Ik, jij, wij liefde en heelheid,

Ik flap soms er wel eens woorden uit waarvan ik later denk:  “ bijzonder Nien, dat je dat woord gebruikt”. Nadat ik het filmpje van de activatie “het helen van het emotionele lichaam” terug keek. hoorde ik mezelf het woord “priester” zeggen. Een woord wat ik niet snel zou gebruiken maar het floepte er zomaar uit. Toen ik mezelf het hoorde zeggen moest ik ineens denken aan het plastic witte figuurtje wat op een priestertje lijkt. Ik vond dit priestertje afgelopen zomer tijdens het schelpen zoeken op het strand van Terschelling. Dit priestertje had toen behoorlijk wat gekte in mij veroorzaakt. Ik werd namelijk voor ik op vakantie ging meerdere malen op een boek gewezen. Maar ik ben niet zo van het lezen maar dacht: “ach, ik koop het en dan kan ik het misschien lezen op vakantie.” Ik had het gekocht en in mijn rommelige nachtkastje gelegd wachtend op de vakantie. En voor ik op vakantie was ik het boek alweer vergeten maar het viel me toe vanuit mijn nachtkastje terwijl ik naar iets ander zocht. Maar toen ik het zag besloot ik dat ik er toch geen zin in had, dus propte in het terug in mijn overvolle nachtkastje.

Maar toen ik dat priestertje vond in het zand ging er een schok door me heen en moest direct aan het boek denken. Daar staat namelijk een soort priester op die in het wit gekleed is. Ik baalde dat ik het boek niet had meegenomen om het te checken en wie weet toch te lezen. Want ik kreeg de beelden niet voor niets. Bij thuiskomst werd ik ziek en lag veel op bed. Op mijn nachtkastje lagen alle gevonden strandschatten waaronder dus ook het priestertje. Op een gegeven moment zag ik het priestertje en dacht ik ineens weer aan het boek. Dus ik zocht het op in mijn nachtkastje en keek op de voorkant. En ja, inderdaad er stond een witte priester op.

Nu moet je weten dat ik echt van dat soort magie houd dus ik ben het boek direct gaan lezen. En bij het eerste verhaal kon ik het direct al niet droog houden alsof het verhaal over mij ging. Ik werd echt diep geraakt in mijn ziel maar tevens sloeg de gekte in mijn hoofd toe.

Alsof het herinneringen in mezelf naar boven bracht over mijn eigen ziel zowel in de verleden tijd als in het hier en nu. Alsof ik een van de hoofdrolspelers ben. Het boek gaat over het ervaren en begrijpen van onvoorwaardelijke liefde en heelheid in een tijd waarin dat nog niet de bedoeling was. Ik schrok van mijn geraaktheid en de gekte in mij en verstopte het boek ergens onderin een andere kast.

Toen ik mezelf het woord priester hoorde zeggen kwam deze ervaring weer in mij naar boven. Dus ook opnieuw de gekte. Het werd door de activatie in beweging gebracht samen met de blog die ik net geschreven had over “niets is sexyer dan jezelf zijn”. Het is alsof er dan ineens een knopje in mij wordt ingedrukt en ineens het woord bingo valt terwijl je niet eens in de gaten had dat je bingo aan het spelen was. Mijn emotionele lichaam wil dus ergens bewustzijn op verkrijgen. En het gaat over onvoorwaardelijk lief hebben en heelheid.

Ik werd de afgelopen weken erg geconfronteerd met het thema begrenzing. Ik merk dat duidelijk mijn grens aangeven vanuit mijn waarheid onvoorwaardelijk liefhebben is. Wat kan betekenen dat  mijn grens aangeven voor een ander een klap in zijn of haar gezicht kan betekenen. Een klap die een trigger geeft op het ervaren van afwijzing, verraad, afhankelijkheid of misschien wel de klap die angst voor falen, niet genoeg of niet mooi genoeg zijn oproept. Triggers die ik ook maar al te goed ken.

Maar het is liefde in de vorm van triggers die angsten en overtuigingen oproepen omdat ze getransmuteerd willen worden. Vaak vertalen we de trigger als iets wat buiten ons is. Vaak krijgt iemand of iets de schuld dat iemand of iets jou of de ander moedwillig pijn wil doen.

