Veldtkracht en etherische olie.

Veldtkracht werkt regelmatig met etherische olie. Ik werk zowel met de frequenties van de olie maar ook in de materie. Ik werk met het merk Tisserant en Doterra omdat mijn ervaring is dat vele van deze oliën ook veilig op de huid of ingenomen kunnen worden. Al dan wel of niet verdunt.

Vaak hebben wij mensen behoefte om iets tastbaars in handen te hebben, om bijvoorbeeld je intentie te bekrachtigen en jezelf te helpen herinneren dat we ons zelf helen, opnieuw programmeren, en vooral lief voor onszelf te zijn. Veel mensen gebruiken daarom ook bijvoorbeeld rituelen of allerlei andere technieken en materie. Het zijn in feite allemaal bekrachtigers om je intentie te boosten. Het ondersteund in feite ons eigen zelfherstellende vermogen.

Er zijn veel verschillende vormen en middelen die je daarbij kunnen helpen. Ik gebruik zelf de bergkristal, biosensor, flower off life, maar ook etherische olie. Maar steeds vaker speel ik met de frequenties via Veldttaal en mijn handen waardoor materie steeds minder nodig blijkt te zijn. Ik moet zeggen dat vind ik echt heel cool. Maar ik gebruik ook graag materie zoals olie, flower off live, bergkristal, piramide en biosensor. Het is fijn om mijn veld daarmee te bekrachtigen. Maar ook als mensen bij me zijn geweest voor een sessie voel ik in, welke olie of soms een steen bij de persoon past.  Ze krijgen dan een monstertje of steen mee als bekrachtiger van hun
zelfherstellende vermogens. 

Het fijne van olie is dat het lekker ruikt, en je kunt het snel even op je huid rollen door de dag heen. Maar sommige olie vind ik echt niet te harden of ruiken veel te sterk. Dan is het echt heel handig als je met frequenties kan werken. Ik gebruik zelf op dit moment geranium en ter afwisseling, roos, brave en Intune van Doterra. Ik gebruik alle oliën intuïtief iin mijn eigen veld als bekrachtiger/ intensie/ geheugensteuntje om me mezelf vanuit zachtheid in balans te houden. En mijn zelfliefde te bekrachtigen. De frequentie van geraniumolie beweegt het zelfherstellende vermogens op het emotionele hart. De frequentie zorgt ervoor dat je terugkeert naar de warmte en zachtheid van je eigen hart. Deze olie bekrachtigt het vertrouwen in de aangeboren goedheid van mens en wereld.

Multidimensionaal gezien brengt geranium mijn/ jouw potentieel dichter bij de staat van
onvoorwaardelijke liefde. Het is de oermoeder /vrouw olie die zowel mannen als vrouwen kan bekrachtigen in het helen van het emotionele hart.

Van de geranium heb ik zelf een sprayfles gemaakt om in mijn ruimte te kunnen sprayen of op mijn lichaam. Gemaakt met water, alcohol en bepaalde hoeveelheid olie. Ik gebruik ook geranium in een roller verdunt met kokosolie. Afgewisseld met roos, intune en brave. Allemaal rollers die op de huid gebruikt kunnen worden. Ik gebruik het regelmatig op mijn bekken, buik, het hart, polsen, kuiltjes achter mijn oren en tussen mijn twee wenkbrauwen.

Brave is ook echt een hele fijne olie. Het is een echte kinderolie. Maar ook als je wat fijn gevoelig bent is deze ook echt heel fijn en zacht in zijn bekrachtiging. Echt een olie die zeer geschikt is in deze tijd waarin je vaak moed moet verzamelen om dichtbij jezelf te blijven.

Ik heb net nog een paar oliën getest wat evt. ook ingezet kan worden om vooral eigenliefde in zowel mannen en vrouwen te ondersteunen. Deze staan op de foto. De Weleda olie heb ik er ook bijgezet deze is echt heel fijn voor hand, voet, of totale lichaamsmassage.

Geranium springt er voor mij nu echt uit voor de komende periode waar we nu inzitten. Maar stuk voor stuk zijn het heel fijne oliën ter ondersteuning om je vrouwenpower & mannenpower uit te lijnen in de nieuwe updates vanuit het gedeelde oervrouwenpowerveld die ondersteund wordt door het oermannenpowerveld. Daar waar uiteindelijk alles gewoonweg in balans is.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een e-mail naar hallo@veldtkracht.nl

Voor degene die geïnteresseerd zijn, ik heb vanmorgen een spontane healing opgenomen om te delen met het veld. Wanneer je graag deze healing wil ontvangen klik dan even onder de button "Veldtkracht activaties" . Deze healing lijnt je uit in je eigen kristallijne veld en zodoende ook het gezamenlijk kristallijne veld in en om de aarde. Het maakt dat je zacht en liefdevol naar jezelf kunt kijken en daar naar kunt handelen.

Liefs Veldtkracht