Toverspreuken en toverkracht.

Wat ik steeds opnieuw voel en ervaar is dat ik een onvoorwaardelijke spiegel ben. Wat voor mij inhoud dat ik puur aanwezig ben in het nu, in het veld vanuit mijn eigen authentieke mij, vanuit mijn hart,  mijn voelen en mijn denken. Aanwezig zijn in mijn eigen creatie, vorm en eigen waarde. Navigerend op mijn innerlijk kompas.

Dit ervaar ik zelf als een gelukkig leven, zelfs als het echt verschrikkelijk tegen lijkt te zitten. En ja, soms voel ik me dan echt even ongelukkig. Ik ervaar steeds meer dat dit komt omdat ik dan even blind voor geluk en liefde ben omdat ik het dan gewoonweg even niet voel en ervaar. Maar dat is vaak gewoon maar eventjes. Vaak is het dan verstopt en verpakt. Maar ik weet uit ervaring; geluk en liefde verdwijnt niet, omdat wij hieruit bestaan. Dus liefde en geluk is er altijd, alleen kunnen we het gewoon stomweg soms even niet zien of even vergeten.

Wanneer we liefde, geluk en passie uitstralen naar buiten, kan dit voor sommige mensen afschrikken. Het kan bijvoorbeeld overweldigend zijn of zorgen voor polariteit, weerstand, jaloezie, afwijzing en veroordeling. Maar dat hoeft jou geluk echt niet in de weg te staan. Je hoeft je daar ook niet voor te schamen of je er schuldig over te voelen. Want het zegt dan dat de ander gewoonweg een andere waarheid heeft en of geraakt wordt. Meer is het gewoonweg niet. Ja, natuurlijk kan het soms pijnlijk zijn en voel je je er misschien ongelukkig bij en moet je soms even iets doorvoelen. Maar dat is omdat je het geluk en de liefde er dan even niet van kan inzien. Omdat het dan gewoonweg kut en klote is en dat is gewoon soms even de bedoeling om dat te voelen. Misschien juist wel om te voelen wat je liefde en geluk is. Maar dat kut en klote hoeft in principe maar eventjes te zijn. Vooral als je weet hoe je moet toveren. Daarover straks meer.

Je gelukkig voelen en uitstralen werkt ook als een magneet die zorgt voor verbinding, liefde, blijheid, vrede en passie. Want als iemand ziet dat je gelukkig bent, zelfs in de meest moeilijke omstandigheden ......dan raken velen nieuwsgierig naar jouw toverspreuk. Ze komen dan vanzelf een keer naar je toe wanneer jouw toverspreuk hun ook aanraakt, opvalt, gezien, gevoelt, ervaren, onderzocht en ontrafeld wordt. Puur door zichtbaarheid, resonantie, aantrekkingskracht, nieuwsgierigheid en het eigen authentieke zelf. Dat is gewoon hoe toverkracht werkt.

Je eigen toverkrachten gebruiken voor de liefde voor jezelf, zijn ten alle tijden nodig voor het ervaren van een gelukkige leven. Puur gebruik maken van je eigen liefdevolle toverkracht van binnenuit. Wanneer dit ervaren wordt ga je vanzelf in je eigen toverspreuken geloven. Hiermee zal je automatisch ook liefde en geluk en toverkracht buiten jezelf gaan aantrekken. Toverkracht waardoor zich ineens prachtige dingen vanuit een gedeeld veld kunnen manifesteren omdat ze elkaar aanvullen.

Als jij je eigen toverkracht gaat ervaren, gebruiken en delen……. gebeuren er echt wonderlijke dingen! Dingen die je niet voor mogelijk had gehouden. Echt, dit is geen grapje, ik spreek uit ervaring.

Ik houd echt van toveren!

Kom, wandel even mee in ons gezamenlijk veld en laten we even samen iets gaan toveren,

Ga je mee? Mee met jou unieke prachtige krachtige toverkracht?

Ja echt, ik maak geen grapje, ik vraag het echt aan jou. Jij.

