Van duister naar licht.

Ik krijg de afgelopen tijd veel vragen over hoe ik tegen duistere krachten aan kijk, zoals spoken, geesten, demonen en entiteiten.

Ik voel al een tijdje dat ik hieraan een blog zou willen wijden omdat ik ervaar dat ook hier overtuigingen en programmeringen in ons cel en DNA geheugen zijn opgeslagen die ons niet meer dienen. Dit thema vraagt om vernieuwd bewustzijn in het universele bewustzijnsveld. Mijn waarheid heeft me dit laten zien en laten ervaren. Ik heb de “oude” informatie betreft dit thema, in mij kunnen transformeren in voor mij nieuwe informatie. Informatie die ik zelf heb mogen doorleven.

In 2007 heb ik namelijk een behoorlijk heftige tijd doorgemaakt. Ik was er echt van overtuigt dat ik vervloekt, bezeten en lastig gevallen werd door duistere krachten. Te denken aan entiteiten, spoken, geesten, demonen et cetera.

Ik neem je even mee naar die tijd. Ik raakte zwanger, ik voelde net als bij mijn eerste zwangerschap een sterke aanwezigheid om mij heen. Ik zag en voelde een jongentje. Ik kreeg zelfs beelden van hem, alsof ik hem kon herinneren. Hoe en wat wist ik niet precies. Ik was vooral blij verrast. Ik voelde me samen met Bert intens gelukkig in volle afwachting van weer een zoon.

Maar na een week of zeven, bleek dat we abrupt afscheid moesten nemen van hem. Ik vloeide bloed en ging direct naar het ziekenhuis. Ik moest met spoed worden opgenomen. Ze dachten dat ik in gevaar was ivm. buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Toen ik wakker werd uit narcose, voelde ik direct dat het jongetje niet meer bij me was. Ik voelde zijn aanwezigheid niet meer. Doordat ik voor mijn gevoel geen afscheid had kunnen nemen, werd ik intens verdrietig en iets raakte een ondefinieerbare donkerte in mij aan.

Toen ik lichamelijk hersteld was van mijn miskraam gebeurde er veel ongrijpbare dingen in mijn leven. Er kwamen intense angsten boven drijven en onzekerheden. Ik trok bepaalde energieën aan die niet fijn voelde en er gebeurde vreemde onverklaarbare dingen. Op een gegeven moment kochten we een tweedehands kast en zette die op onze slaapkamer. Ik voelde ineens dat deze kast een nare energie om zich heen had hangen, ik kon het voelen en zelfs op een gegeven moment ruiken. Ik rook het door ons hele huis. We knapten de kast op met een paar potten verf, in de hoop dat het weg zou trekken. Maar de geur ging niet weg en de akelige energie ook niet, wat we ook deden, het werd er alleen maar erger op.

Vanaf dat moment kwam ik in aanraking met een energieveld die mij nog meer angst liet ervaren. Lampen in huis begonnen ineens te knipperden, deuren zwaaiden zomaar open zonder dat er een aanleiding voor was. Mijn naaimachine begon zelfs op een dag zomaar te naaien terwijl er niemand achter zat, hij hield er pas mee op tot ik van paniek, de stekker eruit trok. Dit was echt het aller engste wat ik meemaakte. Ook zag en voelde ik regelmatig donkere schimmen in ons huis. Dit was echt dood en dood eng. Ik voelde me super onveilig in ons huis. Het voelde alsof ons huis op een bepaalde manier vervloekt was, ik had echt last van doodsangsten. Ik wist dat dit bestond, ik had er wel eens over gelezen en gehoord, ik was er ook bang voor. En nu ervaarde ik het aan den lijve. Ik probeerde van alles uit om ons huis te zuiveren maar niets hielp.

De kast gooiden we de deur uit en daarna volgde meer materie. Materie waar ik van dacht of voelde dat het geen goede energie bevatte. Tegelijkertijd zat mijn moeder in een zelfde soort gelijk proces. Soms leek het wel of we beide bezeten waren door iets en daardoor helemaal aan het doordraaien waren. We maakte hetzelfde mee op ons eigen manier, hierdoor konden we elkaar enorm steunen door te delen, maar we konden elkaars angst ook zeker versterken.

Achteraf gezien hielden we tegelijkertijd (weliswaar toen onbewust) een grote schoonmaak, van dingen die niet meer bij ons paste en ons diende. Ik weet nu dat dit proces voor mij te maken had met onthechting van, van alles en nog wat. Maar ik en ook mijn moeder ervaarde en interpreteerde en vertaalde dat op dat moment totaal anders. We waren er van overtuigd dat de energie die aan die spullen hing belastend was. Dat er duistere krachten aan het werk waren die invloed hadden op ons en ons de stuipen op het lijf wilde jagen.

