Hoofd versus Hart.

Wist je dat….

Het veld ( bestaande uit onder andere frequentievelden, gidsen, engelen, buitenaardsen, zielen, lichtwezens en hemelmensen) dagelijks met jou communiceren? En dat dat gewoon in je dagelijkse leven continu gebeurd? Bijvoorbeeld onder de afwas of tijdens het stofzuigen. Maar ook tijdens Boodschappen doen, wandelen, autorijden en werken. En ja, dus ook op de wc zoals je laatst kon lezen.

Je kunt het zo gek niet bedenken want ze zijn altijd in en om ons heen en beschikbaar. Omdat we gewoonweg hun ook zijn. Het is het universele eenheidsbewustzijnsveld waarin wij ons met zijn allen begeven. Al deze vormen binnen het universele eenheidsbewustzijnsveld willen je dolgraag ondersteunen. Je hoeft ze het enkel te vragen en echt, ze helpen je met al hun liefde. Er is wel een “maar” want je dient geheel de controle over het antwoord los te laten. Want dat is vaak niet zoals jij het kan bedenken en ook vaak niet zoals jij het verwacht of van te voren misschien had voorgesteld. Het is hun kracht om alles wat ze aan hulp bieden precies af te stemmen op jouw, hoofd hart en ziel.

Hoe meer je hun communicatie gaat ervaren, zien, opvallen en herkennen hoe meer contact je met het veld kan maken. Zo heb ik ook energetisch googelen geleerd waardoor er meer magie in mijn leven ontstaat.

Het veld communiceert altijd in het NU moment en is soms razendsnel en zeer verrassend. Echt 5g is daar niks bij en zal daar ook nooit aan kunnen tippen. Het universele veld is met zijn antwoord je soms al jaren, maanden, weken en dagen voor, zonder dat je het weet. Maar neem van mij aan het valt je vanzelf een keer op, wanneer de vraag en het antwoord samenvallen in het NU.

Ik deel vaak in mijn blogs hoe het veld werkt, omdat ik mensen graag wil inspireren en activeren. Ook nu deel ik een ervaring. Ik werd gisteren enorm getriggerd door iets wat zowel intense vreugde als intense angst in me op riep. Ik voelde heel duidelijk een keuze moment. Kies ik voor angst of liefde. Verschillende delen in mij raakte verzeilt in een discussie. Er ontstond een zeer gepassioneerde dans tussen twee tegenpolen in mij. En dat was geen makkelijke dans kan ik je vertellen.

Je kent deze dans vast wel … je krijgt een uitnodiging van iets en meteen zegt alles "JA "je voeld je blij en je lichaam stroomt ineens vol enthousiasme, licht en vreugde. Je voeld aan alles een grote Ja! Maar nog geen moment later zegt je hoofd heel luid, streng en afkeurend:”  NEE, doe niet zo idioot, ben je gek geworden of zo? Er doemen grote beren, angsten en monsters op. Je hoort een kille stem kleinerend zeggen "wie ben jij om JA te zeggen en anders te kiezen dan mijn NEE.” En vervolgens valt er een teleurstellende onzekere schaduw over het vreugdevolle gevoel wat je had. En je lijf voeld ineens moe en intens zwaar en verward. 

Nou dat, dat was dus gisterochtend bij mij het geval. Mijn hoofd presenteerde de hele hotemetoot aan doemscenario’s, aan mijn hart. Het wilde mijn hart overtuigen, waarom ik beter kan kiezen voor de NEE. Ik moet zeggen mijn hoofd is soms wel heel erg creatief om mijn hart te willen overtuigen. Ik trap er dus ook wel eens in. Vooral als mijn hoofd gebruik maakt van mijn zwakke plekken. Dat zijn de delen waar nog gevoelens van schuld, schaamte, twijfel en angst zich kunnen begeven. Mijn hoofd is dan heel goed om verwarring te creëren. 

Maar gelukkig heb ik ook nog een zieldeel. Het deel die vaak heel relaxed zit te kijken op afstand hoe mijn hoofd danst met mijn hart. Regelmatig knipoogt hij naar mijn hart en zegt zacht:  Nienke doe gewoon gek, blijf gek en wees de authentieke gek die je bent! Want dat zijn jij, ik en wij! Totaly crazy!