Terwijl het enkel en alleen betekent dat iemand zijn grens aangeeft. En de jij of de ander een ervaring aantrekt omdat de ziel jou of de ander ergens bewust van wil maken. Een trigger kan van alles in je oproepen aan emoties vaak emoties die gebaseerd zijn op angst.

Een leuke ervaring of een persoon die direct vrolijkheid, liefde en overvloed oproept is natuurlijk altijd welkom. Zo werkt het gewoon. Maar een ervaring ontvangen of persoon die al je pijn en shit spiegelt en aan de oppervlakte brengt. Nee, dat kunnen we maar beter niet doen, we moeten daar maar ver vandaan blijven. Want stel je voor wat er zou kunnen gebeuren als we dat wel zouden doen. De confrontatie met de ware jij aangaan.

Eerlijk, ik vind het iedere keer doodeng maar ik ervaar ook iedere keer dat het intens helend is. Helemaal als je de confrontatie durft aan te gaan vanuit je kwetsbare, eerlijke, onschuldige hart.

Het is namelijk ontzettend moedig en helend om degene in de ogen aan te kijken die al je pijn en shit spiegeld. Want hij of zij ervaart waarschijnlijk hetzelfde misschien vanuit dezelfde hoek of juist vanuit een andere hoek. Waardoor je mogelijk beide getriggerd wordt en uitgedaagd om nog delen in jezelf te helen. Soms is een confrontatie gewoonweg de bedoeling om door te breken en nieuw bewustzijn te creëren. En nee, dat geldt niet alleen voor mijn eigen microkosmos. Het geldt ook voor de macrokosmos. In mijn beleving ligt daar een heel groot stuk donkerte wat verlangt om verlicht te worden. Ik kies er voor omdat te verlichten ook al zal dat misschien niet altijd even gemakkelijk zijn.

Want wakker worden gebeurt niet altijd met zachte hand. Nee, soms is er iets of iemand die je ineens een onverwachte klap (figuurlijk) in je gezicht geeft. Tja, dat doet gewoonweg soms heel auw, rot en soms erg donker. Maar weet dat je altijd je eigen licht op het donker wat je ervaart kunt schijnen.

Wanneer mij zoiets overkomt wordt ik vaak in de eerste instantie verdrietig en boos en storm ik vanbinnen. Er doemen direct oude programma’s en oude overtuigingen op. En mag ik mijn shit weer eens aankijken om het vervolgens om te toveren in voeding voor mijn ziel. Meestal duurt het niet lang dat de rust van mijn emoties weer is gekeerd. Dat komt omdat ik de kracht van vergeving heb geleerd. En daardoor instaat ben dingen vanuit verschillende hoeken te kunnen bekijken. Maar omdat ik zelf ook zeker geen heilige ben. Ik deel via mijn storm ook wel eens een figuurlijke klap uit waardoor er een storm in de ander ontwaakt. En nee, een storm ontvangen en of veroorzaken is niet leuk maar wel erg leerzaam en voedzaam voor lichaam, geest en ziel. Maar wel als je de kracht van storm begrijpt en weet hoe je er op een liefdevolle manier tegen aan kunt kijken. En de eerlijke boodschap vanuit de onvoorwaardelijke liefde er uit kan halen, als de storm weer is gaan liggen.

Wanneer mijn storm is gaan liggen ga ik meestal naar binnen en vraag ik me af wat me eigenlijk zo heeft getriggerd en waarom ik een klap ontvang. Ik weet dat ik alltijd op een kruispunt kom waarin je de keuze krijgt om te blijven hangen in een slachtofferrol en in de geslagene of juist een rol aannemen die me gaat helpen nieuw bewustzijn te creëren in mezelf. Maar ik heb door verschillende levenservaringen geleerd dat de slachtofferrol me niet dient in bewustwording van mezelf.

Het zorgt er namelijk voor dat ik herhaling op herhaling creëer. Niet goed of slecht want het creëert een geoefende ervaring in zelfafwijzing, slachtofferschap en geslagene.

Net zolang tot je je bewust wordt wat deze rol voor jou inhoud, wat voor effect het heeft voor jou leven en welk effect het heeft op het leven van de mensen om je heen. Hetzelfde geld voor daderschap en de andere rollen die er in jou leven.

