Nieuwe updates vanuit het veld.

Voor ik mijn inspiratie deel moet ik nog het volgende even kwijt. Ik ben zelf niet zo thuis in de theorie van de chakra’s, ik schrijf alleen de informatie op die ik vanuit het veld ontvang. Dus mocht je denken: Hey, dit klopt niet volgens de chakra leer die ik ken. Of, hey het verhaal van Maria en Jezus is mij anders uitgelegd! Weet dan dat die waarheid die jij hebt ontvangen ook waar is. Net zo waar als die van mij. Aan jou te voelen wat jou waarheid is. Begrijp je me nog? Haha.

Dat er verschillende waarheden zijn, dat is op zich niet zo spannend meer. Dat maken we iedere seconde van de dag mee. Wat ik wel spannend vind is om mijn eigen werkelijke waarheid vrij te geven. Van datgene wat ik doorkrijg aan informatie vanuit het veld. Maar ik voel dat dit mijn ziele zijn is, het is mijn passie. Mijn passie die een grote JA heeft gezegd en er helemaal voor wil gaan. Dus ik ga mijn inspiratieveld vanuit het veld van afgelopen week met je delen. Ik zou zeggen, lees het en voel of het resoneert.

Veldtkracht inspiratie:

Vorige week tijdens de yoga hebben gewerkt met het bekken gebied. De yogi deed TRE oefeningen met ons ( Tension Releasing Exercises, is een reeks oefeningen die het lichaam helpen om diepe spierspanning, veroorzaakt door vastzittende energie zoals o.a.emoties, stress, spanning of trauma, los te laten). Tijdens de oefeningen ontving ik via osmose informatie vanuit het veld wat met het vrouwelijke in ons mens zijn verbonden is. Vele lichtwerkers noemen het de energie van Maria Magdalena die vrijgegeven wordt. Velen hebben dan ook over het contact die ze met haar ervaren. Voor mij voelt dit meer als een veld. Het veld waarin het oorspronkelijke vrouwelijke vanuit de bron zich aan het ontwaken is in ieder mens. Bedoeld om uit de schaduw van het mannelijke te stappen om zo in balans te komen met het mannelijke en vrouwelijke in zichzelf. Doormiddel van Osmose. Zodat ieder mens zijn ware potentieel in zichzelf kan laten ontwaken.

De energie van het scheppende vrouwelijke en het scheppende mannelijke beweegt zich in het bekken gebied, ook wel het sacraal lichaam genoemd. De poort van het sacraal lichaam is wat ze noemen de 2e chakra. Dit sacraal lichaam is door de evolutie van de mens, eeuwen lang onderdrukt geweest zowel op micro en macro niveau. Het sacraal lichaam is het lichaam waar onze goddelijke scheppingskracht van het mannelijke en het vrouwelijke vanuit de oorsprong zich bevind.

Veel lichtwerkers spreken vaak over de energie van Maria Magdalena en Jezus omdat zij de laatst wereldberoemde bekende ingewijden waren in het heilige goddelijke huwelijk in zichzelf en in het heilige huwelijk buiten zichzelf in de fysieke vorm. Een huwelijk niet zoals wij mensen dat nu leven, maar een huwelijk vanuit eenheidsbewustzijn in zichzelf en buiten zichzelf. Zij ervaarden hun eenheidsbewustzijn zowel in tijd als buiten tijd en ruimte. Zij onderwezen mensen vanuit hun eenheidsbewustzijn. Ze wilde door hun manier van onderwijzen mensen opnieuw laten herinneren en ervaren wat eenheidsbewustzijn is.

Ze leefde hun verhaal vanuit hun eigen oorsprong, zij konden beide hun oorsprong herinneren. Ze hebben hun oorsprong tot waarheid gemaakt hier op aarde. Dit deelden ze over de hele wereld samen met vele anderen vanuit hun zielen familie die ook hun oorsprong konden herinneren. Maar dit onderwijs werd verboden en vervormd tot een andere waarheid en eigenlijk gebeurd dat nog steeds tot op de dag van vandaag. Want sommige ware kennis wordt zwaar bewaakt en bewaard, achter slot en grendel.