Waarop mijn hart een vreugde sprong maakt maar mijn hoofd juist geneigd is tegen mijn hart te boksen met zijn vuisten. En heel afkeurend doet over mijn ziel. Dan zegt het koud: “ Hart luister niet naar die fantasiestem. Deze stem liegt, gebruik in godsnaam je verstand”.  Ik weet inmiddels dat mijn hoofd dan bang is omdat het mijn ziel niet begrijpt. En daardoor geneigd is te gaan boksen.

Mijn hart probeert……dan de vertaler te zijn van de ziel en zegt: “Lief hoofd van me, er waren zoveel tekens en visioenen de afgelopen weken, zelfs je lichaamscellen laten jou weten voor een “Ja” te willen gaan. Waarom twijfel je? waar ben je bang voor? Volg alsjeblieft je innerlijke kompas. Mijn hart pakt mijn hoofd en knuffelt het geruststellend. Ik voel daardoor ineens een complete rust over me heen komen en voel aan alles  “JA”. Dus kies ik voor "JA"

Maar halverwege de dag krijg ik opnieuw een trigger over iets wat iemand me verteld.  Iets wat over iets totaal anders gaat. Waar ik me ineens erge zorgen over maak. Waardoor ik ineens weer in het angstveld terecht kom.

Ik krijg het Spaans benauwd en ik voel ineens enorme twijfels over van alles en nog wat. Dus ook weer of ik vanmorgen niet te impulsief ben geweest met mijn JA. Opnieuw begint er een chaotische dans in mijn binnenste. Mijn rust is weg en mijn frequentie daalt waardoor ik in een onrustig veld terecht kom.

Ik roep om Achior, maar ik voel en hoor hem niet. Het is stil. Zo werk het nou eenmaal als ik teveel in mijn hoofd zit. Dan is de telefoonlijn gewoonweg bezet door mijn onrustige hoofd. Ik ga mijn kind uit school halen en zet de radio in de auto aan zodat ik even mijn hoofd leeg kan maken door lekker  mee te galmen met de muziek. Auto rijden met de muziek aan is voor mij dan ook echt een vorm van meditatie.

Ik hoor mezelf ineens hardop roepen naar het universum: “Okay universum je moet me echt NU helpen.” Ik moet gewoon NU weten of ik niet weer te impulsief ben geweest. En of ik echt wel de juiste beslissing heb genomen.

Nog geen seconde later sta ik stil bij het stoplicht en zie nog net een auto door het rode stoplicht rijden met een nummerbord met het cijfer 44 wat me laat vertellen dat het veld NU een boodschap heeft. Tegelijkertijd zie ik het verkeersbord tegenover mij oplichten. Een reclamebord waar ik dagelijks langs rijd. Ik dacht van de week: "wat een grappige tekst". Je kan het zowel letterlijk als figuurlijk lezen.

Ik voel ineens een tinteling door mijn lijf gaan en mijn hart gloeit op. Ik voel een intense ontroering, ik lees voor de zoveelste keer “ licht aan en gaan” Maar NU komt de tekst binnen in elke cel van mijn lijf. Waardoor ik begrijp ik dat het universum me NU antwoord geeft op mijn net gestelde vraag via dit bord. Ik voel ineens weer ontzettende rust en voel dat de keuze nog steeds “JA” dient te zijn. Eigenlijk best komisch dat het antwoord vaak al dagen in de lucht hangt, maar de vraag nog niet gesteld is. Ik dank het universum voor zijn snelle actie en ben blij dat ik weer in mijn eigen frequentie van balans terecht ben gekomen. Gewoon door een heerlijk ritje te maken in de auto en het Universum in te schakelen.

Ik zou wensen dat ieder mens zich bewust zou zijn van het universum, want het geeft ondersteuning, hulp, antwoorden, verbinding, licht, liefde, creativiteit, vrijheid en nog veel meer. Eigenlijk geeft het je alles! Weet je waarom? Omdat het alles is, het is de eenheid. Zoek op jou unieke manier contact met het universum want het spreekt dol graag met je. Sterker nog liever gister dan morgen haha. 

Lieve lezer, ik weet zeker dat het je gaat lukken en je zult verbaast zijn hoe makkelijk het is. Er zal  een geheel nieuwe wereld voor je open gaan. Een wereld waar we met zijn allen NU ons begeven en tegelijkertijd naar onderweg zijn.

Ik hoop jouw veld weer te mogen inspireren en te activeren in het ervaren van je eigen Universum in en om je heen. 

Liefs Nienke