Ik kies ik altijd het liefste ervoor om me af te vragen …..wat de liefde mij wilde vertellen met deze ervaring? Waarom voel ik me geraakt of raak ik de ander.

Het antwoord dat ik bijna altijd krijg van Achior is:
Heb jezelf en de ander onvoorwaardelijk lief ten alle tijden, wees eerlijk en duidelijk vanuit het kwetsbare hart wat zichzelf maar ook de ander lief heeft. Het hart die in staat is ook de kant van de ander te zien zonder dat het zichzelf tekort doet door hetgeen goed te keuren en te accepteren. Het zielenhart overstijgt alle angsten wanneer er naar geluisterd wordt. Dit vraagt echt om eerlijk naar jezelf te kijken en dit ook te durven zijn naar de ander. Zodat je de ander kunt laten zien dat je de ander ook lief hebt. Niet om wat hij of zij doet maar omdat hij of zij er is. Hij of zij jou ondersteund in iets dat wakker en of getransmuteerd wil worden in jou en andersom. Jij, hij of zij geven elkaar eigenlijk een groots ondersteunend kado in bewustwording en dat kan helaas ook verpakt zijn in een heel donker papiertje! Wanneer je vanuit de onvoorwaardelijke ziel van liefde het donker bekijkt, zoekt liefde altijd uit waarom iets of iemand je raakt en/of waarom jij de ander raakt. Liefde zorgt er namelijk voor dat raken en geraaktheid wordt omgetoverd in bewustzijn. Liefde kan jou ook heel goed leren om je hoofd te buigen. Zodat je jezelf de mogelijkheid gunt om het van een afstandje of meerdere kanten te kunnen bekijken. Zonder dat je iets veroordeeld, jezelf te kort doet of de ander. Je hoofd buigen bied je de kans om de ware liefde te ontmoeten in elke situatie.

Mijn ervaring  is als je dat kunt, ga je zien dat je hart en ziel je altijd iets probeert te vertellen via de spiegel van je geraaktheid over de liefde die je voor jezelf maar ook de ander voelt.

Het kado van de ziel voedt en versterkt je in het bewust worden van jouw eigen liefde en in de liefde van en voor de ander.

Niemand is zielloos zelfs de mensen die lijken op de meest verschrikkelijkste wezens hier op aarde die je je maar kunt voorstellen. Ook zij hebben hun rol hier te spelen. Hoe verschrikkelijk en destructief het soms ook is. Het is om het bewustzijn van de mensheid wakker te maken. Je zult nu denken die Nienke is knettergek, hoe zit het dan met oorlog? Tja, hetzelfde ik keur het niet goed, zeker niet. Ik vind het verschrikkelijk en afschuwelijk wat wij mensheid elkaar aandoen. Maar iemand moet de slechterik spelen en iemand de held hierop aarde om hier nieuw bewustzijn op te creëren.

Op zielsniveau zijn we een en dezelfde. Als ik er vanuit mijn ziel naar kijk dan weet ik en herinner ik me dat ik zelf op een andere tijdlijn ook de slechterik heb gespeeld. En weet ik dat dit een zeer moedige levensles is geweest waar mijn ziel toen voor koos te ervaren. Waardoor ik nu kan inzien dat alles liefde is. Maar wel in heel veel verschillende vermommingen. Als je dit je bewust wordt en kunt herinneren kun je niet anders dan de eenheid op zielsniveau ervaren. De eenheid die we in werkelijkheid zijn. Vele veroordelingen worden met de grond gelijk gemaakt als je vanuit de ziel leert zien. Het betekent zeker niet dat je niet je grenzen aan moet geven of dat je alles goedkeurt of je kop in het zand moet steken voor de goede lieve vrede. Nee, je dient juist wel je grenzen aan te geven en volledig jezelf te zijn in alle kleuren van de regenboog zodat je gaat ontdekken wie je werkelijk bent. Je dient juist ook je donkerte te ontmoeten omdat dat is wat verlicht wil worden, opgetild in nieuw bewustzijn. Je kunt er niet omheen, je kunt er niet voor weglopen, het niet omzeilen of er van weg blijven.

