Van 2021 naar 2022.

Morgen maken we in de tuin zoals ieder jaar een groot vuur, bakken we zelf oliebollen en proosten we zowel op het oude als het nieuwe jaar. Zingen we uit volle borst mee en doen we een dansje op de top twee duizend.

Een van mijn oud en nieuw gewoontes is, dat ik in gedachte het oude van het afgelopen jaar wat me niet meer dient omtover in iets wat me het komende jaar wel gaat dienen. Het oude geef ik dan in gedachten of op een papiertje symbolisch aan het vuur mee. Ik laat het vuur namelijk graag het oude omtoveren in het nieuwe. Dit jaar laat ik voor het eerst heel bewust mijn onzekerheid en ongeloof omtoveren in zelfvertrouwen en geloof. Want dat stond me afgelopen jaar flink in de weg. Maar bovenal wens ik mijn angsten het komende jaar in liefde om te toveren.

Tja, 2021 wat een jaar! Het was voor mij het jaar waarin ik mezelf en Veldtkracht (=eigenliefde) nog meer ben gaan vrijgeven. Ik vond het reuze spannend maar het werd gewoon echt tijd om me meer te laten zien, maar vooral meer mezelf te zijn. Ik volgde mijn hartsverlangen, soms mijn hoofdverlangen, maar bovenal mijn zielsverlangen. Mijn ziel die wenst te delen, spelen, helen, inspireren en activeren.
Mijn ziel is ware liefde en wil ware liefde leven en ervaringen opdoen in de menselijke belichaming, die Nienke heet.

Ik moet zeggen, het was daardoor een bewogen, interessant, magisch, wonderlijk en vruchtbaar jaar voor mij. Het jaar waarin ik Veldtkracht in een onderneming heb omgetoverd en ook online ben gegaan. Ik had echt nooit bedacht dat ik dit überhaupt zou gaan doen, laat staan durven. Haha. Maar dat is met heel veel dingen zo in mijn leven geweest wanneer ik mijn hart en ziel volg.

Ik heb dit jaar door mijn zielsverlangen te volgen behoorlijk wat nieuwe bewustzijnservaringen opgedaan. Waarin ik ook verschillende bewustzijnsvelden en bijzondere samenwerkingen mocht ontdekken en ervaren waarvan ik niet wist dat het bestond.

Enkel door mijn hart en ziel te volgen en gewoonweg ervaringen op te doen. Zowel vanuit het donker (onbewust zijn) als vanuit het licht (bewustzijn) in mij. Zo stroomde er dit jaar bijzondere ontmoetingen en vriendschappen naar me toe. Maar er zijn ook vriendschappen en mensen uit mijn leven gestroomd.

Ik ben beide stromingen ontzettend dankbaar. Ze hebben mij ruimte en de vrijheid gegeven om meer mezelf te zijn.
Ook ben ik dankbaar voor de minder leuke en of gewoonweg rot ervaringen die ik heb opgedaan het afgelopen jaar. Want eerlijk die zijn er gewoonweg ook in het leven.
En toch zie ik dat ze me uiteindelijk iets moois hebben gegeven. Namelijk stukjes bewustwording van mijn ware zelf. Mooie parels als je het mij vraagt.
Hierdoor ben ik steeds meer vrijheid en ware liefde voor mezelf gaan voelen, ervaren en mezelf meer liefde en vrijheid gaan geven.

Het mooie daarvan is dat ik daarmee ook vrijheid en ware liefde ben gaan aantrekken. Waardoor mijn ware mij, geactiveerd werd om mijn eigen unieke ware liefde te gaan delen.
Niet alleen via Veldtkracht maar ook vanuit mijn Nienke van der Veldt zijn. Meestal gaat dat vrij moeiteloos, maar er zijn ook regelmatig momenten in het afgelopen jaar geweest waarin ik veel weerstand ervaarde. Soms was het nodig om te vallen en weer opnieuw op te staan. Gewoon om nieuwe ervaringen op te doen.

Ook liep ik regelmatig tegen een dichte deur waardoor ik werd uitgenodigd om naar binnen te gaan, om nieuw bewustzijn in mezelf te creëren. Of omdat ik gewoonweg werd beschermd om dicht bij mijn eigen waarheid te blijven, geduld te hebben en voor liefde te kiezen.

