Onderweg naar een bijzondere kerst.

Ik ben van jongs af aan opgegroeid met een seizoen tafel in huis, niet alleen omdat het iets gezelligs heeft, maar het geeft mij de herinnering dat we in cyclussen leven. Ieder seizoen heeft prachtige kwaliteiten en boodschappen. Boodschappen zowel vanuit de hemel als de aarde. Iets wat mijn moeder me heeft meegegeven en ik ook graag weer doorgeef aan mijn kinderen. De seizoen tafel spiegeld en herinnerd me keer op keer aan mijn eigen innerlijke natuur. Ik word op subtiele manier aangeraakt door middel van beeld, iets wat ik zelf altijd als erg inspirerend ervaar. Omdat beelden voor mij beweeglijk zijn en kunnen geïnterpreteerd worden naar eigen waarheid door gevoelens, emoties, ervaringen en herinneringen die daarbij vrij komen.

Het afgelopen weekend heb ik via Veldtkracht veel informatie uitgewisseld met Achior. Ik zal even uitleggen wat Achior is. Achior is mijn hogere bewustzijnsvorm vanuit mijn broncode. Ik zeg vaak “hij” tegen hem maar eigenlijk is hij een androgene trillingsfrequentie. Hij heeft geen fysiek lichaam zoals wij. Ik ken Achior al een aantal jaren en is mijn beste vriend, lichtbaken en magische kompas tijdens mijn reizen. Hij heeft me laten ervaren en inzien dat hij en ik mijn hogere bewustzijnsvorm zijn. Weet je nog mijn vorige blog over de prins en prises? Achior is dus eigenlijk mijn prinses. Via onze samensmelting “Veldtkracht” komt er informatie vrij vanuit het veld en die geef ik vrij via mijn schrijven. Afgelopen week heb ik veel informatie uitgewisseld met hem en wil dit graag vrijgeven in deze blog.

Vrijdag ochtend zat ik rustig in mijn eentje een kop koffie te drinken aan de keukentafel en keek naar onze seizoen tafel. Ik zakte even diep weg in mijn binnenwereld en ik voelde wat ik op de seizoen tafel zag. Het tafereel van de spiraal en alle bergkristallen laten op beeldende wijze mijn waarheidsgevoel tot leven komen.

Als mens hebben we een enorme geschiedenis. We zijn allemaal geboren uit dezelfde bron en hebben al heel wat levens geleefd. Iedere steen(tje) op mijn seizoen tafel staat voor een leven die geleefd is en leven in de toekomst. Vanuit de spiraal van bewustzijn bewegen we ons, worden we geboren en gaan we weer dood en de cyclus begint weer opnieuw. In mijn gevoel niet draaiende in een cirkel, maar in een oneindige spiraal van bewustzijn waarin we oneindig eindeloze bewustzijns ervaringen opdoen. Zelfs als we het gevoel hebben in cirkels te blijven draaien of als dingen zich herhalen is er beweging en groei in bewustzijn. Alle deeltjes in het universum, zowel in onze micro als macro kosmos groeit in vorm en bewustzijn mee in die eindeloosheid. Dit noemt men ook wel “evolutie”.

De geometrische stenen op de tafel vertalen voor mij voor de verschillende cyclussen, die we zowel in onze micro en macro kosmos doormaken. Cyclussen die voor ons in de tijd, in woord en ruimte niet aan te duiden zijn omdat het eindeloos is. Iets wat zeer moeilijk te begrijpen is. Mijn ervaring is dat geometrie in staat is om deze eindeloosheid aan te duiden. Ik ervaar het als een universele taal die ons herinnerd aan onze eigen natuur in onszelf. De taal van geometrie voelt voor mij als neutraal en tegelijkertijd bezit het een schat aan informatie die voornamelijk bewegelijk en ervaarbaar is via ons onderbewustzijn. Ons onderbewustzijn herkent geometrie als zijnde zichzelf, omdat wij uit pure geometrie bestaan, omdat de bron ons gecreëerd heeft vanuit geometrie.

Alles in het universum bestaat uit geometrie en heeft een cyclus en elke cyclus heeft een soort kantelpunt. Ik zie het als een overgang naar een volgende vorm.