Want het is jouw eigen onvoorwaardelijke liefde die bestaat uit donker en licht. Jouw liefde die jouw eigen authentieke waarheid en krachtbron vormt wanneer het vanuit je hart en ziel van jezelf werkelijk door heel je lichaam heen mag stromen. Want zo verdwijnt de angst en de veroordeling op donkerte in jezelf en zodoende ook buiten jezelf.

Maak je liever de keuze om er ver van weg te blijven door je enkel maar te begeven en te verbinden met het licht? Dat kan, maar eens zal je je eigen donkerte tegemoet dienen te treden met je lichtbron, jouw vlam. Enkel om jouw donker te verenigen met licht. Zodat je de onvoorwaardelijke liefde zult gaan ervaren. Misschien niet op deze tijdlijn dan wel op een andere. Want de nieuwe dimensie waar we naar toegaan bestaat uit het ervaren van onvoorwaardelijke liefde. We zijn nu hier om dit te begrijpen en te oefenen met alle heftigheid van dien. Al het donkerte komt aan de oppervlakte in jou en wordt gespiegeld buiten jou. De bedoeling is om het donker zonder veroordeling en voorwaarden met je licht en je liefde te betreden. Daarvoor heb je de vrouw in jezelf nodig. Zij met haar zeer scheppende, verwarmende, moederlijke maar ook vernietigende vlam die naar binnen het donker in durft te gaan. Maar je hebt daar ook de man in jou voor nodig. Een scheppende, beschermende, moedige, uitvoerende kracht die de vrouw ook weer mee naar buiten neemt het licht in. Mijn ervaring is als je beide kunt ervaren in jou dan kun je ook de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf ervaren en zodoende ook voor de ander.

Ik dank de liefde en dank mijn ziel bestaande uit Achior een androgene wezen waaruit het mannelijk en vrouwelijke in mij en buiten mij is geboren. Wat een prachtig avontuur mag ik beleven hier op planeet aarde! En ik dank zeker mijn hart die me leert en geleerd heeft om de onvoorwaardelijke liefde te zien in alle kleuren van de regenboog als mens, waardoor ik steeds meer de onvoorwaardelijke liefde voor mijzelf en de ander kan ervaren. Zodat ik mijn hoofd kan buigen zodat ik zielentaal kan horen, voelen, ervaren, vertalen en begrijpen. De ziel die het donker van zijn of haar menselijke belichaming wil verlichten tot nieuw bewustzijn.

Jezelf op zijn mooist laten zien is toestaan jezelf durven laten zien wie je werkelijk bent. In je dag en in je nacht en vanuit alle seizoenen die je bent. En jezelf vooral niet te veroordelen of jezelf kleineren en verstoppen in een achterkamertje, achter een masker of een oud programma. Voel je niet schuldig omdat de ander door jouw (eigen) liefde in zijn of haar eigen donkerte wordt getriggerd.

Ik geloof in de ware liefde van jou, mij en wij. De liefde zonder kunstjes maar juist de liefde vanuit het pure, krachtige, kwetsbare zielenhart!

Raak en inspireer …..doe het vanuit het hart, doe het duidelijk en met oprechte krachtige eerlijkheid. Kijk en wees eerlijk naar jezelf, kwetsbaar en oprecht vanuit het liefdevolle vertrouwen op het licht in jezelf dat elke donkere onbewuste vezel in jou kan verlichten. Dat maakt krachtig! Sterker nog, het ontsteekt de vlam van de krachtige kwetsbare jij in jou. Een kracht die liefdevol, duidelijk scheppend, krachtig en eerlijk is naar zichzelf en zodoende ook naar de ander.

Want wanneer deze vlam brandt, kan de vlam in de ander ook aangestoken worden. Dan kan de ander jouw krachtige hart, jouw liefde, licht en vlam voelen en ontvangen. Enkel omdat het zichzelf (h)erkent in de spiegel van zijn of haar eigen eerlijke oprechte kwetsbare krachtige hart.

Deze kracht is wat vele vanuit hun kern het liefste ontvangen van de ander.

Een kracht die oorlogen overstijgt, die de frequentie van slachtoffer of daderschap vernietigt. Een kracht die voorbij angst, hoge verdedigingsmuren, schuld, schaamte, jaloezie afgunst, concurrentie en veroordeling gaat.

Deze kracht gaat voorbij overleving-strategieën, dogma’s, verhalen en programma’s.