Ondanks de Corona gekte en de soms zorgen die ik om de wereld of mijn dierbaren kan maken, was het voor mij als persoon eigenlijk een magisch en verwonderend jaar. Waar ik intens dankbaar voor ben.

Een jaar waarin ik nog meer over mezelf, over de mensen om me heen en over het leven zelf heb ontdekt.

Nu gaan we naar 2022. Aankomend jaar gaat voor mij over de verschillende waarheden in mezelf “configureren” (zoals mijn gids het mij met een interessant woord probeert uit te leggen) Hij legt me uit dat ik vanuit deze frequentie dit jaar start om nieuw bewustzijn te kunnen creëren en manifesteren. Het zal zorgen dat ik nog meer afgestemd zal zijn op mijn hart en zielsverlangen. Omdat mijn hoofd inmiddels begrijpt dat mijn hart- en zielsverlangen mij gelukkig maakt.

2022 zal voor mij dan ook een jaar zijn waarin contact met mijn ziel nog meer de basis zal vormen. Ik wens gerichtere keuzes en bewegingen te maken die daar bij passen omdat ik weet door ervaring dat mijn verlangens zich dan moeiteloos manifesteren mits ze overeenkomstig zijn met mijn ziel.

Ik heb afgelopen jaar meerdere momenten mogen ervaren, dat als ik mijn ziel wil begrijpen vanuit mijn hoofd, mijn verlangens wil vastpakken, ik ongeduldig wordt en mezelf juist voorbij ren. Het gevolg is dat ik in mijn zielsverlangen vastloop en onzeker wordt waardoor ik mijn eigen waarheid niet meer vertrouw en geloof. Maar als ik mijn gevoel en verlangen laat stromen in overgave aan dat wat is, is er juist van alles dat ineens naar me toestroomt. Wat me (zelf)vertrouwen en geloof laat ervaren door middel van wonderen en magie.

2022 wordt wat mij betreft opnieuw een magisch jaar waarin ik nog meer op de stroom van mijn zielsverlangen mee ga deinen, in het moment. Wat voor mij inhoud geduld en vertrouwen hebben, iedere dag contact maken met mijn zielsverlangen d.m.v.. voelen, wandelen, dromen, spelen, schrijven kortom Veldtkracht. Gewoonweg iedere dag iets doen waar ik blij van wordt, waar ik mijn liefde voel. Omdat het mijn leven mooier en mij tot een gelukkig en bewuster mens maakt.

Achior legde me onlangs uit dat de ervaringen die ik opdoe mij keer op keer liefdevol opnieuw mijn cel en DNA geheugen activeert en update. Waardoor ik een vernieuwende bewustere versie van mijn ware mij blijf creëren .
De mij die haar zielsverlangen eerst in zichzelf tot liefde en waarheid brengt en van daaruit haar liefde en waarheid kan delen met de ander.

Wat ik van Achior leer is: dromen en creëren met mijn verbeelding. Echt, neem van mij aan dat het werkt. Wanneer jij jouw leven gaat dromen vanuit je hart- of zielsverlangen zal je zien en ervaren dat je met dromen wonderen aan kunt aantrekken en verrichten. Ik zou zeggen ga het proberen.

Ik wens je hoe dan ook een wonderlijk, magisch, liefdevol, vredelievend, gezond en licht 2022 toe. Vol met eigen mooie dromen. Waarin je, mogelijk je zielsverlangen, je ware liefde net als ik tot waarheid kan manifesteren!

Want uiteindelijk wensen we dat allemaal en zijn we daar allemaal naar op zoek. Je verbonden voelen met de ware liefde.
Gewoonweg omdat we ware liefde in essentie zijn en we ons dat kunnen herinneren in ons cel en DNA geheugen. We dragen het in ons zelf. Het is onze magische scheppingskracht waar we zelf de mooiste, liefdevolle, magische wonderen en dingen mee kunnen creëren. Want het bestaat uit pure zuivere creatiekracht.

Het is de liefde die jou en mij en vele anderen onvoorwaardelijk lief heeft.
Eigenlijk heel logisch. Want hoe kan het ook anders, als we uiteindelijk allemaal vanuit dat ene zijn ontstaan.
Het ene wat vele namen draagt.

Vandaag noem ik het: “De ware ultieme liefde”.

Ik wens je een sprankelend en oplichtende jaarwisseling toe!

Liefs,
Nienke

Veldtkracht