Ik sloeg er soms echt in door, puur door de grote doodsangsten die in mij vrij kwamen. Dat besef ik me nu, maar toen was het echt een heel heftig, angstig en vooral eenzaam proces. Een proces die je niet zomaar met anderen kunt delen. Want de meeste zouden me toch voor gek verklaren. Ik ben daarom echt intens dankbaar dat ik en mijn moeder elkaar hadden om samen dit proces te kunnen doormaken. Ik werd op een gegeven moment erg paranoia want overal zit in feite energie aan, door mijn angst besloot ik alles weg te doen, wat ook maar iets met spiritualiteit te maken had. Ik wilde er niets meer mee te maken hebben. Weg met die onvoorspelbare wereld.

Je begrijpt, mijn huis was in een zeer korte tijd behoorlijk ontspult. Ik had van een groot deel van mijn verleden letterlijk en figuurlijk afscheid genomen. Het was echt een verwarrende en vooral angstige tijd. Ik sloot me compleet af voor spiritualiteit. Want die andere wereld werd zomaar ineens ongrijpbaar voor me. Het werd ineens een heel angstige wereld. Er was zoveel ruis, er waren zoveel angsten en energieën die door elkaar heen liepen, dat ik niets ander kon doen, dan de deur keihard dicht smijten naar die wereld. Ik vond het heel heftig en angstig want hierdoor raakte ik ook voor een groot deel mezelf kwijt.

Doordat ik me had afgesloten voor die andere wereld, kon ik geen energie meer waarnemen. Ik geloofde op den duur niet meer in die (ook heel zachte) andere wereld waarmee ik me altijd diep van binnen mee verbonden had gevoeld. Ik besef me nu dat ik door deze deur dicht te gooien ook de deur voor een groot deel van mezelf dicht gooide. En dat was precies de bedoeling. Dit om later mezelf weer opnieuw te herinneren en terug te vinden in dat wat ik kwijt was geraakt, namelijk mijn authentieke zelf.

Deze deur ging pas weer op een kier in 2012. Ik kwam toen in aanraking kwam met de antroposofische filosofie van de vrije school. Ineens kwamen er oude herinneringen in mij boven. Sindsdien ging de deur stapje voor stapje heel voorzichtig open waardoor ik weer vertrouwen kreeg in mezelf en in die andere wereld. Ik begon mijn werkelijke mij in die werkelijke wereld weer te ontdekken en te herinneren. Die wereld die enkel uit liefde en bewustzijn bestaat.

Uiteindelijk ontving ik in februari 2020 een heel heldere vertaling van hoe energie werkt betreft duistere krachten. Ik kon toen pas puzzelstukjes bij elkaar brengen, wat nog meer zichtbaar maakte wat ik in 2007 had meegemaakt. Hierdoor ontstond heling en zodoende bewustzijn op dit thema.


24 februari 2020

Mijn broer uit Zweden heeft me net gevraagd of ik contact wil maken met de geschiedenis van een huis in Zweden. Er is veel onbekend over dit huis maar er hangt een aparte sfeer die een beetje spookie aanvoelt.

Ik zei dat ik niet weet of ik dit kan maar dat ik het zou gaan uitproberen. Op het moment dat hij over het huis spreekt, krijg ik direct een beeld van een groot huis op een heuvel. Een kwartier later ontvang ik van mijn broer een foto van het huis op mijn telefoon. Ik staar geschokt naar de foto, ik weet niet wat ik zie. Het eerdere beeld wat ik ontving komt overeen met de werkelijkheid.

De vraag van mijn broer komt niet voor niets op mijn pad. Juist nu ik bezig ben te doorgronden en probeer te vertalen wat voelbare duistere energie is. Hoe het zit met geesten en andere sferen die door mensen worden waargenomen. Dus ja, eigenlijk snap ik wel dat hij mij ineens spontaan opbelt. Hoe leuk is het als je samen mag werken met je broer.

Ik stem me af achter de pc, want ik voel dat dit nu de manier is om contact te maken met het huis. Ik heb gek genoeg vrijwel meteen contact met het huis. Ik voel dat de ramen open staan en er waait frisse lucht naar binnen. Het voeld alsof de ramen en frisse lucht erg belangrijk zijn in dit huis. Alsof er iemand veel frisse lucht nodig heeft of heeft gehad. Er is behoefte aan veel ruimte voel ik. Ik zie ziekte aan de longen. Ik voel een meisje een jong meisje van een jaar of acht, ze heeft blond stijl lang haar. Ik voel een blauwe kleur bij haar maar weet niet waarom. Ik krijg het gevoel dat het met haar keel te maken heeft. Ik voel dat ze moeilijk kan spreken en ze is doof.