Een kracht die vanuit jouw binnenste stroomt vanuit jouw zielenhart, vanuit je authenticiteit, jouw eigen innerlijke essentie die altijd vanuit liefde spreekt!

Maak het wakker, eerst in jezelf dan zendt je uit wat je graag ontvangt.

Het is de kracht die het masker van de mannelijke overheersing laat vallen in en buiten jou waardoor er een vrouw zichtbaar wordt die zich al die tijd diende te verschuilen. Het zal zorgen voor de vereniging tussen het mannelijke en vrouwelijke. Een goddelijk vonk die de onvoorwaardelijke liefde op aarde zal activeren vanuit de ziel.

Waardoor je gaat zien dat hetgeen je verlangt er al lang is. Maar dat jij jezelf tegenhoud om het te zien, te voelen en ervaren. Omdat je om welke reden dan ook keuzes maakt die veelal in de kern gebaseerd zijn op angst. En daarom koste wat het kost je kwetsbare vrouwelijke hart achter een masker verstopt en er beschermende dammen of verdedigingsmuren om heen hebt gebouwd. Wees moedig en durft te luisteren naar dat wat je hart en ziel je probeert te duiden.

Heb wel geduld met jezelf. Want soms dien je gewoonweg te oefenen hoe te zenden en ontvangen. Eerst uitvogelen wat je werkelijk verlangt, want soms zijn we gewoon echt vergeten wat we vanuit onze hart en ziel daadwerkelijk verlangen.

Door alle verhalen, ervaringen en verschillende waarheden is het verpakt en ingewikkeld. Geloven we met ons hoofd niet in de fluisteringen van de ziel en de vertaling van het hart. Houden we ze liever geheim en verborgen en sluiten we ze op in een vicieuze cirkel van herhalende ervaringen. Net zolang totdat we genoeg geoefend hebben en we je gaan herinneren en bewust worden wat we werkelijk verlangen. Namelijk onszelf herinneren wie we werkelijk zijn. Liefde.

We hebben door de eeuwen veelal onszelf aangeleerd liefde te ontvangen van buitenaf door alles te moeten weggeven, of juist het te moeten verdienen, er hard voor te moeten werken, te concurreren of soms het te moeten kopen, te verkopen of af te dwingen, te pleasen, op te hemelen, te verafgoden, voor te vechten, stiekem te houden, chanteren en/of te manipuleren.

Er zijn ook sommige die zichzelf dwingen de liefde te moeten vergeten, geheim te houden of weg te moffelen en er tegen te vechten. Je er vervolgens schuldig over te voelen of je ervoor te schamen en dit in achterkamertjes of in het donker verborgen houden. En zo zijn er vele ingewikkeldheden, programma’s dogma’s, wikkels en kunstjes omtrent liefde ontstaan.

Onze cultuur is doordrenkt met dit soort trillende frequenties. En zit in meer of mindere mate allemaal in ons DNA geprogrammeerd. Voor we dit willen veranderen zullen we eerst moeten weten wat liefde is. En mijn ervaring is dat we daarvoor terug dienen te gaan naar de ziel.

Want de ziel is liefde en die ziel zit in jezelf. En de toegang tot haar is je hart. Je hart die zowel de ziel kan ervaren als de dualiteit van het licht en de schaduwen vanuit alle tijdlijnen in ons menselijk bestaan op aarde. En nee, deze reis via het hart naar de ziel is echt niet altijd leuk?

En gaat niet alleen over rozen. Nee, het is een heus wild bloemenveld. De beleving van authentieke ware liefde op aarde is zowel leuk als niet leuk in de menselijke ervaring! De mens bestaat namelijk uit twee tegenpolen. Anders zou ze niet kunnen bestaan laat staan groeien. Dus als we het oordeel weg halen of iets wel of niet liefde is krijg je eigenlijk “IK BEN LIEFDE”. Ik geloof dat dat de sleutel van eigenliefde is. De liefde vanuit de ziel.

Ik vind dat een hele verademing zal ik je zeggen, want dan mag ik mezelf zijn en dat is liefde. Zowel leuk als niet leuk.

