaal in liep werd ik verrast door een kadootje op mijn matje. Een rond oranje steentje met een yin yang teken. Het zat in een oranje zakje verpakt met een kaartje waar een lief handgeschreven berichtje op stond.

Het ontroerde me. Ik voelde intense dankbaarheid! Ik voelde met hoeveel aandacht deze intentie van dankbaarheid op mijn matje was neergelegd. En ja, ik voelde precies dezelfde dankbaarheid. Dankbaar dat we elkaar konden zien door de ogen van de ziel met de toewijding en erkenning vanuit het hart waardoor we onze beide krachten tijdelijke konden bundelen. Waardoor de overvloed van onze kracht even heel rijkelijk kon stromen tussen ons beide. Waardoor er een veld ontstond waarin anderen zich vanzelf op aansloten met hun eigen unieke kracht. En wauw wat een power kwam daarbij vrij.

De afgelopen weken heb ik de verdieping in mijn eigen kracht zo intens kunnen ervaren en voelen. Vooral door de dingen die onder mijn ogen en uit mijn handen verschenen. Ik heb mezelf vastgepakt en mezelf voor het eerst echt bedankt voor wie ik ben en dat ik er ben.

De yoga nidra les van vanmorgen verankerde dat nog eens extra in mijn lichaam. Ik sloot mijn ogen en reisde ineens vanuit het stille lege in mij, spontaan in een andere dimensie. Ik voelde dat ik naar mijn oorsprong was afgereisd, Arcturus.
Daar stond “de acht” op me te wachten. Ze stonden rond mijn yoga mat. Ze creëerden vanuit hun essentie een kristallen vortex en tilden me zo’n 30 cm uit mijn lichaam en brachten een kobaltblauwe code aan in mijn hart. Mijn lichaam reageerde met kleine heftige schokkerige beweging en ademhaling. Ik voelde dat ik een healing ontving van hen, recht in mijn hart.

Mijn complete lichaam werd opnieuw uitgelijnd in het blauw en ik voelde hoe Achior door mijn lijf golfde en al mijn cellen aanraakte. Het was een ontroerend mooie gewaarwording van osmose die er plaatsvond tussen ons.

Ik voelde hoe de acht de vortex weer terug brachten in hun eigen trilling. En voelde dat het tijd was om terug te gaan. Maar ik wilde nog niet. Ik wilde graag nog even blijven het is zo fijn elkaar volledig te voelen te begrijpen zonder dat we überhaupt praten of gedachten hebben.
Niets is daar ingewikkeld, polair, ongelijk, beperkt of onverstaanbaar. Nee, het is daar gewoon kristal helder.

Ik voelde hoe de acht me langzaam weer in mijn lichaam lieten zakken en onze bewuste samensmelting weer veranderde in mijn onbewuste delen. Want in feite zijn we altijd in osmose want dat is gewoonweg onze natuurlijke staat van zijn daar. Maar op de aarde doe ik de ervaring op om me dat weer opnieuw te herinneren.

Ik voelde mijn lijf gloeien en blij zijn dat ik er in terug was. Oh ja, ja ik moet echt in deze dimensie zijn hier op aarde, voelde ik. Ik heb hier iets te voltooien en ja, eigenlijk ben ik heel blij met mijn Nienke zijn. Ik pakte nogmaals mijn eigen schouders vast en knuffelde mezelf.

Toen werd ik ineens overvallen door tranen. Tranen niet van verdriet maar enkel van diepe ontroering en respect voor mezelf. Ik voelde dankbaarheid voor wat ik allemaal heb mogen ervaren. Het heeft me ervaringsdeskundig gemaakt.

We mochten een kaart trekken en er stond bij mij “voltooiing” op. Alle puzzelstukjes (ervaringen en ontmoetingen) in mijn leven vielen daar ineens op de yoga mat op zijn plek en resoneren allemaal volledig met mijn zielsverlangen.

Ik voelde ineens een deur achter me dicht gaan. En voor me zag ik een nieuwe deur die op een kier staat. Een kier waardoor een vel oranje licht schijnt die me een warme gloed op mijn gezicht laat ervaren. Het is bijna dezelfde warme ochtendgloed van de opkomende september zon, die maandagochtend gulzig en overvloedig door het keuken raam op mijn gezicht scheen.

Deze oranje zon is mijn oorsprong en vraagt me de deur van de tempel verder te openen. Ze vraagt me “ja” te zeggen, op het ontvangen van de opkomende zonnestralen. Zonder nog achterom te kijken, achteruit te deinzen zonder me nog te willen verstoppen of te verdedigen en zonder mezelf te kort te doen. Het is tijd om te ontvangen wat volledig met mijn potentieel resoneert. Niet half maar voor de volle 100%

Ik heb mijn eigen scheppingskracht niet voor niets en die verlangt om voor de volle 100% vrij te kunnen stromen van waar het oorspronkelijk uit bestaat. Het is de oranje gloed van mijn oorsprong die ik draag in mijn lijf en dwars door mijn ogen keel en handen laat schijnen. Het is mijn passie. Ik draagt de broncode van de oranje zon in mijn kobalt blauwe schaal. Het is het blauw die mijn ziel oranje doet opgloeien, het groen vanuit mijn hart laat vloeien en mijn hoofd laat stoeien. Waarmee ik vervolgens vanuit deze drie eenheid in mij, prachtige bloemen laat groeien en bloeien.