Ik zelf raak ineens erg geëmotioneerd. Even voel ik, dat ik het spannend vind om verder te gaan en tegelijkertijd wil ik verder. Ik zit ineens in mijn denken en ik voel hoe hierdoor het contact wegebt. Het komt doordat ik het bijna niet kan geloven wat er gebeurd en hoe makkelijk het gaat. Zal ik dit verzinnen? Is dit wel echt? Wat zal mijn broer denken als hij dit leest. Mijn gedachten zorgen voor een storing op de lijn. De informatie stroom is gestopt.

Dan spreek ik mezelf toe en zeg tegen mezelf, kom op Nien het maakt niet uit, hij heeft jou gevraagd dit is jou waarheid en je mag deze delen. Je hebt al vaker contact gehad met overleden mensen dus dit klopt gewoon wat je nu doorkrijgt. Ga uit je hoofd naar je hart.

Dan voel ik direct weer een informatiestroom opkomen. Dit keer voel ik een vader. Een heel zorgzame maar ingetogen man met donker kort haar. Er zijn bedienden in het huis in ieder geval mensen die het meisje verzorgen en er is nog iemand. Ik voel een moeder die overleden is en mij beelden wil laten zien. De vader is bang nog meer te verliezen. Ik zie iets van een soort balkon waar de moeder ligt op een soort bedje of houten stoel met wielen. Het ziet er heel ouderwets uit. Ze is erg ziek. Ik voel hoe ze steeds opnieuw moet hoesten. Dan zie ik het woord tuberculose. Dan is het hele decor weg. Ik krijg het gevoel dat we een andere richting op gaan qua informatie.

Ik voel en hoor Achior en deze begint uit te leggen dat het huis door meerdere mensen bewoond is geweest.

Het gevoel van triestheid, verlies, benauwdheid en/of iets onverklaarbaars wordt door sommige mensen ervaren in dit huis. Het nu waarneembare voor jou, komt van de herinnering van het meisje. De herinnering is aanwezig om te spiegelen, te helen en het bewustzijn te verhogen in alle delen. In dit geval gaat het erom dat alle delen die mee doen ergens lucht aan willen geven. Het is een herinnering die in het veld aanwezig is om bewustzijn aan te trekken om zichzelf en anderen te inspireren. Dit zijn geen boze geesten die mensen willen lastig vallen, maar het gevoel wat er bij vrij komt kan wel weerstand en angst oproepen. Het is de herinnering die voelbaar is maar niet zichtbaar. Door het onbewust zijn van deze vorm van heling, bewustwording en spiegels, wordt het vaak nog vertaald naar een geest, een entiteit of ander duister gevoel of kracht buiten zichzelf. Als deze vertaling aan het gevoelde gegeven wordt roept dit vaak angst op. Meestal krijgt men hierdoor het gevoel dat deze entiteit moet worden bestreden of moet worden weggehaald. En ja, dat gebeurd door angst. En als men vanuit angst en onbewust zijn creëert kunnen er bijzonder spookachtige creaties en ervaringen ontstaan.

Wow dat klinkt best heel logisch. De spiegel die ik nu voel, voelt voor mij als lucht geven aan mijn eigen ervaring en eigen waarheid over dit thema (hihi grappig hoe het werkt want in feite doe ik dat dus nu op papier in uitwisseling met mijn broer, mijzelf, met jou en het huis).

Ja, precies. Energie die ervaren en/ of wordt waargenomen door de mens, zegt altijd iets over de mens zelf. En wanneer men geraakt wordt, wil er iets in zichzelf aan de oppervlakte komen om geheeld te worden of om nieuw bewustzijn te creëren in zichzelf. Dit proces speelt zich vaak onbewust af en overvalt je meestal. Hierdoor ben je geneigd dit gevoel buiten jezelf te plaatsen. Maar in werkelijkheid maakt jouw onderbewustzijn gebruik van jou pure creatie en manifestatiekracht door middel van je eigen magnetische of polaire aantrekkingskrachten.

Men trekt een ervaring aan wat precies past bij wat zich bewust wil worden en/of ergens heling op wil ontvangen. Wat is geheeld is, is in feite tot bewustzijn gekomen en zodoende in trilling verhoogt. Dus in dit geval zou je kunnen zeggen dat er bewustzijn of heling wil komen in jou, in je broer en tegelijkertijd in de herinnering en ervaring die jullie vanuit het veld aantrekken. Jullie creëren als het ware een gezamenlijk speelveld waarin heling en bewustwording plaatsvind.