Door alle ervaringen die we eeuwen lang hebben opgedaan door onderdrukking en macht, hebben we op cel en DNA geheugen disbalans gecreëerd tussen onze mannelijke en vrouwelijke delen. Dat komt doordat ze beide beschadigt zijn door de evolutie van menselijk gecreëerde onderdrukking van de innerlijke scheppingskracht van ons goddelijke vrouwelijke en goddelijke mannelijke.

Zowel de man als de vrouw dragen beide de scheppingskrachten van het vrouwelijke en het mannelijke in zichzelf. Zie het als de tegenpolen in jezelf. Net als je linker hersenhelft en je rechterhersenhelft, de linkerkant van je lichaam en de rechterkant van je lichaam. Beide vormen ze een geheel en werken samen met elkaar als een eenheid. Ook je hart en je hoofd zijn tegenpolen maar vormen ook samen een eenheid.

Tegenpolen heb je nodig om te kunnen creëren en zodoende te groeien en je bewustzijn te vergroten. Maar als er disbalans tussen de tegenpolen bestaat door ongelijkwaardigheid, dan wordt het lastig om in harmonie samen iets vruchtbaars te creëren, laat staan een eenheid te vormen. Vaak ervaren we dan ook herhaling van ervaringen die we keer op keer aantrekken. De mens wordt in deze tijd uitgedaagd om in harmonie met zichzelf te zijn. Om zo zijn of haar innerlijke tegenpolen in balans te brengen. Eerst in zichzelf en dan gebeurd dat automatisch buiten zichzelf.

Wij mensen zijn bewust en onbewust allemaal bezig dit collectieve veld van onderdrukking van het vrouwelijke en de overheersende macht van het mannelijke in ons menszijn te transformeren. Dit dienen we te doen met ons eigen bewustzijn. Gebruikmakend van onze eigen scheppende- en helingskrachten om zo de balans tussen het vrouwelijke en het mannelijke in onszelf te herstellen. Wanneer zij een eenheid vormen in jou, komt er nieuw bewustzijn vrij die jou eenheid bewustzijn laat ervaren waardoor je een vreugdevoller vrijer leven creëert voor jezelf en de ander. Hierdoor ontstaan automatisch nieuwe updates in het veld die het mannelijke en het vrouwelijke in het collectieve  veld in balans brengen en de frequenties die daarbij horen in trilling te verhogen.

Vanuit het veld van moeder aarde en vader hemel worden er op dit moment helende frequenties terug gegeven die gebruikt kunnen worden om deze disbalans in ons systeem te overschrijven en te transformeren in ons cel en DNA geheugen. Zie het als een helende energetische kosmische injectie die uit een echo van onze informatie bestaat die wij zelf hebben vrijgegeven door onze eigen creatie. Een echo die ieder mens een nieuwe cel en DNA update kan geven onder andere  in ons sacraal lichaam en collectief sacraal lichaam. Vele mensen zijn nu bezig die te ontvangen door het vele innerlijke werk wat ze hebben verzet tijdens het opschonen van hun energetische prullenbak.

Dat kun je ook zien aan de hoeveelheid gechannelde boodschappen van Maria en Maria Magdalena. En de vele mannen en vrouwen die meer in hun authenticiteit komen te staan. Ik merk het zelf door de vele hulp vragen die met name over eigenliefde, waarheid en het eigen potentieel gaan.

De updates vanuit dit vrouwelijke veld gaan hier exact over. Het gaat over pure eigen liefde (lees passie) vrijmaken maken in je zelf, waardoor je eigen mannelijke deel en vrouwelijke deel in jezelf laat samensmelten tot eenheid. Waardoor je je eigen innerlijke heilige huwelijk kan laten plaatsvinden.