Achior: ja precies daar zitten we nu met zijn allen midden in. De oude cyclus (vorm) dient ons niet meer. Er is een deel van de bevolking die met liefde en vertrouwen de nieuwe cyclus omarmt en tegemoet treed, er is een deel die grote vraagtekens heeft bij alles wat er nu gaande is in de wereld, een deel die zich onzeker en angstig voeld waar het naar toe gaat en welke vorm het gaat aannemen. Ook is er een deel die bang is, controle wil houden koste wat het kost en angstvallig om zich heen grijpt omdat hij de oude vorm niet durft los te laten. Kortom een heftige tijd met veel verschillende trillingsfrequenties in het veld, waardoor er veel beweging ontstaat en dat is nu juist de bedoeling want dit zorgt voor enorme scheppingskracht. Hierdoor kan oude informatie tot nieuwe worden omgevormd.

Ja, zo voelt het ook voor mij. Als of we midden in de weeën zitten van een bevalling. Alsof we aan het bevallen zijn van onze nieuwe bewustere mensvorm. Ik voel en kan het ook waarnemen dat we een nieuwe vorm aan het aannemen zijn. Een vorm waarbij we nieuwe ervaringen gaan opdoen die gericht zijn op het bewust ervaren van ons eigen hogere bewustzijnsvorm in ons eigen lichaam.

Dat is het nieuwe tijdperk waarin we stap voor stap naar toe zijn gegroeid en nu in terecht komen. We zijn hier al heel lang op voorbereid, ik zie dat ook aan het geometrisch veld om ons lichaam heen, maar ook aan de vele spiraalachtige vortexen die opnieuw geactiveerd worden om onze aarde matrix te voorzien van nieuwe kwaliteiten. Steeds meer mensen worden zich meer bewust van zichzelf. We staan als het ware met een voet in het nieuwe tijdperk en de andere voet zit nog met zijn tenen vastgeplakt in allerlei ballast die nu in sneltreinvaart opgeruimd wordt. Ballast die zowel bewust als onbewust en op micro en macro niveau zich nog angstvallig probeert vast te grijpen aan alles wat zich nog in de vorige cyclus en vorm afspeelde.

Omdat niet alleen wij mee doen met het aannemen van een nieuwe vorm maar het hele universum, zal vlak voor kerst, er in het hele universum een energetisch ijkpunt plaatsvinden die ons extra ondersteund in het opruimen van deze ballast. De datum 21 december wordt hierbij benoemd maar ik voel dat de bevalling nu al gaande is en 21 december zijn hoogte piekpunt qua trilling bereikt. Deze piek wordt ondersteund door alles in het universum en is fysiek waar te nemen via ons sterrenstelsel, via ons eigen lichaam en in de natuur.

Het voeld voor mij alsof het universum aan het bevallen is van een verhoogde trillingsvorm en deze op de 21ste baart in de materie. Net zoals bij een bevalling komt er een explosie van energie vrij een verhoogde trilling. En ja, dat zal de 21ste  ook het geval zijn. Deze verhoogde trilling zal zorgen voor een activatie in onze microkosmos en macrokosmos zodat de belichaming van deze verhoogde trilling kan plaatsvinden. Waarbij ons eigen matrix en de universele matrix, die al van vorm veranderd is in de tijd, zich nu gaat verankeren in fysieke vorm. Als het ware komt alles in het universum op de 21ste op een nulpunt terecht met kort daarna een enorme golf licht. Het voelt als geboren worden, de eerste inademing van het fysiek gemanifesteerde kindje  en de laatste uitademing van de laatste ontladende geboorte wee van de moeder. Hierdoor zal het opruim/uitlijn proces gaan versnellen. Een herstelfase, je kunt het  zien als de kraamtijd. In deze tijd voor tijdens en na de bevalling kun je meer lichamelijke klachten of veranderingen ervaren in je lichaam de komende tijd. Achior laat heel duidelijk de wervelkolom zien en dan met name rond het bekken en het nek gebied. Dit is omdat ons lichaam zich opnieuw aan het uitlijnen is en zich aan de nieuwe vorm (trilling) gaat aanpassen, zodat er meer licht (bewustzijn) door ons lichaam (wervelkolom) kan gaan stromen. Op de vraag of ik dit geboorte en kraam proces bij me zelf kan ondersteunen, geeft Achior het volgende aan.