Dit doen jullie onbewust om elkaar aan te vullen. Dit gebeurd via osmose. Tijd, ruimte en afstand hebben geen invloed op de verbinding die plaatsvind. Maar dat weet en ervaar je al veel langer. De herinnering heeft zich gehoord gevoeld, doordat jij je hebt herinnerd wat daar heeft plaatsgevonden en hierdoor heeft deze herinnering ook nieuw bewustzijn en heling ontvangen.

Wauw, wat een prachtige wonderlijke samenwerking! Het raakt me hoe helder en kloppend het is in mijn gevoel.

Als iets of iemand aangeraakt wordt door de spiegel van een bepaalde frequentie, is het thema voor iedereen hetzelfde. Alleen de uitwerking kan wel totaal verschillend zijn. Dit is afhankelijk van wat er bewust wil worden, wat er ervaren wil worden en welke keuzes er gemaakt worden. Ook iemands achtergrond en bagage aan levenservaringen hebben invloed op de uitwerking. Kortom de waarheid kan daarom per individu totaal verschillend zijn. Maar het klopt altijd in de eigen ervaring. Het is niet goed of slecht. Daarom bestaan er ook verschillende waarheden.

Waarheden die prima naast en met elkaar leven, mits dat door beide (h)erkent wordt. Het kan zelfs voor een unieke samenwerking zorgen waarbij nieuw bewustzijn geboren kan worden. Wanneer er geen (h)erkenning plaatsvind door angst, veroordeling en/ of polariteit, dan wordt samenwerken een hele grote uitdaging.

Voor jou Nienke geldt, dat je deze ervaring met je broer en het huis krijgt voor het nog meer doorgronden van het werken met frequenties. Je ontvangt hierdoor meer inzichten hoe je jou ervaringen kan omzetten in woorden zodat je aan jou ervaringen lucht kunt geven, wanneer dat de bedoeling is.

Hoe kan het dat wij mensen frequenties wel kunnen voelen maar eigenlijk niet begrijpen en anders vertalen. En hoe kan het dat er sommige mensen zijn die dit wel kunnen?

Ik zal het proberen simpel uit te leggen. Voor de meeste mensen is het vaak wel voelbaar, omdat ons lichaam uit water bestaat. Ons lichaam kan hiermee trillingen van de herinnering (= een frequentie) opvangen en geeft een signaal af die naar de hersenen gaat. In ons cel en DNA geheugen hebben we ook ergens herinneringen opgeslagen hoe het opvangen en vertalen van frequenties werkt. We zijn alleen door alle levenservaringen in onze evolutie deze herinneringen kwijtgeraakt. We weten bijvoorbeeld niet meer hoe we onze pijnappelklier kunnen gebruiken die in feite elke trilling kan waarnemen en vertalen in zuivere zin. We hebben onszelf aangeleerd andere delen van onze hersenen te gebruiken en hiermee hebben we andere manieren geleerd om te vertalen. Delen die met name op oorzaak gevolg, logica, associatie, controle, inprentingen, programmeringen, angst en overleving is gebaseerd.

Je hoort wel eens van spoken en demonen die mensen kwaad willen doen, hoe zit het met deze duistere energieën. Ik ben zelf jaren geleden door dit stuk heen gegaan en ik heb ze toch echt gevoeld en ervaren. Ik weet nu wel waarom ik dit moest meemaken en zie deze energieën niet meer als slecht, maar zou je mij willen helpen mijn ervaringen in woorden om te zetten?

Jazeker. Geen enkele frequentie is slecht. Het is de vertaling en creatie die gemaakt wordt vanuit het bewustzijn van de mens zelf, hierdoor creëert iemand zelf een bepaalde ervaring en beleving. Als je bijvoorbeeld bang bent voor de energie die gevoeld wordt, ben je bang voor de spiegel die het voorgehouden wordt. Als je overtuigd bent dat er iets buiten jouzelf is wat jou kwaad wil doen, in de vorm van bijvoorbeeld een spook, dan creëer je dat in feite zelf door de vertaling en de aandacht die je er aan geeft vanuit jou eigen bewustzijn.

Dus wij creëren zelf spoken en geesten?