Veel mensen worden daarom op dit moment getriggerd en uitgedaagd om contact te maken met hun binnenwereld. Voor vele, is dit het bekken gebied, omdat daar de code van je oorsprong ligt opgeslagen. Ik noem het de heilige graal. Daar waar de man en vrouw in jou samen komen tot de oorspronkelijke seksuele energie vanuit zielenzijn.

En dat is niet de seksuele energie die men nu verstaat onder seksualiteit. Laat staan de seksualiteit die de mensheid deelt met een ander. Er zijn maar weinigen die de werkelijke seksuele energie vanuit de oorsprong zich nog herinneren. De oorspronkelijke seksuele energie bestaat uit het samensmelten met je eigen zielenzijn. (Osmose) De energie die daar bij vrijkomt is creatief, scheppend, speels, kwetsbaar, in balans en in harmonie vanuit eenheid in jezelf. Een energie die liefdevol, vol compassie, opladend, opbouwend, verbindend, in gelijkwaardigheid leeft met zichzelf en de ander. Deze energie is zeer scheppend en helend. Wanneer men instaat is seksualiteit op deze manier te beoefenen in zichzelf dan ontspringt er een helende bron van passie en creatie kracht.

En wanneer je in staat bent deze energie te delen vanuit je eigen eenheid, breng je automatisch het veld van passie en creatie in beweging. Waardoor anderen dit kunnen ontvangen en zelf in beweging kunnen worden gebracht om hun eigen passie en scheppende vermogens te activeren. Dat is de werkelijke oorspronkelijke frequentie van seksualiteit.

Deze frequentie werd gedeeld met man, vrouw, kind, dier, steen, plant eigenlijk met alles wat uit frequenties bestaat. Ik bedoel hier niet mee dat men fysieke seksualiteit beoefende met alles en iedereen, maar ik bedoel hiermee een energetische overdracht van informatie. Dit gebeurde door osmose.

In osmose gaan met jezelf, betekent dat je je seksuele energie op energetische wijze via je lichaam weet te gebruiken om je mannelijke en vrouwelijke energie vanuit je bekken harmonisch te kunnen laten samenwerken. Als je dat kan, vloeien beide energie dansend in elkaar over omhoog langs de ruggengraad waardoor het lichaam zich vanzelf uitlijnt. Als de energieën vanuit eenheid midden in het hoofd zijn aangekomen wordt het zielencontactorgaan geactiveerd. Het orgaan wat ook wel de pijnappelklier of derde oog wordt genoemd. Via de pijnappelklier activeren we onze heldere vermogens waardoor er verbinding en contact gelegd kan worden op zielsniveau. Dit gebeurd door de samensmelting in eenheid van de man en vrouw in al onze lichamen die met je chakra’s zijn verbonden en door hun samenwerking zijn uitgelijnd.

Jezus, Maria Magdalena en velen anderen ervaarden en bedreven hun seksualiteit op die manier waardoor ze mensen in hun bewustzijn konden inspireren. Maar ook konden zij vanuit deze energie anderen helen en genezen. Puur door de eenheid die zij in zichzelf bewust konden ervaren en vrij konden geven. Maria Magdalena en Jezus deelden alleen met elkaar hun fysieke seksuele energie, niet alleen om kinderen te krijgen maar ook om hun eenheidsbewustzijn belichaamd te kunnen ervaren. Om zodoende hier ook gezamenlijk ervaring in op te doen en vrij te geven aan het veld. Ze hebben de ervaring dat al hun lichamen zowel fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en onbekend, zich samen konden smelten waardoor ze zich herinnerde dat zij zowel in als buiten tijd dezelfde eenheid vormde.

Zij belichaamden samen de twee die de drie weer tot eenheid liet versmelten. Dit gebeurde zowel in als buiten tijd en ruimte. Maria heeft altijd contact gehouden met Jezus na zijn dood, via hun eenheidsveld. Ook al leefde ze in de tijd na de kruisiging niet in het fysieke met hem, ze leefde een onafscheidelijk gescheiden leven met hem buiten tijd en ruimte. Hij die door haar heen stroomde en andersom vanuit de eenheid die zij samen zijn. Haar verdere leven wijde ze zich in een beschermde omgeving haar tijd aan het onderwijzen van deze heilige verbinding en eenheidsbewustzijn. Puur omdat ze beide ervaringsdeskundig waren geworden door het leven zelf.