Jij, die dit nu leest. Zich nu afvraagt en misschien zelfs even op of omkijkt kijkt en zich afvraagt..... ik? Bedoeld ze echt serieus mij?

 Ja, jij .... precies jij!

Jij met jouw mooie krachtige toverkracht.

“Come, let’s play with magic!”

We beginnen gewoon even met iets kleins. ..... wellicht heb ik net een glimlach op je gezicht getoverd, toen je mijn zinnen las, die over jou gaan. Dus je hebt ervaren dat toverkracht bestaat. Je kan het zo simpel en groots maken als je zelf wil.

Toveren is echt niet moeilijk, je moet het gewoonweg doen.

Eigenlijk doen we dit continu. We zijn er ons alleen niet van bewust. Bovendien zijn onze tover skills verouderd en weten we hierdoor niet meer hoe onze toverspreuken werken. Omdat we ze regelmatig niet goed begrijpen. Hierdoor zijn we geneigd onze eigen unieke toverkracht bij de ander neer te leggen. Dit komt omdat we de toverspreuk: "wie ben ik, ik ben maar….de ander is en kan het altijd beter en mooier!" gebruiken. En ik hoor deze toverspreuk echt heel vaak mensen zeggen. Ik zelf heb deze spreuk ook vaak gebruikt in het verleden. Maar weet dat dit echt een vervelende toverspreuk is, die ons gewoonweg klein houd en ons niet in onze eigen toverkracht laat geloven.

Okay,  we gaan nu even de basis van toveren samen ervaren.

Denk nu, recies nu, op dit moment aan iets waar je echt blij van word. Waar jij een glimlach van op je gezicht krijgt en waar je een speciaal gevoel bij voeldt.

Doe het ….. kom op doe het nu! Nee, niet wachten en verder lezen. Niet uitstellen en na gaan denken. Nee, gewoon nu! Doe eens gek.

 Jou onderbewustzijn wil graag nu je toverkracht laten ervaren, anders zou je dit niet lezen.

Kom op, niet nu weer gaan nadenken of denken wat een flauwekul, wat een onzin. En ja, je kan het en ja, je hebt tijd. Je bent in het nu dus kom op doe het dan ook gewoon nu. Geef je gewoon even over aan het moment.

Waar wordt jij blij van?

 (Hahah) goed zo!

Okay, zie hetgeen waar je blij van wordt, maak er in je hoofd een beeld van. Zie het voor je en voel het.

Lukt het niet? Denk dan aan het moment dat je voor het laatst zo vreselijk hebt gelachen dat je echt niet meer bij kwam. Dat je misschien wel buikpijn kreeg, bijna in je broek pieste van het lachen. Zie het weer voor je? Voel het moment weer even. Haal de mensen erbij met wie je was. Doe het, doe het nu.

Voel, voel echt even wat deze ervaring met je doet, ook in je lijf. Wat voel je? En hoe voel je je?

Okay super fijn. Nu wordt het toveren een beetje spannend en misschien niet zo leuk. Het is enkel om je de verschillende manieren van toverkracht te laten ervaren. Niet goed of slecht maar gewoonweg het verschil.

Denk nu aan iets wat jou bang maakt, verdrietig, boos of teleurgesteld. Dit gaat je vast ook lukken want dit is voor de meeste mensen makkelijker dan het voorgaande. Ook nu weer, voel en zie het voor je. Maak het net zo levendig zoals je net gedaan hebt. Denk aan iets naars, iets verdrietigs. Of iets waar je echt kwaad om wordt.

Lukt dat niet?  Haal dan alles erbij waar jij je rot over voelt. Ja, focus je echt even heel erg op je gevoelens van boosheid of verdriet. Zie de beren op je weg. Voel boosheid, eenzaamheid, machteloosheid. Voel het voel het nu en maak het echt even heel erg groot. Gooi desnoods je emotie eruit als je die voeld opkomen. Neem even de tijd hiervoor als dat zo voeld.