Het is anders dan jij denkt dat het is. Ik zal proberen het uit te leggen. Jij bent instaat om frequenties te voelen en te vertalen vanuit Veldtkracht. Dit doe je onder andere via de pijnappelklier en maakt gebruik van jou verbinding met het veld, daar waar alle informatie aanwezig is die jij kan gebruiken voor jou eigen creatie. Het veld is een bibliotheek vol onvoorwaardelijke bewustzijns herinneringen en ervaringen. Het verschil is dat deze informatie allemaal al bewustzijn is. Er zit als het ware geen lading meer op het heeft enkel en alleen een bepaalde bewustzijnstrilling.

Jij hebt zelf ervaren en doorvoeld wat spoken en geesten zijn en hebt ervaren dat dit enkel frequenties en spiegels zijn die je aantrekt door je onderbewustzijn. Omdat jou onderbewustzijn niets anders doet dan creëren. Dus dat kunnen ook spoken en geesten zijn die jij manifesteert met jou creatie kracht.

Maar je weet ook toen je hier niet bewust van was dat jij ook overtuigt was dat spoken en geesten buiten jou zelf bestaan, ze hebben je doodsangsten laten ervaren alsof ze jou iets aan wilden doen. Ze waren dan ook echt, het was op dat moment jou waarheid, jou creatie en jou vertaalslag vanuit jou bewustzijn. Jij creëerde ze, in feite met jou onbewuste schaduw kanten (=angst). Je verlangde om op dit thema bewustzijn te verkrijgen. In jou geval is het heel duidelijk geworden dat jij heling en bewustzijn wilde brengen op dit deel in jou en zodoende ook in de herinneringen van het bewustzijnsveld die je bij dit proces aantrok.

Je onderbewustzijn bracht oude trauma’s, overtuigingen, programmeringen, ervaringen, onbewust zijn en angst aan de oppervlakte. Dit gebeurde door ervaringen aan te trekken betreft dit thema. Je bent je inmiddels bewust geworden dat je met jou angst bepaalde energieën een vorm kan geven. Dat je werkelijk angstbeelden in holografische vormen kan projecteren en ze ook laten bewegen zodat ze tot leven komen. Je ziet dan een werkelijke verschijning. Deze energie kan dus ook lampen knipperen en deuren open laten zwaaien. De menselijke scheppingskracht is namelijk heel krachtig, men kan waarheden creëren, deze zelfs laten bewegen, op foto en video vast leggen. Dit creëren gebeurd vooral onbewust samen met het herinneringsveld. De intentie, overtuiging, programmering, levenservaring, geloof, emoties en aandacht versterkt de verbinding met je eigen onderbewustzijn en creëert zodoende mee. In jou geval was het dat jij je angst wilde transformeren in bewustzijn. Maar hiervoor diende je eerst door je angsten heen te gaan.

Hoe zit het dan met ghost hunters, doen zij dan aan co creatie?

Ja, zij creëren samen met het herinneringsveld een bepaalde werkelijkheid. Ze kunnen zelfs hun werkelijkheid filmen en zo zijn ze ook instaat anderen te overtuigen van hun waarheid.

Maar hoe zit het dan met het meisje uit het huis? Is zij dan een zelf gecreëerde geest door mij?

Nee, zij is een ervaring, een herinnering die in het veld aanwezig is. Zij trekt jou en je broer aan in een bepaalde frequentie zodat de herinnering in trilling verhoogt kan worden met nieuw bewustzijn. Het is enkel samenwerken aan heling en nieuw bewustzijn. Niets in het veld gaat verloren. Elk mensen leven is een deeltje bewustzijn en blijft zoals je weet altijd aanwezig in het veld. Na mate het veld geheeld en bewuster wordt, veranderen de herinneringen in dit veld ook mee in bewustzijn. Anders is er geen bewustwording mogelijk. Jij maakt eigenlijk op zo’n moment gebruik van de herinnering die vanuit de eenheid komt, de eenheid die jij ook bent. Het mooie is dat jij en je broer dit met elkaar kunnen delen, waardoor er ook een bewuste samenwerking ontstaat. Elkaar op deze manier kunnen dienen in elkaars individuele proces en in het universele proces verhoogt de frequentie.

Wauw, wat prachtig allemaal zeg! Alles wat we opschrijven resoneert met me. Het voeld echt alsof ik weer een cadeau heb ontvangen. Ik ben mijn broer intens dankbaar dat hij naar zijn hart geluisterd heeft en mij heeft gevraagd. Deze ervaring geeft me zelfvertrouwen en de mogelijkheid, om mijzelf te laten zien vanuit mijn eigen waarheid. En dat is een prachtig en liefdevol cadeau. Ik vind het nog steeds wonderlijk hoe osmose werkt en tegelijkertijd voeld het zo natuurlijk en zo intens liefdevol. Dit is echt mijn passie dit is wie ik ben.