Deze vorm van onderwijs werd na de kruisiging bestraft, verboden, veroordeeld, verketterd, misvormt, misbruikt, onderdrukt, gemarteld, verkracht en vermoord. Men besloot dat de mensen die op deze manier seksualiteit onderwezen en beoefenden, zowel mannen, vrouwen en kinderen een gevaar waren voor de samenleving. Vanuit macht en religie verkondigden ze dat het bezetenheid en hekserij was, het werk van de duivel.

Seksualiteit diende gematerialiseerd te worden in enkel iets fysieks. Er werden nieuwe onderwijs  programma’s op seksualiteit geschreven. Het was enkel bedoeld voor voortplanting, het behagen van de ander en de ander plezieren. Maar er werd daarmee ook een schaduw kant gecreëerd de schaduw van begeerte, lust, macht, manipulatie en status. Waardoor seksualiteit al eeuwen lang totaal niet meer is wat het oorspronkelijk was. En het veld van zowel de man als de vrouw veelal op dit moment lager trilt in het bekken dan de andere lichamen omdat het uit balans is door het collectieve trauma wat wij allemaal dragen in ons eigen veld. Onze eigenliefde, liefde voor de ander, vrijheid en de onvoorwaardelijke liefde word al eeuwen lang onderdrukt. We hebben eeuwen lang programma’s op onze bio computers geïnstalleerd die met name gaan over zelfdestructie, angst, gevangenschap en voorwaardelijke liefde. De balans in onszelf en ons collectieve veld is hierdoor compleet verstoord geraakt. Men is verdwaald in het onbewuste destructieve gecreëerde landschap van macht, angst, gevangenschap en voorwaardelijke liefde in zichzelf en buiten zichzelf.

En dat zijn vele in zichzelf aan het bewust worden. We zijn individueel en collectief bezig om de energetische prullenbak van ons individuele en collectieve veld, stap voor stap aan het opschonen. Om zodoende ruimte te creëren voor de ontvangen nieuwe updates. Updates die in het veld vrijgegeven worden om te kunnen downloaden. Updates die er voor zorgen dat je vanuit liefde in je authentieke scheppingskracht (oorspronkelijke seksuele energie) en waarheid komt te staan.

Wanneer er ruimte ontstaat in het sacraal lichaam en de updates ontvangen worden, worden andere lichamen (dmv. de chakra’s ) hier ook in uitgelijnd. Zodat het universele bewustzijnsveld zich ook kan uitlijnen in al haar en zijn lichamen. Zie het als een echo, als wij onze frequentie verhogen en uitlijnen in ons lichaam wordt het universele veld gevoed met onze verhoogde trilling in zijn/ haar lichaam.. Wanneer meerdere mensen dit doen, komt er steeds meer nieuwe informatie vrij in het universele veld die alles verzameld. Het veld creëert nieuwe updates. Die vervolgens weer terug gekaatst worden naar ons menszijn. Dit gebeurd via trillingsfrequenties en osmose. Dit noemen we samen groeien in bewustzijn.

Dus wanneer we onze eigen velden in balans brengen, verhogen we automatisch in frequentie. Deze frequentie delen we automatisch met het universele veld. Waardoor het universele veld zich ook verhoogt in frequentie en dit weer automatisch deelt met ons.

Dit geldt overigens ook als we onze frequentie verlagen en destructief omgaan met onszelf. Het is de wet van aantrekkingskracht. (echo) Daarom is het echt van belang je af te stemmen op eigenliefde, liefde, heling, vrijheid en onvoorwaardelijkheid.