Het vraagt me geduldig met mezelf te zijn om de veroordelingen los te laten over goed en slecht. Ik oefen iedereen dag mezelf ruimte en tijd te geven om te mogen spelen met mijn mannelijke en vrouwelijke delen. De delen die polair aan elkaar kunnen zijn maar in osmose elkaar upliften door de onvoorwaardelijke liefde die ze in me vrij maken.

Op deze manier update ik ze zodat ze me gaan dienen bij het ervaren en zien van de ware liefde in mezelf, in de ander en in het collectieve veld.

Ik heb gemerkt dat ik vanzelf de ander ook de ware liefde gun en geef zonder dat het geforceerd is, verwacht wordt of omdat het hoort of moet. Het gebeurt dan vanzelf. Het wordt vrij gemaakt omdat ze dan samen stromen in de flow en samenwerken omdat ze dan trillen op dezelfde frequentie en elkaar aanvullen, updaten. Doordat er een natuurlijke samensmelting ontstaat omdat ze elkaar aanvoelen en begrijpen vanuit hun eigen oprechte, eerlijke, kwetsbare, liefdevolle, onschuldige stralende krachtige hart.

Mijn ziel koos om naar de aarde te komen om onvoorwaardelijke liefde en heelheid te ervaren, te begrijpen en vrij te geven. Om hier ervaringen in op te doen trek ik verschillende levenslessen aan. Lessen zowel in het donker als in het licht. Mijn grootste leermeesters in mijn leven vanuit het donker zijn de ervaringen in “afgewezen worden, verlies, falen, verraad, en gevoel gescheiden te zijn”. Deze leermeesters laten me zien waar ik mezelf verloor en mezelf verlies. Waar ik mezelf veroordeel, mezelf verraad, afwijs, en me niet heel voel.

Het zijn pijnlijke, eenzame en tegelijkertijd zeer helende leermeesters.

Mijn grootte leermeesters in het licht zijn de mensen en ervaringen die me keer op keer laten zien en ervaren dat ik onvoorwaardelijke liefde ben en heel ben. Zij zijn er om mij het vertrouwen te geven om in mijn eigen kracht te geloven. Te geloven en vertrouwen hebben in mijn eigen zoektocht naar mijzelf en mijn eigen heelheid. Beide zijden van liefde ervaren was voor mij enorm belangrijk omdat het de onvoorwaardelijke liefde zichtbaar, ervaarbaar en begrijpbaar voor me heeft gemaakt. Om zo te ontdekken dat het ene niet zonder het andere kan als ik als mens wil groeien in bewustzijn.

Ze vormen samen de eenheid van creatiekracht in mij en zodoende buiten mij.

Maar de koning en de koningin vanuit mijn ziel, blijven mijn allergrootste leermeesters. Ze kunnen elkaars verschrikkelijkste monster en draak zijn maar ook elkaars ware liefde en meeste beminde.

Ze vormen mijn unieke ziel, stromend door het menselijk lichaam. Mijn ziel die ervaringen opdoet via menselijke delen zowel vanuit het mannelijke als het vrouwelijke, waarin ze beide zowel de leraar als de leerling van elkaar zijn.

Wanneer voorwaardelijke liefde samensmelt met onvoorwaardelijke liefde ontstaat er enkel liefde.

En die liefde noem ik ware liefde en ware heelheid. Dat is voor mij het ervaren van de hemel op aarde. Ik ben geboren om mijn levenservaringen die ik heb opgedaan vrij te geven, vanuit mijn ziel, vanuit Nienke en vanuit Veldtkracht. Bedoeld om de harmonie en balans tussen de mannelijke hemel en de vrouwelijke in mezelf en zodoende op de aarde te activeren. Bedoeld om het kristallijne veld te activeren zowel in als om de aarde daar waar de code van de oorsprong van de ziel ligt opgeslagen. Waardoor er een nieuwe dimensie vrij gegeven kan worden waar de onvoorwaardelijke liefde niet alleen meer ervaren hoeft te worden maar juist begrepen gaat worden.

Waardoor de onvoorwaardelijke liefde in de daarop volgende dimensies enkel gewoonweg liefde is. Een creatiekracht die het onmogelijke mogelijk maakt.

Dat dat is mijn waarheid. Dat is wie we vanuit onze ziel werkelijk zijn, een creatiekracht die het onmogelijke mogelijk maakt. En op aarde doen we dat in de materie.

Veldtkracht