Dit is dus wat je noemt creatiekracht?

Ja, absoluut. Zo zie je maar dat creatiekracht ook best ingewikkelde materie is en in feite ook heel simpel. Want iedere in en uitademing, intentie, iedere gedachte en handeling is creatiekracht. Jullie zijn je dat alleen meestal niet bewust. Dat zie ik omdat er vaak met intenties en gedachten vanuit angst gecreëerd wordt. Men creëert vanuit overleving in plaats van leven vanuit overgave. Dit maakt dat mensen ver van hun natuur zijn afgeraakt en erg bijzondere vertalingen en keuzes maken. Keuzes en vertalingen die niet overeenkomen met hun werkelijke natuur die gebaseerd is op het leven creëren vanuit overgave, volledig in het nu aanwezig en beschikbaar te zijn. Zoals de natuur, jonge kinderen en dieren dat ons continu keer op keer spiegelen.

Want eerlijk, we zijn als mens meester geworden in creëren vanuit angst. Dit omdat de mensheid decennia lang zichzelf met angst heeft gevoed. En dat doen we nog steeds. Hierdoor zijn sommige denkbeelden en intenties realiteit geworden. Als men elkaar eeuwen achtereen verteld dat iemand last van demonen, entiteiten, spoken en duistere krachten heeft, dan kan dit werkelijk ook echt gecreëerd worden door intentie en aandacht. Deze angsten worden nog steeds in stand gehouden. De tijd is gekomen om dit te transformeren in liefde en bewustzijn. Jij kunt over je transformatie ervaringen schrijven, zodat jou zaadjes mee gegeven kunnen worden aan de wind. De wind die met het veld van bewustzijn speelt.


Maart 2021

Dat creëren vanuit angst en angst zaaien zie ik steeds gebeuren. Vanuit een deel bewustzijn in mij zag ik hoe vorig jaar ineens het angst virus het veld in waaide. Ineens werd het tot een grote storm gebracht wat over de hele wereld waait. Ik vraag me wel eens af wat er voor nodig is om de storm tot bedaren te krijgen die het angstzaad transmuteert in liefdeszaad. Waardoor mensen weer gaan vertrouwen op de natuurlijke cyclussen van het leven.

Dat angst zaaien in de wereld gebeurd door de mensheid zelf, zowel bewust als onbewust. Dit heeft een sneeuwbal effect veroorzaakt. Maar er kan ook een sneeuwbal effect ontstaan als men doorziet wat er eigenlijk daadwerkelijk aan de hand is. Als men wakker wordt en gaat inzien dat ze zichzelf steeds opnieuw met angst en illusie voeden en vandaaruit creëren. Waardoor ze steeds verder weg raken van de werkelijke natuur. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en onbekend.

Er is heel wat controle en angstige lading op het leven gelegd door de geschiedenis heen. Dit komt met name door geloofsovertuigingen, onderdrukkingen en machtsmisbruik. Gecreëerd door onze eigen scheppende vermogens.

 De mens herinnerd zich niet meer hoe de eigen creatiekracht werkt en herinnert zich niet meer hoe de natuurwetten van nature werken. We weten ons er zodoende ook niet meer mee te voeden. Onze eigen individuele unieke creatiekracht vanuit liefde is letterlijk en figuurlijk door de eeuwen heen monddood, verkracht, veroordeeld, verguist, vervloekt en doodgemaakt. En dat gebeurd nog steeds. De natuurwetten van onze eigen unieke creatiekracht vanuit liefde zijn eeuwen achtereen vernietigd omdat men controle wil hebben over elkaar en over de natuur. Het liefste zelfs over het hele universum. En ook dat gebeurd nog steeds dat kun je wel zien aan dat alles op dit moment is uitvergroot.

Zoals je weet is het tijd voor de mensheid om zich hun werkelijke natuur te herinneren. Alle natuurwetten zijn bewaard gebleven in en om de mensheid heen. Ze zijn te vinden in de natuur, dieren bomen, planten, stenen en in de aarde. Je vindt ze in alles wat leeft, dus ook in onszelf. Maar ook vind je de natuurwetten terug in allerlei kunstvormen, zoals schilderijen, tekeningen, verhalen, geschriften, dans, liedjes en muziek. En in de symbolen die wij mensen in de geschiedenis hebben achtergelaten. Het universum ondersteund ons in het herinneren wie we werkelijk zijn. Wij dragen binnen in onszelf nog steeds de natuurwetten en onze creatiekracht. Deze gaven willen dol graag weer opnieuw, aangeraakt, herinnerd, ontdekt en (h)erkent worden door zichzelf.