Okay, haal nu even diep adem en sluit even je ogen. Doe het nu. Voel, nee niet nadenken. Gewoon echt voelen van top tot teen door heel je lijf. Misschien even met je ogen dicht, wat voel je? Waar voel je het en hoe voel je je nu?

Ja, lees maar gauw weer verder want nu gaan we opnieuw toveren, op een fijnere manier.

Okay, sluit weer even je ogen. Nu brengen we onze gedachten terug naar iets waar je echt heel veel liefde voor voelt of wat je het allerliefste wenst. Iets waar je echt super blij en vrolijk van wordt. Iets wat je vleugels geeft. Maak ook dit weer net zo levendig in je gedachten, maak het zo groots mogelijk. Doe alsof het echt is, voel dat je daar volledig aanwezig bent. Ja, helemaal in dat moment. Maak er een prachtig decor bij, een landschap precies zoals jij dat zou willen. Alles is mogelijk, je hoeft je niet in te houden. Gebruik je fantasie en verbeeldingskracht. Doe het nu, maak er prachtige beelden bij, voel het, raak het aan, ruik het en proef het. Doe dit met je gedachten, met je fantasie en je droomwereld. Voel deze wereld. Voel alsof je midden in de ervaring terechtkomt. Jaaaaa, wauw! Vet he?

Ja, je doet het precies goed. Er kan niets misgaan alles is mogelijk. Speel ermee, speel ermee als een onschuldig kind. Gebruik je fantasie, vertel er een bijzonder mooi verhaal bij. Een verhaal die jou nog blijer maakt. Ja, precies zo.

Het is echt mooi hoe jij zelf, dit prachtige verhaal aan het creëren bent, want dat kan jij. Net zoals de gave die je als kind tijdens het spelen van je spel gebruikte. Weet je nog? Ja precies, die onschuldige avontuurlijke verhalen. Dat spel die je met en in andere dimensies speelde. Vind je het niet fantastisch? Dit ervaren is toch briljant? Dit is toch ons geluk?

Voel ook nu even na wat er gebeurd in jou. Voel ook je lijf van top tot teen. Wat voel je nu? Waar voel je het nu?

Ja, dit lieve jij, dit noem ik je eigen toverkracht ervaren en gebruiken. (H)erken je je eigen toverkracht?

Zo ja, speel ermee zo vaak als je wilt. Maak het groter, geef er veel aandacht aan. Het is echt ons geluk. Helemaal wanneer we onze toverkracht op een liefdevolle, speelse, flexibele, onbevangen, onschuldige, kwetsbare en zodoende op een wijze manier gaan gebruiken.

En nee, het is niet aan mij om jou te vertellen hoe en wat jij wil toveren met jou toverkracht. Het is enkel dat mijn toverkracht jou toverkracht wil inspireren en jou iets wil laten ervaren. Namelijk dat jij zelf over een zeer waardevolle en krachtige toverkracht beschikt.

Ik leer zelf nog iedere dag dat toveren om inzicht in de toverspreuk vraagt. Het vergt moed, geduld, liefde voor jezelf en oefening om deze spreuken uit te voeren. Maar dat is gewoonweg allemaal aanwezig in jou. Je dient er alleen maar voor te kiezen en het jezelf te gunnen.

Ik heb zelf enorm last gehad van faalangst, schaamte en angst voor afwijzing. Ik probeerde daarom steeds (zelf) liefde en vertrouwen voor mijn neus te toveren. Maar ik toverde steeds maar weer opnieuw voor mijn neus (zelf)destructie en afwijzing. Ik toverde ze echt in de meest bijzondere dingen en vormen. Ik voelde me elke keer teleurgesteld en vroeg me steeds opnieuw af wat ik toch verkeerd doe? Ik gebruik toch mijn toverkracht? Waarom werkt het niet?