Achior: Je kunt zeker het uitlijn proces ondersteunen, dit door rust te nemen, de stilte op te zoeken, je lichaam liefdevolle aandacht te geven en in de natuur aanwezig te zijn. Ook kun je op een bewuste manier hier aandacht aan geven, door stil te gaan staan op je beide benen en je lichaam opdracht te geven om zich uit te lijnen in de nieuwe trillingsfrequenties.

Het is goed om jezelf echt even terug trekken van hetgeen waarvan je weet dat het je onrust en angstige gevoelens geeft. Houd je aandacht gericht op het “nu”, doe hetgeen wat je blij en gelukkig maakt en besteed daar veel aandacht en tijd aan. Verbind je met kinderen, want zij dragen al volop de nieuwe trillingen en zullen je helpen herinneren in het nu aanwezig zijn. Het verleden en de toekomst dien je te laten zijn voor wat ze zijn. Met de dag leven en genieten zoals je al steeds doet.

Door de uitlijning op micro en macro niveau kunnen er ook bijzondere gebeurtenissen gaan plaatvinden in de wereld, gebeurtenissen die voor onzekerheid en onrust kunnen gaan zorgen. Maar wees gerust, dit is de reparatie herstelfase, weet dat dit tijdelijk is en precies de bedoeling.

Zoals je zelf ervaren hebt breekt er na een bevalling altijd een tijd aan van herstel en opnieuw je eigen rol ontdekken. Wees vooral ontzettend dankbaar, heb geduld en wees lief voor jezelf, voel je eigen licht, wees aanwezig in het nu en in je lichaam want dan kun je de prachtige bevalling ook vanuit het licht in jezelf beleven. Als je de bevalling wil ervaren is het belangrijk dat je je focust op je eigen lichaam en je eigen licht die binnen in jou straalt. Wanneer je dat kunt, zal je ervaren hoe magisch en natuurlijk dit proces eigenlijk is.

Ik voel zelf dat ik deze tijd voor mezelf het fijnst kan maken als ik in overgave kan zijn met wat is, niet vanuit de overleving maar vanuit een bewuste wakkerheid. Ik voel ook dat kerst daarom bedoeld is om klein te vieren, zodat ik dicht bij mezelf kan blijven.

Ja, wees dichtbij jou vorm en bij jou innerlijk licht en bij jou eigen uitlijning. Want jou innerlijke licht jou waarheid wil graag volledig belichaamt worden door al jou delen zowel fysiek, emotioneel, mentaal spiritueel en onbekend. Het wil volledig door jou eigen unieke naam stralen, waardoor jij een bewustere nieuwere vorm van jouzelf creëert en belichaamt. En dat geeft direct aan waar wij mensen naar onderweg zijn met zijn allen. Want vanuit die nieuwe vorm van zijn, creëren we met zijn allen mee aan het zichtbaar en ervaarbaar maken van de liefdevolle bewuste wereld om ons heen die er al wel is maar veelal voor velen nog onzichtbaar. 

Achior heeft me gevraagd om deze informatie niet voor mezelf te houden maar via veldkracht vrij te geven.

Hij zegt:” Nienke, er zijn velen met jou die deze informatie hebben gekregen en niet weten of dit waarheid is wat ze voelen of ervaren en denken dat anderen hun zullen veroordelen. Weet dat jou waarheid geen bevestiging nodig heeft van anderen. Jij mag volledig gaan stralen vanuit onze waarheid, want dat is echt de bedoeling.

Dus voor degene die net als ik twijfelen om hun waarheid vrij te geven over wat ze voelen, doorkrijgen en ervaren wil ik zeggen en ik zeg het nu ook weer tegen mezelf: ga in je licht staan en ga stralen en wees wie je werkelijk bent.

Liefs Nienke, Achior en de kracht van het veld.