Maar er zit nog trauma op onze scheppende vermogens. Daar waar eigenwaarde, eigenliefde, schepping, nieuw zaad, onschuld en liefde zich bevind. We herinneren ons dit niet meer omdat we er doodsbang voor zijn gemaakt. Voor velen is nu de tijd om met eigen creatiekracht de eigen ruïne die door de eeuwen heen is geruïneerd weer op te bouwen. Te bouwen aan je eigen prachtige tempel, die jou eigen heilige naam draagt. Zo kunnen we ons herinneren waar onze creatiekracht en onze scheppende vermogens uit bestaan, waar ze zich bevinden en waar ze echt voor bedoeld zijn. Zodat we op een liefdevolle manier een nieuw bewustzijn kunnen creëren. En dat begint met eigen liefde, kwetsbaarheid en zachtheid naar jezelf kijken en daar naar handelen.

Weet dat als je angst voeld je eigen onbewuste schaduwkant je iets te vertellen heeft. Dit deel is vaak angstig voor het onbekende. Deze kant dien je echt met al je eigenliefde tegemoet te treden in plaats ervoor weg te lopen. Wees moedig, wees liefdevol en wees geduldig met jezelf. Want soms gaat het echt stapje voor stapje en met vallen en opstaan. Gun jezelf dat allemaal. Het is juist de bedoeling om te vallen en weer op te staan dus stop ten eerste met jezelf hierom te veroordelen. Het universele veld staat ten alle tijden tot uw dienst, in alles waar jij je aandacht op vestigt. Het universum denkt niet zoals mensen in goed of slecht omdat het daar niet bestaat.

De mensen creëren zelf het bestaan van goed en slecht. Het is tijd om ons te herinneren dat er enkel onbewust zijn en bewustzijn is. Als deze twee met elkaar beginnen te dansen, dansen ze een passionele dans en zodoende ontstaat er een samenwerking dat een eenheid kan vormen. Mits ze elkaar kunnen erkennen als ultieme danspartners die elkaar kunnen aanvullen. Dat is voor iedereen op dit moment een enorme grote uitdaging.


April 2021

Ik voel dat het nu tijd is dat ik mijn opgeschreven ervaring vrij geef, omdat ik steeds mensen en ervaringen op dit moment aantrek die mij keer op keer laten ervaren dat zij door mijn ervaring en zienswijze op dit thema geïnspireerd worden. Waardoor ze ineens zichtbaar hun eigen angsten omzetten in eigen meesterschap en vandaar uit beginnen te creëren vanuit zelfliefde in plaats van angst. En dat vind ik een magische gewaarwording en daar wordt ik gewoonweg echt blij van.

Achior: Lieve Nienke, Ik voel dat je wil afronden maar je blog is nog niet klaar. Ik vind dit nu het aangewezen moment om met jou terug te blikken op nog een ervaring van jou. Jou ervaring met het huis waarin je nu woont. Je hebt namelijk een diepe connectie weten te maken met de herinneringen die in 2017 jou opnieuw diep raakte. Je werd namelijk opnieuw geconfronteerd met doodsangsten voor duistere krachten. Je ervaarde ontzettende duale gevoelens voor dit huis. Je ervaarde het huis als een spookhuis door wat je ervaarde met voor jou op dat moment nog duistere en onverklaarbare energieën. Maar aan de andere kant, was je totaal verliefd dit huis, door iets wat dit huisje diep van binnen in je losmaakte. Je hoofd, sprak vanuit intense angst, veroordeelde jou en verklaarde je voor gek dat je hier wilde gaan wonen. Maar je hart sprak intense liefde en liet jou wonderlijke ervaringen, herinneringen en spiegels ervaren. Je bent je angst volledig aangegaan hebt het doorvoeld en doorleefd. Zodoende je het nu kunt vertalen. De angst die vanuit je cel en DNA geheugen aan de oppervlakte werd gebracht heb je hierdoor kunnen transformeren in een prachtige, wakkere, liefdes krachtstroom in jou. En nu is het huis een krachtplek geworden, jou krachtplek.

Niet alleen jij maar ook het huis, je leefomgeving en ook het perceel hebben een transformatie ondergaan. Puur door de onvoorwaardelijke samenwerking en verbindingen die je zowel onbewust als bewust bent aangegaan met de herinneringen die je daar bij aantrok vanuit het veld. Herinneringen die zowel polair als magnetisch aan jou waren. Je hebt heling, balans en nieuw bewustzijn weten te brengen in jou op dit thema en zodoende ook in de frequenties (=herinneringen) die betrokken waren bij dit proces.

