Veldtkracht in beeld en geluid.


Nog meer uit de kast!  Vanuit mijn essentie deel ik hieronder een filmpje wat jou gaat laten zien wat Veldtkracht o.a. ook is. Je zult in dit filmpje mijn vorm van lichttaal, zien, horen en kunnen voelen. Ik wil mezelf nog meer laten zien wie ik ben, dit om vooral mijzelf te bevrijden van schaamte, schaduw en oude programmeringen. Ik wil vooral doen wat ik het liefste doe en dat is mijn werkelijke mij zijn vanuit al mijn facetten. Ook al zijn sommige facetten van mij voor sommige mensen gek, onbekend en wereldvreemd.

En ja, nu ik dit ga vrijgeven loop ik direct tegen het programma aan dat zegt: tjee zou je dit wel doen? Wat zouden andere hier van vinden?  Ik voel mijn grootste blokkade opdoemen... namelijk het programma dat mij angst voor afwijzing laat voelen.
Ik ben deze week flink door mijn eigen shit heen gegaan waardoor ik gisterochtend ineens een doorbraak had. Ik voelde het in elke vezel van mijn lijf,  het sprak: " Nienke ga er voor, doe het nu! "

Ik weet dat ik zelf de grootste blokkades creëer om mezelf niet innerlijk vrij te voelen om te doen wat ik wil doen en waar ik gewoonweg goed in ben. Niemand anders gaat en kan dit voor mij fixen. Dit moet ik echt zelf doen.

Deze destructieve programma’s die ik draag in mezelf zit bijna bij iedereen in zijn cel en DNA geheugen geprogrammeerd, dat is wat ik steeds opnieuw  bij mensen waarneem. Bij de een wat meer aanwezig dan bij de ander. Het is een programma die ons niet helpt en ons niet dient. Dit programma laat niemand zelfliefde of liefde voelen en ervaren, nee het maakt juist iedereen klein, is zeer destructief en maakt iedereen tot nietige wezens die zichzelf verschrikkelijk te kort doen en hierdoor zeer vatbaar zijn voor waarheden van buitenaf in plaats van de waarheden van binnen uit.

Ik heb vandaag de moed verzameld om een volgende stap te zetten naar de liefde voor mezelf  maar ook naar de liefde voor jou. Ik wil me vrij maken van deze programmeringen en me innerlijk vrij voelen om vanuit mijn waarheid in de wereld te kunnen zijn. Ik hoop jou te mogen inspireren het zelfde te doen,  dat jij je vrij mag voelen en ervaren van jezelf dat je een prachtig wezen bent met jou unieke innerlijke vrijheid en unieke scheppingskrachten. 

De taal die ik in dit filmpje vrijgeef maakt verbinding met het thema zelfliefde, het raakt oude programma’s in ons aan die ons niet meer dienen het zet oude programma’s in beweging om tot nieuwe informatie te transformeren in jou en mij.

Vanuit mijn waarheid heb jij dit filmpje niet voor niets aangetrokken. Iets in jou wil vanuit zelfliefde en liefde vanuit jou onderbewustzijn ergens bewustzijn op verkrijgen. Dus wanneer je dit filmpje ziet hoort en voelt dan vind er direct beweging plaats in het veld dat jou naar de liefde voor jezelf wil brengen.

Denk vooral niet na over wat je ziet en hoort in dit filmpje. Maar ga voelen, voelen en nog eens voelen. Dat is namelijk volledig de bedoeling hiervan!

En ja, het brengt ten alle tijden beweging, vanuit liefde, het mooie is je hoeft er niet eens in te geloven. Want wat ik deel is onvoorwaardelijk en stromend.

Liefs Nienke en Veldtkracht.

https://youtu.be/zZhE3twBQvQ