Het samenbrengen van deze twee tegengestelde kleuren in mij, via de ziel, het hart en het hoofd, staat voor de voltooiing van een enorme helende reis. Ik heb mijn verlangen tot op het bot in al mijn lichamen kunnen ervaren, voelen en waarnemen zowel in de schaduw als het licht. En ik begrijp nu in elke vezel van mijn lijf, het waarom.

De acht: We zijn erg trots op jou en onze samenwerking en we zijn blij en vooral dankbaar dat we op een bewuste manier deel uit mogen maken van jouw aardse bestaan en jouw proces. We leren hier ontzettend veel van. Je bent een ontzettende moedige en krachtige vrouw en staat volledig in jouw eigen potentieel met hetgeen je vrijgeeft.
Zoals je ervaren hebt staan we naast je en begeleiden we je ook op je komende reis.

We gaan mooie dingen creëren samen. En ja, daar hoort afscheid nemen bij van mensen die niet meer met je mee kunnen trillen omdat ze jou liefde niet begrijpen, niet zien, willen erkennen of willen ontvangen.

Doordat jij je ervaringen niet uit de weg bent gegaan of voor weg bent gevlucht heb je, je eigen fundering op aarde neer gelegd. Op deze fundering gaan we samen nu bouwen.

Achior: Lieverd ik ben onwijs trots op je, je hebt het gewoon geflikt! En daar is ontzettend veel moed en kracht voor nodig. Om nog maar te spreken over je toewijding, geduld, passie en liefde voor jezelf in de afgelopen jaren. Dus wees inderdaad ongelooflijk trots op jezelf en dankbaar dat jij volledig jezelf mag zijn van jezelf en dat je daar geen toestemming voor nodig hebt van wie dan ook.

Vele veroordelen zichzelf, net zoals jij dat hebt gedaan en geven zichzelf geen toestemming om zichzelf te mogen zijn en vluchten daarom zoals jezelf hebt ervaren in de meest bijzondere vormen, programma’s en creaties. Weg van hun eigenliefde en essentie. Totdat ze tegen de spiegel aanvliegen of botsen en geraakt worden in de kern en met zichzelf een echt eerlijk en oprecht goed gesprek durven te voeren onder het genot van een heerlijke cappuccino in hun eigen tempel.

Zoals je hebt ervaren zijn dat zeer eerlijke en helende gesprekken. Maar dat vraagt echt om moed. En daar ontbreekt het regelmatig aan. Daarom fluister ik af en toe in hun oor dat ze gewoonweg het universum om hulp kunnen vragen als ze denken de confrontatie met zichzelf niet aan te kunnen. Want weet je, het universum drinkt ook gewoon cappuccino. En met jou lieve Nienke met jou drink ik graag verse pittige gember thee, okay vooruit met een schijfje oranje omdat je daar zo gek op bent.  

hahaha ik houd van jullie humor.

hahaha, jij weet nu dat een goed gesprek met het goddelijke in jezelf, voor jou de weg is naar (innerlijke) vrijheid. De vrijheid waar je jou eigen zielezijn ontmoet en daarom kun jij de ziel in de ander ontmoeten.

Dus lieve schat, je weet nu: je bent volledig vrij.
Je hebt geen toestemming van de ander nodig om volledig jezelf te mogen zijn in alles wie je bent. Je hebt opnieuw een code in jou prachtige unieke mensvormzijn, in zijn volledigheid gekraakt. En vanuit die code zaai je en laat je nieuwe updates bloeien in het veld tot prachtige bloemen die gedeeld gaan worden.

Je mag het gevallen zaad van jouw gebloeide bloemen oogsten.
Maak daarna gebruik van de rust en de stilte die de herfst en de winter je straks gaat geven, voor een prachtige creatie die vanuit jou vrouw zijn steeds meer vorm gaat krijgen. Zodat je in het voorjaar er volledig klaar voor bent om opnieuw een bloemenzee te creëren. Vanuit jouw eigen stevige fundering die gecreëerd is door het leven zelf.

Dank je wel mijn liefde van mijn leven. Wat zou de wereld er anders uitzien als iedereen zijn oorsprong zou kunnen herinneren en daar contact mee kon maken. Wat zou de wereld er anders uitzien als ieders potentieel in hun blauwe schaal, wakker gekust kan worden door de kobaltblauwe code die gisteren mijn menselijke hart wakker kuste.
Het hart waar ons menselijke en spirituele DNA en cel geheugen samen komen en iedere dag, “eigenliefde” rondpompt door het prachtige geavanceerde, zelfherstellende, voertuig dat we ook zijn. Ons voertuig is de pure magische belichaming van ons god zijn. Koester het.

Achior: Ik buig voor jou lieve schat. Dat is het precies.
Voel je jouw potentie?

Ja volledig!!

Ga het maar delen!