De nieuwe updates waar ik me op afstem geven deze informatie vrij. Het veld verteld me dat deze updates bedoeld zijn om te groeien naar eenheidsbewustzijn, eerst in jezelf en daarna kun je het pas ervaren buiten jezelf. Waardoor er een geheel nieuwe wereld zichtbaar wordt. Waardoor je gaat inzien dat ieder mens uit een puzzelstukje bestaat van de magische puzzel die ik de oneindige eindeloosheid noem.  

Veldtkracht is geboren vanuit het eenheidsbewustzijn van de man en vrouw in mij. Ik werk heel graag samen met het universele veld door middel van updates via osmose. Het is mijn herinnering aan wie ik werkelijk ben. Ik speel graag met frequenties, waardoor ik onder andere een vertaler kan zijn van het universele veld. En dit soort dingen kan vrijgeven wat ik net geschreven heb van uit het veld. Ik vind dit iedere keer magisch.

Ik heb zelf mijn identieke tegenpool ook in levende lijve ontmoet. Hierdoor is een heel nieuw bewustzijnsveld voor me geopend. Buiten tijd en ruimte heb ik contact met onze eenheidsvorm die ik Achior noem. Wil je over deze ontmoeting meer weten kijk dat onder mijn vlog “Achior en mijn andere deel”. Binnenkort zal ik hierover meer gaan vrijgeven op mijn website. Er zijn heel veel  tegenpolen die op dit moment samenkomen. Hun frequentie is om het universele bewustzijnsveld en de mensen op aarde te ondersteunen in eenheidsbewustzijn. Maar dat kan alleen als ze zich eerst bewust zijn van hun eigen unieke eenheid in zichzelf.

Jou identieke tegenpool kan in een mannenlichaam of vrouwenlichaam verkeren. Het gaat om de frequentie die je beide draagt, niet het geslacht. Je oorspronkelijke vorm, is geen man of vrouw maar draagt juist de eenheid van hen in zichzelf. Tegenpolen vullen elkaar aan, net zoals ik dat in mijn binnen zelf hebt ervaren. Ik heb mijn vrouwelijke energie geheeld door mijn mannelijke energie en andersom. Toen ik tegenover mijn tegenpool zat zag ik zowel de vrouw als de man in mij, gespiegeld in de ogen van een fysieke vorm buiten mijzelf. Daar kwam zoveel eigenliefde bij vrij dat ik mijn werkelijke oorsprong ontmoette, namelijk Achior. Een hogere bewustzijnsvorm die zich ooit heeft opgesplitst in twee tegenpolen. Het enige wat ik kon uitbrengen was ongelooflijk, het is gewoon waar. De herinnering vanuit mijn jeugd is geen fantasie, het is gewoon waarheid.

We zijn elkaars grootste spiegel in fysieke vorm. Het is een intens liefdevolle verbinding gesteund door het universele veld, waardoor er ware magie bij vrijkomt. Maar het is zeker niet zaligmakend en al helemaal geen romantisch sprookje kan ik je vertellen. Het is een heftig proces door de polariteit en de programma’s die we zelf nog dienen op te schonen in ons eigen veld.

Want de delen die zich nog in de schaduw begeven worden soms snoeihard met een schijnwerper belicht door de ander. En dat doet soms gewoonweg pijn! Maar beide weten we dat dit precies de bedoeling is van ons proces. Dit alles om een liefdevol harmonieus leven te creëren vanuit onszelf, met elkaar, met onze dierbaren en met anderen.

Deze verbinding heeft niets te maken met een liefdes relatie zoals wij die kennen. Nee, deze verbinding heeft echt een overstijgend doel, namelijk een wereld vrij geven met vernieuwd bewustzijn, een wereld die er al wel is maar niet meer herinnerd wordt. We doen dit niet alleen, maar met vele andere tegenpolen, gelijkgestemden, zielen broers en zussen en andere zielsverwanten. Het is een heel groot veld met verschillende verbindingen, vormen en frequenties, zowel in de tijd als buiten de tijd. Het hele universum doet hieraan mee. Ik en mijn tegenpool werken bewust mee met onze ontwikkelde tools. Dit doen we individueel, beide op onze eigen unieke manier. Op dit moment werken we voor een groot deel samen buiten tijd en ruimte, via onze oorsprong en het veld. In de tijd zitten we midden in het proces van de schijnwerpers.