Ik gaf de hoop op. “Zie je wel ik kan echt niet toveren”, ”anderen kunnen dat veel beter”. Dat is wat ik mezelf uiteindelijk maar vertelde (=toveren). Mijn faalangst en angst voor afwijzing zorgde er uiteindelijk voor dat ik mijn toverkracht in handen van de ander gaf. Ik wachtte als het ware af en hoopte dat anderen iets moois en fijns wilden toveren voor mij en ook voor de rest van de wereld. Want dan kon ik in ieder geval niets verkeerds doen en hoefde ik me ook niet te schamen voor mezelf en zou ik ook niet worden afgewezen. Maar het tegendeel was waar.

Mijn faalangst, schaamte en angst voor afwijzing werd hierdoor niets vermoedend juist groter en steeds weer opnieuw gevoed door mijn eigen toverkracht. En zeg nou zelf, deze manier van toveren is niet echt prettig en als je naar je zelf en om je heen kijkt herkennen we deze vorm van toveren vast wel. Ik kwam er gaandeweg achter dat ik mijn toverkracht wel voelde en toepaste. Maar dat ik de werking van de toverspreuken alleen niet goed kon herinneren, waardoor ik ze niet goed begreep. Ik had ze nooit echt goed uitgelegd gekregen. Daardoor wist ik niet hoe ze wel werkte.

Achior vertelde me een hele tijd geleden het volgende:

Neem van mij aan, jij weet waar jij echt blij van wordt en waar jij gelukkig van wordt. Niemand kan dat zo mooi in detail vertellen en toveren als jij zelf. Dus stap niet in de valkuil dat andere tovenaars beter kunnen toveren dan jij. Want dat is gewoon niet waar. Ze kunnen je wel inspireren en uitleggen hoe zij gebruik maken van hun toverkracht en hoe toverspreuken voor hen werken. Maar het is echt alleen aan jou om je eigen toverkracht te vinden.

Ik ervaarde dat sommige tovenaars die ik aantrok ervaring hadden met hetgeen wat ik onderzocht en waar ik nieuwsgierig naar was. Waardoor ik zelf kon ervaren wat dit met me deed. Maar al snel werd me duidelijk dat zij hun toverkracht gebruikten om hun passie te ontdekken, vorm te geven en vrij te geven. En dat zij, net als ik, gewone tovenaars zijn met hun eigen struggels. Zij kunnen niet mijn toverkracht te voorzijn toveren. Dat moet ik echt zelf doen. Ze kunnen het enkel aanraken.

Dus dat betekende dat ik mijn eigen toverkracht diende te activeren. Voorbij mijn stuggels, angsten en schaamte. Ik ben niet voor niets een tovenaar het is gewoonweg de bedoeling om te toveren met mijn eigen toverkracht. En dat lukt me steeds beter zodat ik mijn eigen geluk en liefde heb leren aanboren en dit kan delen.

Ik zou tegen jou willen zeggen; speel, oefen, heb geduld met jezelf. Wees vooral blij met je toverkrachten je hebt ze niet voor niets! En je kan er echt prachtige dingen mee toveren.

Laten we individueel en gezamenlijk onze verbeeldingskracht (=toverkracht) meer gaan sturen. Sturen naar een harmonische samenwerking tussen je hoofd, hart en handen. Laten we samen dat deel in ons steeds meer gaan wakker toveren zodat de wonderen de wereld niet uitraken maar dat we juist weer de wonderen gaan aanraken, creëren, ervaren en opnieuw door kunnen geven.

We zijn tovenaars, we dienen ons dat gewoonweg weer te herinneren.

Voel jouw eigen toverkracht en gebruik hem wijs. Gebruik hem met liefde, passie, onschuld, flexibiliteit, vrede, moed en wijsheid voor jezelf. Gewoon recht vanuit je eigen hart die klopt voor jou. Het hart is de toversleutel van vele deuren. Deuren die gesloten willen worden en deuren die open gemaakt willen worden om nieuwe werelden te ontdekken met en door ons eigen toverkracht.

You can do it, i believe in you.
I believe in you, with al my magic,
Do you?

Liefs Nienke & Veldtkracht


I feel you.
I feel your love and I feel mine.
So let’s discover new worlds with our love and our own magic and imagination.

Veldt-taal: Thema toverkracht.

https://youtu.be/0wx64NJTWGg