Dit is wat ik je wilde laten zien met het mysterieuze schilderijtje van het huis met de zwaluwen. Het schilderijtje wat in de hal hing, toen jullie dit huisje introkken. Je hebt het toen met een bepaalde angst van de wand gehaald en hebt het met gemengde gevoelens in de schuur opgeborgen. Twee weken geleden liet ik je dit schilderij in een droom zien, maar het was je niet helder waarom ik je dit schilderij liet zien. Ik gaf je daarom nog een seintje. Ik moest vreselijk lachen, toen je intens schrok en bijna stijl achteroverviel toen je dochter niets vermoedend die middag spontaan en stralend met het schilderij kwam aanzetten met de woorden “kijk mam”,” kijk eens wat ik gevonden heb in de schuur”, “een schilderij van ons huis”. Je had je gezicht moeten zien. haha

Haha, Ja dat was een zeer bijzondere ervaring. Ik heb daarna zoveel vragen over het schilderij gehad. Over de ontbrekende negende zwaluw, over waarom er een maan op staat, waarom er allemaal stipjes op alle hoeken en lijnen van het huisje zijn geschilderd. Niemand weet wie dit gedaan heeft. Eerlijk, ik vind het nog steeds een intrigerend mysterieus schilderijtje. Maar ik voel nu wat jij mij wil duidelijk maken met dit schilderijtje. Het vertelt mijn verhaal van de afgelopen vier jaar dat ik hier woon, ik heb inderdaad heel wat angsten in mezelf getransformeerd in liefde. Ik leef hierdoor ook echt een ander leven.

Ja precies dat wilde ik je laten zien. De afgelopen vier jaar is voor jou een groot heling en bewustzijnsproces geweest waar je echt trots op mag zijn. Jij danst met je eigen passie en werkt hierdoor bewust samen met frequenties en informatie vanuit het veld. Met jou passie dansen is ondersteunend en brengt heling en bewustzijnsprocessen op gang in het veld. Dit is jou kracht lieve Nienke. En daar hoef jij niet bescheiden of onzeker in te zijn, nee daar mag je oprecht trots op zijn.

Je hebt van je angst een kracht gemaakt. En dat heb jij helemaal zelf gecreëerd omdat jij hiernaar verlangde. Jij verlangde er naar om los te komen van de angsten waarmee de mensheid zich al eeuwen mee blijft voeden. Je verlangde er naar om oude informatie te transformeren in nieuwe informatie. En ja, dat is een onbewust proces geweest, waar je nu bewustzijn op hebt verkregen. En nu heb je de volgende stap gecreëerd en dat is dat je jouw ervaring gaat delen met degene die het willen en kunnen ontvangen.

Jouw ervaring is jouw zaadje die in het veld gezaaid wil worden. Ik noem het jou unieke universele levenszaad vanuit de universele levensbloem. Ik laat jou daarom ook steeds dit symbool zien. Het is het universele symbool die onze levenskracht aangeeft vanuit de bron. Je zal er meer mee gaan werken vanuit herinnering. Je hebt dit de afgelopen twee weken al mogen ervaren in samenwerking met je zoon, maar er is nog meer onderweg. Maar dat zal zich vanzelf openbaren. Volg enkel je innerlijke magische kompas. Want zoals je weet brengt die jou ten alle tijden daar waar jij naar verlangt.

Dank je wel. Ik ben er even stil van. En ja, ik zal dit zaadje vanuit volle overgave aan de wind meegeven via mijn website. En het zaadje die ik onlangs van de wind ontving, zal ik water, tijd en ruimte geven om te kunnen ontkiemen, te groeien en te bloeien.

Ik wens dat iedereen dit doet met het ontvangen van nieuwe liefdevolle zaadjes. Zodat we vanuit onze eigen unieke authentieke creatiekracht, allemaal mee creëren aan een prachtige, liefdevolle, overvloedige, helende, bont gekleurde, bloeiende, magische, sprookjes tuin. De sprookjes tuin die de planeet Aarde heet.

Liefs Nienke

Via onderstaande link nodigt Veldt-taal je vanuit het veld uit om via osmose je eigen trillingsfrequenties te verhogen. Om Veldt-taal te ontvangen, hoef je enkel uit je hoofd te gaan, in je lijf en in je gevoel. Ik leg meestal uit, dat het werkt als een telefonisch gesprek die we via ons onderbewustzijn voeren. Wil je weten hoe dit werkt? Kijk dan even onder het kopje Veldt-taal op deze website.

https://youtu.be/xfqvS2oBujA