Zoals je weet is Veldtkracht osmose en mijn tool is een vertaler zijn van het veld. Dat doe ik op veel verschillende manieren. Het mooie vind ik van het bewust werken met het veld vanuit osmose, dat er regelmatig ineens iets heel verrassends gebeurd. Net als in de afgelopen yoga les. Ik kreeg tijdens het contact met het veld te horen dat ik mijn yogi diende te vragen om deze les volgende week te herhalen. Ik had nog niets gezegd en prompt zegt mijn yogi ineens tegen ons: “ Ik heb sinds gisteravond het gevoel dat ik volgende week deze les moet herhalen, maar ik weet niet precies waarom.” En toen kon ik dus direct vanuit de veld een vertaling geven, waarom dit de bedoeling was. Ik houd hier enorm van. Dat maakt mijn leven magisch en passievol.

We hebben voor de komende les onze puzzelstukjes bewust in elkaar geschoven via osmose, waarmee we een bewuster krachtveld hebben neergezet en kunnen delen met de andere cursisten. Die vervolgens het veld zullen gaan verbreden door hun puzzelstukje aan te leggen. Hiermee creëren we gezamenlijk een groter veld waarin de nieuwe updates in grotere omvang zowel individueel als gezamenlijk ontvangen kunnen worden.

Waarmee we het universele veld updaten en het universele veld met alle informatie wat het heeft verzameld weer nieuwe updates naar ons terug kan echoën. Dit gebeurd voor een groot deel onbewust op zielsniveau via osmose van verschillende frequenties. Een prachtig schouwspel van kleuren, lijnen kralen en parels. Dat is zoals ik ze kan waarnemen vanuit mijn zielcontactorgaan.

Dus kort samengevat: De nieuwe updates zijn bedoeld om elk puzzelstukje (mens) aan te raken zodat het in beweging kan komen. Zodat het zijn/haar eigen trilling gaat verhogen. Bedoeld om de man en vrouw in ieder te laten samensmelten om in balans te komen, zodat men de eenheid in zichzelf kan gaan ervaren. Waardoor men wakker wordt in de herinnering van wie hij of zij werkelijk is. Waardoor de mens weer zijn eigen goddelijkheid gaat ervaren en zodoende de goddelijkheid in de ander kan ervaren. Waardoor er een veld van eenheidsbewustzijn zichtbaar wordt, ervaren kan worden en vergroot.

Sommige noemen het 5D, andere een nieuwe wereld. Het maakt eigenlijk niet uit hoe we het noemen. We zijn allemaal onderweg naar datgene waar we allemaal het liefste naar verlangen.

Soms in een sneltreinvaart, soms op ons dooie gemakje en soms door stormen en wervel winden. Soms dansend, creërend, lachend en vol geluk en liefde. Soms verdrietig, herhalend, rennend met gevoelens van angst en zelfdestructie. Soms nemen we de snelweg en soms met een omweg over een hobbelige zandweg. Soms rijd je regelrecht op je doel af en soms vlieg je de bocht uit. Maar dat komt door de dualiteit, die maakt dat we ware creators kunnen zijn in een fysieke verschijning. Het eindstation is voor iedereen hetzelfde: het is de overgang naar het samensmelten met je oorsprong. Wat velen van ons de hemel noemen.

Liefs Veldtkracht.

 

Foto: puzzel

Toen ik zaterdag een zak kleding in de Humana bak gooide, draaide ik me om en ja hoor, wat zag ik hahahah ……. echt waar, opnieuw een puzzelstukje. Echt ongelooflijk en magisch, ze vallen gewoonweg fysiek op straat voor mijn voeten, zomaar vanuit uit de hemel.

Begrijp je nu wat ik bedoel als ik zeg dat de hemel al lang op aarde is?